Eşimi geçmişte yaptıklarından dolayı perişan ediyorum

yatak ayirmak kadar sacma birsey yok bana gore.
biz kavgali olsak dahi, ayni yatakta uyuruz. belki birbirimize asla degmeyiz ama o yatak ayrilmaz.

8 yillik evlisiniz, oglunuz var. probleminiz ilgisizlik ve cinsellikse bunu adamin hastaligina baglayarak kurtulmaya calismanizda ben art niyet ararim.

adam epilepsi hastasi olsaydi ama hayatinizda da hep ilgi ve sevgi varolsaydi bunu buraya yazmazdiniz diye dusunuyorum.

cinselligin olmamasi basli basina problem zaten baska bahane aramaniza gerek yok.

ayrica, “kocamin ailesi bana sahip cikmadi” minvalinde cumleler kuran insanlara da sinir oluyorum. siz bir bireysiniz, kimsenin size sahip cikmaya hakki yok, mecburiyeti yok. bu neyin yoksunlugu da, illa birileri bana sahip ciksin istiyorsunuz anlamiyorum.

kocam da sahip cikmasin bana, ailesi de.

Evlenmeden önce eşinizin hastalığını sizinle paylaşmaması yanlış burada haklısınız.Daha sonra olanlar için ( yatak ayırma, işinin zor olduğunu bilip destek olmama,sizin için uğraştığı halde geçmişle yargılayıp aşağılama"hastalığını bilseydim seninle evlenmezdim" tarzı konuşmalar) çok ama çok suçlusunuz.Gercekten eşinizi sevseydiniz önceki hatasını affedip destek olup zor zamanlarda destek olurdunuz, şikayet etmek yerine çözüm arardiniz,ya da seninle olmaz deyip ayrılırdınız.

ailesi neden size sahip çıksın ki? hiçbir şey yapmak zorunda değiller.

sahip çıkacaksa da kendi aileniz size sahip çıkmalı. onun ailesi ne alaka

Eşiniz size hastalığını söylemeliydi o konuda kızıp,darilmakta haklısınız ama evliliğe devam ediyorsanız, sonrasında yatakları ayırıp evde iki yabancı gibi yaşamanin bir anlamı yokmuş.

Eşiniz ve ailesi size nasıl sahip çıksın istiyordunuz? Hele aile ne yapacak size? Hasta oğullarıyla evlendirip beni kandırdılar, bana farklı mı davranmaliydilar diye mi düşünüyorsunuz?

Eşiniz bazı şeyler düzelsin diye çaba gösteriyor ya karşılık verin, hiç içinizden birşey gelmiyorsa da boşanın. Aynı evde iki yabancı gibi yaşayıp, çocuğu da bu saçmalığa bahane etmeyin.

Hepimiz saçmalayabiliriz, bazen kontrolsüz davranabiliriz, bazen gereksiz yere uzatabiliriz. Ama sizinki biraz fazla olmuş. 1 sene boyunca hem kendinize hem eşinize eziyet ediyorsunuz. Başta söylemeleri gerekirdi ama artık biliyorsunuz. Sizin için önemli bir detay olsaydı boşanırdınız herhalde. Bence o kadar büyütülecek bir konu değil, eşinize destek olun. Siz çalışmadığınız için ne kadar yorgun olduğunu anlamayabilirsiniz. Tabi ki bunun sıklığı da önemli. Yorgun olduğu gerekçesiyle sizi çok sık reddediyorsa siz haklısınız. Ama bunu 1 sene ayrı yatarak çözemezsiniz. Ben olsam 2 gün bile sabredemez alır karşıma konuşurdum. Evcilik oynamıyoruz, cinsel beklentilerimiz elbet olacak. Oturup sorunlarınızı, beklentilerinizi konuşun, haksız taraflarınızı kabul edip özür dileyin. Konuşmanın sonucuna göre bir yol çizersiniz. Ya normal karı koca hayatına döner ya da boşanırsınız

Eşiniz size iyi davranıyor ama yatakta tık yok. Size yanaşmıyor, siz de biliyorsunuz ki siz yanaşsanız ret alacaksınız. Ret almasanız da adam sizin gönlünüzü etmek için ok diyecek ilk bikaç sefer.. En son yaşanan kavganızdan sonra da sizin gönlünüzü almamış, hatasını anlamamış, dank etmemiş , telafi etmemiş ki hala beraber olmuyorsunuz. Adam bu. Yataktaki eksikliğini gidermek için de başka konularda gayet iyi. Kardeş kardeş yaşamak size uyarsa devam edin. Ama bence ruh sağlığınız için boşanın. Konu hastalığı değil, hasta olamasaydı da durumunuz bu olurdu. Çok örneği var.

Sen niye kendine sahip çıkmıyorsun? kocanın ailesi napsın sana bu kadar muhtaç duruma neden sokuyorsun kendini gerçekten anlamıyorum. Ayrıca eşin epilepsi ayda yılda bir gelen nöbeti var ve sen yatakları mı ayırdın? Ben epilepsi hastalığı atlatmış biri olarak hiç doğru bulmadım bu kararı. Nöbet anında yanında birisi olması gerekir. Ya kasılmalara müdahale edilemediği için kalbi durursa? Yan komşumuzun eşi bu şekilde gece nöbetinde vefat etti yıllar önce. Çok acımasızca buldum tavrınızı.

Mağrifet gibi de anlatıyosunuz. Adama yazık be. Boşanın da adamcağız nefes alsın rahatlasın

Gardaş sen niye varsın o zaman. Niye ondan bundan medet umuyon. Kendi kendine sahip olamıyon mu.

Bunu bana tanıştığımız zaman söylese onunla evlenmezdim dedim ya eşim çok inatçı burnunun dikine dikine gidiyor ben ne yaparsam iki katını yapıyor bana ama terslik anlamında
Bütün terslik sizde

Hepinizi dinledim çoğunuzun görüşü onu olduğu gibi kabul etmek ve bu evliliği mutlu mesut bir şekilde sürdürmek sanırım görüşleriniz için teşekkürler

Kocam deli gibi çalışıp ev borcu ödese her akşam eve geldiğinde masaj yaparım ona, daha nasıl sahip çıksın adam.
Yıllardır evi ben gecindiriyorum. İşe koşuyorum, iki çocuğa bakıyorum, ev işi yapıyorum. Üstüne bir de eşimi tesselli ediyorum işsiz olduğu zamanlarda ki şuan yine işsiz.
5 yaşında mıyız, bize sahip çıksın kocalarımız, onlar da insan. Adamın ilgi gösterecek hali kalmamış belli ki çalışmaktan.
Tek başına ev sorumluluğu yüklenmek çok zor, kendimden biliyorum. Kocama değil ilgi göstermek yüzüne bakacak halim yok.
Çalışarak hem kafanızı dağıtıp hem yükünü alarak ilgi bekleyebilirsiniz.

sizin durumda ne yapardım bilmiyorum ama esimle asla yatagı ayırmazdım

Neden bu keneyi çıkarıp atmıyorsun arkadaş
Bildiğin asalak yaşam formu eşim dediğin adam

Boşan demeyeceğim belli seviyorsun, gözüne bile gelmemiş gibi duruyor anlatımından. Bari ev işini ver o yapsın hasta da değilse, ne işe yarayacak bu adam?

Ailesi sahip cikip ne yapacak size onu anlamadim kopek yavrusu musunuz siz ki size sahip ciksinlar.

Esiniz de yogun calisiyor , bence evde bos dutmaktan kotu oldunuz bir işe girin calisin.

Babam da rpilepsi hastasi. Ayri yatma olayinin ne alakası var anlamadım, sizinkinin hastalikla alakası yok bahane uuretmişiniz.sizin tek sorununuz esinizl3 fiziks3l temas sarilma vs. Yoksa kadin gergin oluyorm kadin olaak sevgi ile besleniyoruz cidden. Esle konuşun siz de adim ayin dokunsal olun karsılikli, siniriniz gecer.

Epilepsi nöbeti geldiğinde kişiye ilkin serbest bırakmak sonra tükürük boğazını tıkamasın diye yan çevirmek gerekiyor. Sırf bundan ötürü Allah korusun bir şey olur diye ben ayrı yatmazdım. Ama siz bunu yapmamışsınız. Kolay kolay bunu söylemem ama ben biten bir evlilik görüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…