- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
maddı durumdan olmuyor kalabalık gıdersek masraf az olur diyor sacma sapan seyler ıste bı ay azcık sıksak hıc bısıy olmaz bin liranın ucunda hersey
2 yıl önce nasıl tek uyuyordun peki
Düğünden birgün önce hastalan yataklara düş o da seni bırakıp gidecek değil ya canım, başka bahane olmaz yada takılıp sende gideceksin canımhazıranda eşimin arkadasının dügünü var samsunda obizim düğünümüze geldigi için bizde gidicektık sonra baska bi arkadası arabasını satınca beraber gidelim dedı tamam dedık
anlastık ama arkadasın esı hamıle ve hazıranda yenı dogum yapmıs olucak bu yüzden esime kızlar kalsın biz beraber gidelim diye aklını çelmeye kalkmıs eşim önce kabul etmedı
ama simdi bizde arabamızı satcaz arabasız ikimizin gitmesı cok malıyetlı olur diye esım sımdı samsuna gitcek olan tüm arkadaslarıyla araba kiralıyım diyor ama ben eşimden ayrı tek bır gece dahı gecıremek ıstemıyorum benım cok katı kuralım asla ayrı yatmam esımden zaten uyuyamamda nasıl birsey yaparsam yanında giderim yada göndermem bilmiyorum fıkrı olan var mı?bide arkadaslarından hiç hoslanmıyorum hepsı bos insanlar 30lu yaslarında hıcbır baltaya sap olamamıs ınsanlar
evlenmeden önce bırlıkte uzun süre kalmadıgımız için bukadar alısmamıstım ona
Allah ayırmasın diyeyim öncelikle.
Ama ;
Böyle 24 saatin hesabını yaparsanız olumlu sonuçlarla karşılaşmazsınız.
Şu da var ; kendinize samimi olarak bir sorun bakalım ; sadece eşinizden bir gece ayrı kalmak mı sizi rahatsız eden , yoksa 3-5 erkek toplanıp şehir dışına çıkacakları için içinizi kemirecek olan şüphe mi ?
amınnn .güven meselesı degıl ayrı kalma sadace söyle söylıyım 2 hafta önce esımın kuzenıne kız ıstemye gıttık benı göturmek ıstmedı önce arabada yer yok dıye ama ben ortalıgı yıkarım senıde gondermem dedım yer uzak ve kalma ıhtımalı oldugu ıcın sırf
Alışmak ayrı şey bağımlılık ayrı
Ben cips yemeden birgün duramam belki ama bu benim için 25 yıldır böyle
Siz 25 yıldır eşinizle değilsiniz, bence 2 yılda bu kadar kaptırmayın kendinizi, eşinizi de sıkarsınız..
Düğünden birgün önce hastalan yataklara düş o da seni bırakıp gidecek değil ya canım, başka bahane olmaz yada takılıp sende gideceksin canım
eşiminde benden cok farkı yok aslında oda benım gıbı tencere kapak mısalı
Eşiniz mantıklı düşünüyor bu durumda...Kendinizi sıkıp para biriktirip gidebilirsiniz ne için düğünde 2 saat durup gelmek için...Değmez bence.Bırakın gitsin eşiniz...
2 gün sabahlayıverin sizde,dayanamsınız zaten uyursunuz bi süre sonra
bence gitsin,erkekleri fazla da sıkmıcaksın, çok da gevşek bırakmıcaksın...
Siz çalışıyor musunuz ?
evet calısıyorum
ama esımın ıznı yok cok yogun calısıyor ıster ınanın ıster ınanmayın 2 senedır bayram tatılı bıle yapmadı asansörcu esım ve arıza olunca gece yataktan kalkıp gidiyo izin kullanmak ımkansız
15 günlük izninizde tatil yaparsınız birlikte
Şimdi madem durum sıkışık , o zaman çıkarırsınız acısını
sırf dugun degıl eger beraber gidersek tatılde yaparız 2 senedır hıc tatıl yapmadan calısıyor birazda bunu kullanıp tatıl yapmak ıstıyorm
amınnn .güven meselesı degıl ayrı kalma sadace söyle söylıyım 2 hafta önce esımın kuzenıne kız ıstemye gıttık benı göturmek ıstmedı önce arabada yer yok dıye ama ben ortalıgı yıkarım senıde gondermem dedım yer uzak ve kalma ıhtımalı oldugu ıcın sırf
ama esımın ıznı yok cok yogun calısıyor ıster ınanın ıster ınanmayın 2 senedır bayram tatılı bıle yapmadı asansörcu esım ve arıza olunca gece yataktan kalkıp gidiyo izin kullanmak ımkansız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?