- 23 Ağustos 2012
- 51.872
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.617
- 898
Bu konuda haklısın vumınım, evet. Ancak maalesef olan olmuş, şu an evliler… anladığım kadarıyla kontrol altında epilepsisi, senede 1-2 kez oluyormuş. Yani hiç kabul edilmeyecek gibi değil sanki.Ama minnos, adam ve ailesi epilepsi hastasi oldugunu gizlenis. Tamam cok tehlikeli degil ama kadinin tercihine birakmalilardi. Dupeduz kandirilmis durumda konu sahibi
Olay ya soyleyse:Bu konuda haklısın vumınım, evet. Ancak maalesef olan olmuş, şu an evliler… anladığım kadarıyla kontrol altında epilepsisi, senede 1-2 kez oluyormuş. Yani hiç kabul edilmeyecek gibi değil sanki.
Ha bu bana göre tabi, herkes farklıdır, ve elbette kabul etmek zorunda değil.
Eğer ben katlanmam, hazmedemiyorum diyorsa, boşansın.
Onu da yapmıyor. Sakız gibi uzatıp duruyor. Çünkü asıl derdi başka şeyler:
Ama bak aralarda yazmış. Hastalık 2. Planda şu an, asıl derdi eşi işteyken kimsenin ona sahip çıkmaması ve eşi yorgun argın eve gelince onunla ilgilenmemesi
Hanımefendi çalışıp eve destek de olmuyor. Bilemiyorum bence biraz nazlı bir hanım
Bu detaylar yok konuda henüz vumınım, dur bakalım birazdan konu sahibi gelip aydınlatır herhalde biziOlay ya soyleyse:
Kadin hastaligi ogrenince bunlara sitem ediyor. Esi cok utanip kadinin yuzune bakamadigindan yataklari ayiriyor. Bu arada asiri kiskanc ve kendini eksik hissettiginden kadinin calismasina musaade etmiyor ve kendi asiri calisiyor. Bu kadar calismaya da baska seylere enerjisi kalmiyor vs vs.
Simdi boyle dusununce kadinin ne sucu var? Haksiz mi delirmekte?
Yazdiklariniz okadar kırıcı ki.. hastalık bu yarin sizin nolcaginiz bellimi olur.adamada nasil belli ettiyseniz uzaklasmis sizden.bencede boşanin siz o imzayi bosuna atmissiniz (iyi gunde kötü günde hastalikta saglikta) sadece kuru bir imzayla kalmışBunu bana tanıştığımız zaman söylese onunla evlenmezdim dedim ya eşim çok inatçı burnunun dikine dikine gidiyor ben ne yaparsam iki katını yapıyor bana ama terslik anlamında
Eh evlendikten sonra da hastalanmis’olabilirdi kaza yapip sakat kalabilirdi keza sizde olabilirsiniz ne yani bunun icin bosanin gitsin o zamanBunu bana tanıştığımız zaman söylese onunla evlenmezdim dedim ya eşim çok inatçı burnunun dikine dikine gidiyor ben ne yaparsam iki katını yapıyor bana ama terslik anlamında
Adam işe gidip her akşam eve geliyormuş daha nasıl sahip çıksın size? Ailesinin ne yapması gerekiyor? Ne bekliyorsunuz?Kocamda ailesi de bana neredeyse hiç sahip çıkmadı kocam sabah işe gider akşam kaçta geleceği belli olmaz ailesi hiç bir şekilde bana sahip şekilde bana sahip çıkmıyor bu da onunla soğuk olmamın nedenlerinden biri
Cümle içinde sahip çıkmayı üç kere kullanmışsin sen sahip çıkılması gereken bir varlık misin sahip cikmazlarsa ne oluyor mesela aklıma bir şeyler geldi :)Kocamda ailesi de bana neredeyse hiç sahip çıkmadı kocam sabah işe gider akşam kaçta geleceği belli olmaz ailesi hiç bir şekilde bana sahip şekilde bana sahip çıkmıyor bu da onunla soğuk olmamın nedenlerinden biri
Bu durumda siz sonuna kadar haklisiniz. Cunku sizden cok buyuk 1 olayi gizleyerek, sizi kandirarak evlenmenizi saglamis. Bence bunu hakime beyan ederseniz direkt bosanabilirsiniz.Bunu bana tanıştığımız zaman söylese onunla evlenmezdim dedim ya eşim çok inatçı burnunun dikine dikine gidiyor ben ne yaparsam iki katını yapıyor bana ama terslik anlamında
Bunu bana tanıştığımız zaman söylese onunla evlenmezdim dedim ya eşim çok inatçı burnunun dikine dikine gidiyor ben ne yaparsam iki katını yapıyor bana ama terslik anlamında
Neyine sahip çıkmıyorlar . Detay versen. Acta aciktamisin. Senin ailen sahip çıkıyor mu peki. Kocan geç saatlere kadar çalışıyor diye yetraftan ilgi mi bekliyorsun. Eşi vardiyeli çalışan bı çok tanıdık var. Kadın çocuklarla her şeyle ev ilgilenir. Okul ev market hastane faturalar. Çünkü eşinin saatleri günlük yaşama uymuyor. Bunlar normal. Ailesi yüzünden eşinden soguman bahane kusura bakma. Senin soguyasin tutmuş. Ayrıca hasta diye ayrı yatmak nedir. Ben olsam çok kirilirim.Kocamda ailesi de bana neredeyse hiç sahip çıkmadı kocam sabah işe gider akşam kaçta geleceği belli olmaz ailesi hiç bir şekilde bana sahip şekilde bana sahip çıkmıyor bu da onunla soğuk olmamın nedenlerinden biri
Eşine çok üzüldüm. Senin gibi merhametsiz eşi olduğu için. Bugün araba carpip sakat kalmayacgini nerden biliyorsun. Kendine güvenme bu kadar. Açıkça seni artık sevmiyorum de boşan.Bunu bana tanıştığımız zaman söylese onunla evlenmezdim dedim ya eşim çok inatçı burnunun dikine dikine gidiyor ben ne yaparsam iki katını yapıyor bana ama terslik anlamında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?