Eşimi gece yakaladım

Eşin kadının numarasını ayıkken sarhoş değilken almış,şimdi sarhoştum vs demesin...belki kaç defa aradı belki de birlikte oldu şimdiye kadar...umarım o midesiz adamla halen aynı evde değilsindir...

Kadın kocasından cok korkuyor gece saat 3 te evli bir Ada'mla konuştuğunu duysa kıyamet kopar eşini de tanıyoruz.gecenin yarısı burnunun ucunu zor gören sarhos Ada'mla ne konuşuyor niye başka bir kızın resimlerini yolluyor amacı belli
Bence kocasına anlat rezil olsun pislikkk. Eşin için ise ne diyeceğimi bilemiyorum. Bebek olmasa hemn boşa derim. ama bebek var

ne fark ederki kim suçlu ;ortada vahim bir durum var ,adam evli -kadın evli bende bu kadını aklamaya çalışan zihniyeti anlamam ! .....adamın ne işi var evli kadınla eeee kadınında ne işi var evli erklekle,kim daha hatalıya mı bakıyor konu sahibi?zaten eşini boşayacağını söylüyor kabullenmeye çalışıyor birde üstüne üstlük hamile...............Allah yardımcınız olsun umarım en hafif şekilde atlatırsınız,ama kadın konusunda da bence bişeyler yapmalısınız.........
Bişeyler yapacagım

Bu durumda en mantiklisi kadinin kicasina soylemek. Ama adam psikopat filansa esinin basi fena belaya girer. Kadini tehdit edebilirsin. Kocasindan korkuyorsa zaten uzak durur. Ama bu cozum degil. Bugun o kadin yarin baska kadin. Ahlaki bozuk insanlar icin kişi farketmiyor. Nefes alsin yeter!.

kamu spotu gibi olacak biraz ama 'alkol kötülüklerin anasıdır'.
uzak tutun ailenizi zaten millet dağılacak yer arıyor..
konu sahibesi hanım arkadaşım ben- evini ne zaman terkedeceksin,boşanacak mısın filan diye merak etmiyorum yuvayı kurmak zor dağıtmak kolay olur öfkeyle kalkıp zararla oturmayasın,hamileliğinde sorunlu geçiyormuş zaten gece 3'ten beri ayaktasın hop oturup hop kalkıyorsun yazık o bebeğe uzaklaş bu siteden bişeyler yemediysen ye ılık bi duş al dinlen camı pencereyi aç temiz hava girsin ufak bir yürüyüş yap kendini dinle sadece kendini
eşin olacak kişi de ayılınca onada aynısını söyle toparlasın kendisini sonra oturun konuşun bağırıp çağırarak değil korkutma tehdit etme samimice nedenini sor sonra da geleceğinizi konuşun derim ben.

Bence o kadın pe....lik yapıyor. Herşeyden önce yaptığı yasal olarak bir suç. Kendisinde bunu bildiği için korkuyor polise bildirilir diye..
Kocanınizin o kadınla bağlantısı da bu sebeple olmuş gibi görünüyor ve büyük ihtimal ilk defa konuşmuyorlar.
Bence kocanızla bunu sakin bir şekilde üstü kapalı tehdit ederek konuşun. Polise bile şikayet edebileceginizi bilsin.
Ve sakın siz evi terk etmeyin o defolup gitsin.hamile halinizle yaşattığı tramva yeter de artar zaten.

arkadaslar 4,5 aylık hamileyim eşim bu gece alkollüydü saat 3 gibi telefonla konuşuyordu kalktım baktım eşimin bekarken mahallesinden bir kadın eşim 28 kadın 38 yasında evli bir kadınla konuşuyor gecenin 3 ü.kadınla sadece merhabam var.eşim bi kaç defa bu kadın için fazla muhatap olma sağlam pabuç değildir mahalleden adı bir sürü kişi ile anıldı görüldü demişti. aşırı alkollü bir şekilde bu kadınla sohbet ediyor makara yapıyor geldim kızdım telefonu aldım kadın yazmış yanlış anlamasın karın benım başımı yakmasın yazmış.sonra watsap yazışmalarına baktım silinmiş galeriye girdim bu kadın başka bi genç kızın Facebook resimlerini atmış ben yakaladım kadın yazmış ki resimleri yanlış anlamasın sakın eşin.ben kıyameti kopardım telefonu aldım aramama izin vermedi kadının numarası yok.eşimle birbirimize girdik telefonun pin kodunu bilmiyorum kapamış şarja takmış sızdı.inanılmaz moralim bozuk iğrendim nefret ettim ilk defa eşimden 2 yıllık evliyiz lütfen durum değerlendirmelerinize ihtiyacım var sabah ilk işim eşim ve kadınla konuşup evi terketmek

Git ve kadini herkese rezil etki baskalarinin yuvasinida yikmasin mutluluğunu bozmasin.bu olay bu şekilde kapanmasin.kapanirsa bu konuşmalar bitmez.

Son durum nedir?

Küçük bir not: Suçu alkole veya kadına atmayın da...

Eşin kadının numarasını ayıkken sarhoş değilken almış,şimdi sarhoştum vs demesin...belki kaç defa aradı belki de birlikte oldu şimdiye kadar...umarım o midesiz adamla halen aynı evde değilsindir...
Yok sabah sabah rezil olduk apartmana attım kapıya terlik fırlattım babam yolda geliyor sadece gel dedim anladı birşey olduğunu geliyor

Bence sen evi falan terk etmeyeceksin.içten içe eşini sarhoştu vs ile aklamaya çalışacaksın
Ben maddi anlamda ayakları üzerinde duran genç bir kadınım kocaya ne kadar ihtiyacım olabilir ki bu saatten sonra.ayılır ayılmaz duşa bile girmesine izin vermeden kapının önüne koydum babam gelince konuşacağız dedim özür diliyor ben sohbet ettim sadece diye 40 yaşında kadınla ne işim olur diyor dinlemedim bile

Ay bencede gıt kadının kcasına anlat herseyı anlat karına sahıp cık de hamıke halınle sen uzulecegıne o uzulsun evlı bı kafının baska adamla telde shpet etmesı bıle yanlışken gecenın ucunde sarhos bı adamla shpet edıp ona resım atması nasıl nrmal olsun ya

Back
X