Eşimi geçmişte yaptıklarından dolayı perişan ediyorum

Yani adam çok çalışıyor yoruluyor ne yapsın
Ev aldı onu ödüyor diyorsunuz, bu sizin yaşadığınız ev değil mi? Adam kirada oturmayın diye uğraşıp didiniyor, sizse kendi başına icatlar çıkardı uzak bir yerde ev aldı tek başına yaşıyor gibi yazmışsınız tuhaf
Aranızda iletişim eksikliği var, ayrı ayrı yaşıyorsunuz adeta önce birlikte uyuma işini düzeltmelisiniz.
Ne yaptı da geçmişi affedemiyorsunuz, ne istiyorsunuz bu adamdan anlayamadım. Yatakları ayırmışsınız surat da yapıyorsunuz sanıyorum garibanın sesi çıkmamış. Başkası olsa çoktan metres tutmuştu o zaman görürdünüz dünya kaç bucak

Ama minnos, adam ve ailesi epilepsi hastasi oldugunu gizlenis. Tamam cok tehlikeli degil ama kadinin tercihine birakmalilardi. Dupeduz kandirilmis durumda konu sahibi
Bu konuda haklısın vumınım, evet. Ancak maalesef olan olmuş, şu an evliler… anladığım kadarıyla kontrol altında epilepsisi, senede 1-2 kez oluyormuş. Yani hiç kabul edilmeyecek gibi değil sanki.

Ha bu bana göre tabi, herkes farklıdır, ve elbette kabul etmek zorunda değil.

Eğer ben katlanmam, hazmedemiyorum diyorsa, boşansın.

Onu da yapmıyor. Sakız gibi uzatıp duruyor. Çünkü asıl derdi başka şeyler:

bak aralarda yazmış. Hastalık 2. Planda şu an, asıl derdi eşi işteyken kimsenin ona sahip çıkmaması ve eşi yorgun argın eve gelince onunla ilgilenmemesi

Hanımefendi çalışıp eve destek de olmuyor. Bilemiyorum bence biraz nazlı bir hanım

Aslında gerçekleri gören tarafınız konuşuyor ama siz banane ben bu şekilde olmasını istiyorumla inatlaşarak hayatınızı zindan ediyorsunuz bence...Öyle hissettim diyelim..
Eşiniz ağır bir işte çalışıyor( bana uygun iş yok deyip işten kaçıp,hayatın yükünü size atmıyor..Dolu insan okuyoruz burda)

Eşinizin hastalığı var ve hastalığınında sizin için ( oğlunuz ve siz) ev alabilmek için onca yükün altına girip,bir de ev geçindirme derdini düşünmesinden dolayı nüksetmesi var...

Eşiniz sinirli bir yapıda diyorsunuz bunca hayat yükünü kaldırıp refahınız için uğraşırken psikolojık olarak yataktan kaçmasına anlayış gösterdiniz,sırtını sıvazladınız ve derdini dinleyip yoldaş oldunuz ve size hala ters davranarak fiziken ve ruhen uzak davranıyorsa diyeceğim birşey yok...

İyi günde,kötü günde birbirinizi eş olarak kabul ediyormusunuz diye sorduklarında dişlerimizi göstererek gülelim diye EVET demedik...

Siz destek olamanıza rağmen desteğinizi kabul etmiyorsa ki yatak ayırmak destek değil bir evlilikte köstek üstüne köstektir ..
Bilemiyorum

Olay ya soyleyse:

Kadin hastaligi ogrenince bunlara sitem ediyor. Esi cok utanip kadinin yuzune bakamadigindan yataklari ayiriyor. Bu arada asiri kiskanc ve kendini eksik hissettiginden kadinin calismasina musaade etmiyor ve kendi asiri calisiyor. Bu kadar calismaya da baska seylere enerjisi kalmiyor vs vs.

Simdi boyle dusununce kadinin ne sucu var? Haksiz mi delirmekte?

Bu detaylar yok konuda henüz vumınım, dur bakalım birazdan konu sahibi gelip aydınlatır herhalde bizi

Umarım aklına karpuz kabuğu düşürmemişsindir, şimdi bu yazdıklarından destek alıp olayı bile isteye değiştemez umarım

krizde yatağı ıslatır diye beraber uyumuyorsunuz sanıyorum. ahh be güzel kardeşim, sana da bir dert musallat olsa böyle mi davransın istersin eşin? tegretol kullanıyorsa uzun yıllardır bazı huyları değişmiş olabilir. evliliğinizin ilk iki yılında hiç kriz geçirmemesinin sonrasında sıklaşmaya başlamasının bir nedeni de mutsuzluk ve stres olabilir. her neyse sizin bileceğiniz iş devam edip etmemek ama epileptik birini fazla darlamayın. dışlamayın.
kırıp dökmeden bitirin en iyisi.

Bunu bana tanıştığımız zaman söylese onunla evlenmezdim dedim ya eşim çok inatçı burnunun dikine dikine gidiyor ben ne yaparsam iki katını yapıyor bana ama terslik anlamında
Yazdiklariniz okadar kırıcı ki.. hastalık bu yarin sizin nolcaginiz bellimi olur.adamada nasil belli ettiyseniz uzaklasmis sizden.bencede boşanin siz o imzayi bosuna atmissiniz (iyi gunde kötü günde hastalikta saglikta) sadece kuru bir imzayla kalmış

Son düzenleme:
Bunu bana tanıştığımız zaman söylese onunla evlenmezdim dedim ya eşim çok inatçı burnunun dikine dikine gidiyor ben ne yaparsam iki katını yapıyor bana ama terslik anlamında
Eh evlendikten sonra da hastalanmis’olabilirdi kaza yapip sakat kalabilirdi keza sizde olabilirsiniz ne yani bunun icin bosanin gitsin o zaman

Adam işe gidip her akşam eve geliyormuş daha nasıl sahip çıksın size? Ailesinin ne yapması gerekiyor? Ne bekliyorsunuz?

Evde buyuttugunuz o arkanızı kaldırın bir işe girin bakalım bı çalışın önce adam stresten epilepsi geçiyor borç harç yüzünden hanımefendi de bilseydim evlenmezdiiiğm diyor vebali sanki adam boşan ablacım biraz ayaklarının üstünde dur epilepsisi olmayan birini bul sen

Cümle içinde sahip çıkmayı üç kere kullanmışsin sen sahip çıkılması gereken bir varlık misin sahip cikmazlarsa ne oluyor mesela aklıma bir şeyler geldi :)

Bu durumda siz sonuna kadar haklisiniz. Cunku sizden cok buyuk 1 olayi gizleyerek, sizi kandirarak evlenmenizi saglamis. Bence bunu hakime beyan ederseniz direkt bosanabilirsiniz.
Ayrica salt inat ugruna sizin yaptiklariniza istinaden mantiksiz sekilde karsilik verip intikam almasi da olgun olmadigini halen ergence davrandigini gosteriyor. Fikrimce bu 1 evlilik olamamis. Dolayisiyla zaten yatak odasina gelecek 1 duzen kurulmaz.
Boylesine onemli 1 durumu gizleyerek sizi aldatmis bastan. Bu unutulup devam edilir mi bilemiyorum.

Çok kötüsünüz. Bugün sağlıklısınızdır ama yarın başınıza ne geleceğini bilemezsiniz. Eşinize destek olmak yerine bu zamanda burnundan getiriyorsunuz. Boşanında adam rahat etsin.

Neyine sahip çıkmıyorlar . Detay versen. Acta aciktamisin. Senin ailen sahip çıkıyor mu peki. Kocan geç saatlere kadar çalışıyor diye yetraftan ilgi mi bekliyorsun. Eşi vardiyeli çalışan bı çok tanıdık var. Kadın çocuklarla her şeyle ev ilgilenir. Okul ev market hastane faturalar. Çünkü eşinin saatleri günlük yaşama uymuyor. Bunlar normal. Ailesi yüzünden eşinden soguman bahane kusura bakma. Senin soguyasin tutmuş. Ayrıca hasta diye ayrı yatmak nedir. Ben olsam çok kirilirim.

Eşine çok üzüldüm. Senin gibi merhametsiz eşi olduğu için. Bugün araba carpip sakat kalmayacgini nerden biliyorsun. Kendine güvenme bu kadar. Açıkça seni artık sevmiyorum de boşan.

benim eşim anlatmıştı sevgiliyken ergenlik döneminde hastalık geçirdiğini. şuan çok şükür birşeyi yok. kaynanamla eski zamanları konuşurken o dönem hastalığı da varmış dedim, ne hastası diyor. bilmiyorsam diye saklamaya çalışıyor yani.
eşinizde belki artık geçirmiyorum diye söylememiştir, bu hastalıklar bazen tekrarlamıyor. ergenlikte olup bitiyor. şimdi bir de hayatınızı etkileyecek kadar sık değilmiş. yatakları kavga etseniz de ayırmayın diyor uzmanlar, araya soğukluk girmesin diye. konuşup çözmeniz gerekiyor.
bir de benim eşimde çok alıngan, bir lafıma küser, konuşmaz, ama diğer sevdiğim özellikleri şuan bunu kapatıyor gözümde. ilgisizlik gerçekten kötü birşey, hem ilgisiz olup hem de böyle davransa nasıl olurdu bilemiyorum. ama gördüğüm kadarıyla şuan sizde ilgisiz ve kötü davranıyorsunuz

Üzüldüm adama hem ağır iş, hem hasta… Biraz anlayışlı olmakta yarar var diye düşünüyorum. Evlilik iyi günde de kötü günde de beraber olmak değil midir? Elinde olmayan sebepler için biraz fazla yükleniyorsunuz adama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…