- 27 Nisan 2012
- 15.827
- 19.091
- 498
geçiştirmeyinHepinizi dinledim çoğunuzun görüşü onu olduğu gibi kabul etmek ve bu evliliği mutlu mesut bir şekilde sürdürmek sanırım görüşleriniz için teşekkürler
Çok alakasız ama memleket Ankara mıGardaş sen niye varsın o zaman. Niye ondan bundan medet umuyon. Kendi kendine sahip olamıyon mu.
Hata yapmış tamam, öğrendiniz bu kadar nefret ettiyseniz bosaninBunu bana tanıştığımız zaman söylese onunla evlenmezdim dedim ya eşim çok inatçı burnunun dikine dikine gidiyor ben ne yaparsam iki katını yapıyor bana ama terslik anlamında
Bacım alaaasen boşan da bütün memleket rahatlasın. İllede zavallı kocanBunu bana tanıştığımız zaman söylese onunla evlenmezdim dedim ya eşim çok inatçı burnunun dikine dikine gidiyor ben ne yaparsam iki katını yapıyor bana ama terslik anlamında
Tutturamadık
Pardon da ne alaka bende de Epilepsi var, ve eşim asla böyle bir şey istemedi,Aksine ani bir durumda yanında ki size o kadar çok lazım oluyor ki anlatamam ,hatta bir gece eşim odada Tv izliyordu bende uyuyorum nöbet geçirmişim var yere düşmüşüm kafamı kobidine falan çarpmışım,eşim de yaz olduğu için dışarıdan geliyor sanmış sesi,çok kötü oldu yanımda olmadığı için ,biraz daha hassas olabilirdiniz.Rahatsızlığı olduğu günden beri ayrı yatıyoruz
Tutturamadıkbiz de böyle konuşuyoruz da dedim acaba mı
Asıl rahatsız olan sizsiniz. Ve tedaviniz mümkün değil malesefRahatsızlığı olduğu günden beri ayrı yatıyoruz
Yo ayrılmanı söyledi çoğu kişi adama yazık değil mi rahatsızlığı var diye ayrı yatıyorsunuz hani hastalıkta sağlıkta siz vefasız bir insansınız borç harç adam uğraşsın gerçi sizin gibi yapanlar erkekler daha çok el üstünde tutuyorlar doğru söylüyorsunuzHepinizi dinledim çoğunuzun görüşü onu olduğu gibi kabul etmek ve bu evliliği mutlu mesut bir şekilde sürdürmek sanırım görüşleriniz için teşekkürler
Cevabınız çok tatlıŞu an retro var boşanmayin ciddi kararlar almayın bekleyin
Epilepsi bahane. Yatakları ayıran da kadın değil kocası.Sen niye kendine sahip çıkmıyorsun? kocanın ailesi napsın sana bu kadar muhtaç duruma neden sokuyorsun kendini gerçekten anlamıyorum. Ayrıca eşin epilepsi ayda yılda bir gelen nöbeti var ve sen yatakları mı ayırdın? Ben epilepsi hastalığı atlatmış biri olarak hiç doğru bulmadım bu kararı. Nöbet anında yanında birisi olması gerekir. Ya kasılmalara müdahale edilemediği için kalbi durursa? Yan komşumuzun eşi bu şekilde gece nöbetinde vefat etti yıllar önce. Çok acımasızca buldum tavrınızı.
Niye? Bulaşıcı zührevi hastalık mı sandınız?Rahatsızlığı olduğu günden beri ayrı yatıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?