eşimi göndermek istemıyorum

maddı durumdan olmuyor kalabalık gıdersek masraf az olur diyor sacma sapan seyler ıste bı ay azcık sıksak hıc bısıy olmaz bin liranın ucunda hersey

Eşiniz mantıklı düşünüyor bu durumda...Kendinizi sıkıp para biriktirip gidebilirsiniz ne için düğünde 2 saat durup gelmek için...Değmez bence.Bırakın gitsin eşiniz...

Düğünden birgün önce hastalan yataklara düş o da seni bırakıp gidecek değil ya canım, başka bahane olmaz yada takılıp sende gideceksin canım

Bunları eşinize de diyor musunuz ?
Adam havaya girmiştir
Birgün bile benden ayrı kalamıyo artık çanta da keklik misali görür sizi

Bence kimse vazgeçilmez değil
Kaldı ki boşanmıyorsunuz, 1 gün şehir dışına düğüne gidip gelecek.. Arkadaşı sizin düğüne gelmiş sonuçta..

evlenmeden önce bırlıkte uzun süre kalmadıgımız için bukadar alısmamıstım ona

Alışmak ayrı şey bağımlılık ayrı
Ben cips yemeden birgün duramam belki ama bu benim için 25 yıldır böyle

Siz 25 yıldır eşinizle değilsiniz, bence 2 yılda bu kadar kaptırmayın kendinizi, eşinizi de sıkarsınız..

amınnn .güven meselesı degıl ayrı kalma sadace söyle söylıyım 2 hafta önce esımın kuzenıne kız ıstemye gıttık benı göturmek ıstmedı önce arabada yer yok dıye ama ben ortalıgı yıkarım senıde gondermem dedım yer uzak ve kalma ıhtımalı oldugu ıcın sırf

Bu sebeple seni yanında götüren hiç götürmesin daha iyi

eşiminde benden cok farkı yok aslında oda benım gıbı tencere kapak mısalı

2 gün sabahlayıverin sizde,dayanamsınız zaten uyursunuz bi süre sonra
bence gitsin,erkekleri fazla da sıkmıcaksın, çok da gevşek bırakmıcaksın...

Eşiniz mantıklı düşünüyor bu durumda...Kendinizi sıkıp para biriktirip gidebilirsiniz ne için düğünde 2 saat durup gelmek için...Değmez bence.Bırakın gitsin eşiniz...

sırf dugun degıl eger beraber gidersek tatılde yaparız 2 senedır hıc tatıl yapmadan calısıyor birazda bunu kullanıp tatıl yapmak ıstıyorm

15 günlük izninizde tatil yaparsınız birlikte
Şimdi madem durum sıkışık , o zaman çıkarırsınız acısını

ama esımın ıznı yok cok yogun calısıyor ıster ınanın ıster ınanmayın 2 senedır bayram tatılı bıle yapmadı asansörcu esım ve arıza olunca gece yataktan kalkıp gidiyo izin kullanmak ımkansız

Tamam , madem sadece ayrı kalamama meselesi , çok daha çabuk halledilir.

Eğer şöyle bir korkunuz varsa ; bir kere olursa devamı da gelir .Korkmayın , ne de olsa tencere kapak gibiymişsiniz yani eşinizde bunu mecbur kalmadıkça tekrarlamaz.

Ya da ne bileyim bu beraber yatmayı evliliğinizin totemi falan mı yaptınız ? Cidden anlayamadım , tekrar söylüyorum Allah ayırmasın sizi de , bu derece yapışık ikiz gibi yaşamak boğar insanı .

Bir ilke imza atın,bırakın gitsin bence .

o zaman da göndermem etmem demiyor musunuz :26:

nasıl ki iş için mecbur diye düşünüyorsanız bunu da öyle düşünün

bu kadar sevgi pıtırcığı çok sıkar insanı

şimdi hoşuna gider ama bıkkınlık verirsiniz bi süre sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…