Eşimi geçmişte yaptıklarından dolayı perişan ediyorum

Hepinizi dinledim çoğunuzun görüşü onu olduğu gibi kabul etmek ve bu evliliği mutlu mesut bir şekilde sürdürmek sanırım görüşleriniz için teşekkürler
geçiştirmeyin
hepimizi dinlediniz neden yatak ayırdınız hala anlamadık
benim bildiğim epilepsi hastası yalnız bırakılmaz
ceza mı verdiniz aklınızca.. vicdan bunun neresinde?

evet yalan söylemiş haklısınız ama olan olmuş
ya boşanacaktınız ve evli kaldığınız müddetçe de onu vicdanen yalnız bırakmayacaktınız
sonra da boşanacaktınız kabul edemeyecekseniz

Bunu bana tanıştığımız zaman söylese onunla evlenmezdim dedim ya eşim çok inatçı burnunun dikine dikine gidiyor ben ne yaparsam iki katını yapıyor bana ama terslik anlamında
Hata yapmış tamam, öğrendiniz bu kadar nefret ettiyseniz bosanin

Bunu bana tanıştığımız zaman söylese onunla evlenmezdim dedim ya eşim çok inatçı burnunun dikine dikine gidiyor ben ne yaparsam iki katını yapıyor bana ama terslik anlamında
Bacım alaaasen boşan da bütün memleket rahatlasın. İllede zavallı kocan

Rahatsızlığı olduğu günden beri ayrı yatıyoruz
Pardon da ne alaka bende de Epilepsi var, ve eşim asla böyle bir şey istemedi,Aksine ani bir durumda yanında ki size o kadar çok lazım oluyor ki anlatamam ,hatta bir gece eşim odada Tv izliyordu bende uyuyorum nöbet geçirmişim var yere düşmüşüm kafamı kobidine falan çarpmışım,eşim de yaz olduğu için dışarıdan geliyor sanmış sesi,çok kötü oldu yanımda olmadığı için ,biraz daha hassas olabilirdiniz.

Hepinizi dinledim çoğunuzun görüşü onu olduğu gibi kabul etmek ve bu evliliği mutlu mesut bir şekilde sürdürmek sanırım görüşleriniz için teşekkürler
Yo ayrılmanı söyledi çoğu kişi adama yazık değil mi rahatsızlığı var diye ayrı yatıyorsunuz hani hastalıkta sağlıkta siz vefasız bir insansınız borç harç adam uğraşsın gerçi sizin gibi yapanlar erkekler daha çok el üstünde tutuyorlar doğru söylüyorsunuz

E öğrenmişsiniz artık epilepsi hastası adam
Boşanın bir an önce
Nasılsa hepimizin sağlık garantisi var
Kolu bacağı kopan insanlar insan değil o zaman onlarıda öldürüverelim gitsin

Sen niye kendine sahip çıkmıyorsun? kocanın ailesi napsın sana bu kadar muhtaç duruma neden sokuyorsun kendini gerçekten anlamıyorum. Ayrıca eşin epilepsi ayda yılda bir gelen nöbeti var ve sen yatakları mı ayırdın? Ben epilepsi hastalığı atlatmış biri olarak hiç doğru bulmadım bu kararı. Nöbet anında yanında birisi olması gerekir. Ya kasılmalara müdahale edilemediği için kalbi durursa? Yan komşumuzun eşi bu şekilde gece nöbetinde vefat etti yıllar önce. Çok acımasızca buldum tavrınızı.
Epilepsi bahane. Yatakları ayıran da kadın değil kocası.

Ben sizin gibi merhametsiz ve bencil insanlari hic sevmiyorum
Hastaligini ogrendigim gunden beri ayri yatiyoruz diyorsunuz, sebep?
Bulasici mi saniyorsunuz
Merak etmeyin kirli ve kotu bir kalbe sahip olmak kadar caresiz bir hastalik degil.

Hadi ilk anda gizlediler diye ofkelendiniz, olabilir ama ya sonra?
Nasil bir kin, neden bu nefret

Ailesi sahip cikmamismis
Hem ogullarini perisan edin (ki bunu anne babalar anlar, hisseder mutlu olup olmadiginizi) hem de onlardan da ilgi bekleyin
Hayir perisan etmeseniz de size ilgi gostermek zorunda degiller
Siz ingiltere prensesi degilsiniz dunya etrafinizda donemez

Epilepsi gecmisim var ve bazen agir gecerdi bazen hafifti nobetlerim
Bir gun esimle birlikteyken nobet baslangici yasadim
Sadece baslangiciydi, kesildi
Bilgisi vardi ama ilk defa beni oyle goruyordu
O kadar caresiz ve uzgundu ki
Sen neler yasiyorsun, yasamissin Allahim sana sifalar versin diye sarip sarmaladi

Simdi dusunelim esim bana da sizin esinize davrandiginiz gibi davransa ben de yaklasmazdim ve cok kirilirdim
Hatta bosanabilirdim de

Size sabretmek adami evliyalara erenlere katar insallah :)

Back
X