- 15 Ekim 2010
- 1.271
- 2.354
- 263
- 37
Dediğim gibi benım sadece merhabam var duyduklarım ve tahminlerim doğrultusunda analiz yapıyorumKocAsından çok korkan bir kadın gece 3 lerde elalemin adamıyla konuşmaya korkmuyor mu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dediğim gibi benım sadece merhabam var duyduklarım ve tahminlerim doğrultusunda analiz yapıyorumKocAsından çok korkan bir kadın gece 3 lerde elalemin adamıyla konuşmaya korkmuyor mu ?
Bence kocasına anlat rezil olsun pislikkk. Eşin için ise ne diyeceğimi bilemiyorum. Bebek olmasa hemn boşa derim. ama bebek varKadın kocasından cok korkuyor gece saat 3 te evli bir Ada'mla konuştuğunu duysa kıyamet kopar eşini de tanıyoruz.gecenin yarısı burnunun ucunu zor gören sarhos Ada'mla ne konuşuyor niye başka bir kızın resimlerini yolluyor amacı belli
Bişeyler yapacagımne fark ederki kim suçlu ;ortada vahim bir durum var ,adam evli -kadın evli bende bu kadını aklamaya çalışan zihniyeti anlamam ! .....adamın ne işi var evli kadınla eeee kadınında ne işi var evli erklekle,kim daha hatalıya mı bakıyor konu sahibi?zaten eşini boşayacağını söylüyor kabullenmeye çalışıyor birde üstüne üstlük hamile...............Allah yardımcınız olsun umarım en hafif şekilde atlatırsınız,ama kadın konusunda da bence bişeyler yapmalısınız.........
Nasıl bişeyler meselaBişeyler yapacagım
arkadaslar 4,5 aylık hamileyim eşim bu gece alkollüydü saat 3 gibi telefonla konuşuyordu kalktım baktım eşimin bekarken mahallesinden bir kadın eşim 28 kadın 38 yasında evli bir kadınla konuşuyor gecenin 3 ü.kadınla sadece merhabam var.eşim bi kaç defa bu kadın için fazla muhatap olma sağlam pabuç değildir mahalleden adı bir sürü kişi ile anıldı görüldü demişti. aşırı alkollü bir şekilde bu kadınla sohbet ediyor makara yapıyor geldim kızdım telefonu aldım kadın yazmış yanlış anlamasın karın benım başımı yakmasın yazmış.sonra watsap yazışmalarına baktım silinmiş galeriye girdim bu kadın başka bi genç kızın Facebook resimlerini atmış ben yakaladım kadın yazmış ki resimleri yanlış anlamasın sakın eşin.ben kıyameti kopardım telefonu aldım aramama izin vermedi kadının numarası yok.eşimle birbirimize girdik telefonun pin kodunu bilmiyorum kapamış şarja takmış sızdı.inanılmaz moralim bozuk iğrendim nefret ettim ilk defa eşimden 2 yıllık evliyiz lütfen durum değerlendirmelerinize ihtiyacım var sabah ilk işim eşim ve kadınla konuşup evi terketmek
Son durum ne konu sahibi konuştun mu eşinle ve ya o kadınla ?Dediğim gibi benım sadece merhabam var duyduklarım ve tahminlerim doğrultusunda analiz yapıyorum
Yok sabah sabah rezil olduk apartmana attım kapıya terlik fırlattım babam yolda geliyor sadece gel dedim anladı birşey olduğunu geliyorEşin kadının numarasını ayıkken sarhoş değilken almış,şimdi sarhoştum vs demesin...belki kaç defa aradı belki de birlikte oldu şimdiye kadar...umarım o midesiz adamla halen aynı evde değilsindir...
Ben maddi anlamda ayakları üzerinde duran genç bir kadınım kocaya ne kadar ihtiyacım olabilir ki bu saatten sonra.ayılır ayılmaz duşa bile girmesine izin vermeden kapının önüne koydum babam gelince konuşacağız dedim özür diliyor ben sohbet ettim sadece diye 40 yaşında kadınla ne işim olur diyor dinlemedim bileBence sen evi falan terk etmeyeceksin.içten içe eşini sarhoştu vs ile aklamaya çalışacaksın
Arayan kadın ama farketmez eşim de kapatmadı konuştu sonuçtaNiye olay alkole bağlanmışki,adam belliki numarayı önceden almış önceden de konuşmuş...bi de sarhoşken aklına niye o kadının geldiği de ilginç