eşimi göndermek istemıyorum

benımde aklıma gelıyor özleyelım dıye ama içim içimi yicek o gidince gercekten güvensizlık meselesı degıl güveniyorum ama cok pimpiriklı bır ınsanım yolda nasıl gitcek arkadasları ıcer mı ıcerse kaza yaparlar mı falan diye gelene kadar ya süreklı telde konusup onu cıldırtırım yada kendım evde cıldırırım..

herkez farklı ve normal olanı ayrı kalabilmek biliyorum ama benım yapım bu

Erkek milleti harbi daha dayanıklı ya, hiç eşitiz meşitiz demeyelim vallahi.

:) Cidden katılıyorum.. ne söylense de kapris başlı başına sorun ( konu sahibi genel söylüyorum) :)

:) Cidden katılıyorum.. ne söylense de kapris başlı başına sorun ( konu sahibi genel söylüyorum) :)

olsun okadarda nazımız:)sonucta bizde onların nazını cekıyoruz zamanı gelınce karsılıklı yanı

Son düzenleme:
Arkadasiniz sizin dugununuze gelmis esinde gitmek zorunda sanirim esinin arkadasi bu kisi.Simdi soyle dusun bu kisi senin arkadasin olsa ve sen bu dugune gitmek istesen esin seni. Gonderirmi tek basina yada arkadaslarinla esine senin soyledigin gibi hayir gidemezsin dese canin sikilirmi esinin yerine kendini koy ve ona gore dusunn.

gitme demıyorum kı ben ona gitsin ama beraber gidelim o okadar yoldan bizim icin geldı ıllakı gıdılcek ama beraber..eşimde benı göndemez AYNI SEBEBDEN dolayı oda tek kalamıyor ama bu sefer o para yuzunden göturmek ıstemıyor benı

Anladim canim dugune ne kadar var o zamana kadar para biriktirebilirsiniz illa araba kiralancak diye birsey yokki hem daha masrafli olur otobusle gidebilirsiniz aslinda suan sehirler arasi ucak biletleri cok ucuz diyorlar

Anladim canim dugune ne kadar var o zamana kadar para biriktirebilirsiniz illa araba kiralancak diye birsey yokki hem daha masrafli olur otobusle gidebilirsiniz aslinda suan sehirler arasi ucak biletleri cok ucuz diyorlar

taa hazıranda ama sıkıntısı sımdıden basladı:)zaten ıkımız gidersek ya otobus ya ucakla gıtcez eger arkadaslarıyla giderse araba kıralıycaklar.zaten bundan sonra gezmeler ıptal para biriktirine kadar galba oyle gözüküyor:)

cnm kendini sartlama ayri kalamam yatamam die 2gunden bisi olmaz yapmamasini istedinbisi varsa esine guzelce soyle bnin esimde is icin sehir disina cikacak 5gun yok bn napim benimde aklima bisuru kotu seyler gelio ama yapacak bisi yok esime guveniyorum ama oraya bisuru insanlar gelecek yanlis bisi yaparsa die korkmuyor deilim ama yapacak bisi yok esimize guvenmeliyiz ve bnde annemlerde kalicam

Birinde çocuk gibi ortalığı yıkarım demişsiniz, diğerinde evli barklı yetişkin olduğunuz halde göndermem gerekirse işten çık demişsiniz. Yemin ederim okurken bunaldım, daraldım.
Şimdi aman neyse eşim üzülmesin diye alttan alır bi'10 sene sonra ee ama yeter çocuk musun, çocuk muyum der. İstediğiniz kadar tencere-kapağız deyin bi'süre sonra insan nefes alamaz böyle.
Annesinden bile bukadar emir almamıştır bekar hayatında eşiniz bence... "Göndermem, olmaz, işten çık ozaman, banane" çok itici gelmiyor mu kulağa?

Şu tavrınız sizin zararınıza:44:

Hem özlemek bazı şeyleri daha çok güçlendirir aklınızda bulunsun. Biraz bırakın da adam düşünsün "eşim bensiz uyuyamaz gitmeyim ya karıcığımı bırakıp" desin böyle mutlu mu oluyorsunuz yani sizin ortalığı yıkmalarınızla evde dibinizde kalınca:44:

sorun şu ki; gerçekten eşinden ayrı yatmak istemediğin için mi gitmesini istemiyorsun
yoksa güvenmediğin için mi?

ben yanlıs bır sey yapcagından korkmuyorum güvenım tam allaha sukur benım aklıma ya yolda kaza yaparsa birsey gelırse basına dıye korkuyorum bıraz hızlı kullanır esım arabayı bıde yakın zamanda buyuk bır kaza yaptı allah korudu ama korkusu bende kaldı

sorun şu ki; gerçekten eşinden ayrı yatmak istemediğin için mi gitmesini istemiyorsun
yoksa güvenmediğin için mi?

ayrı yatmamıyorum dogru ama aslında eşimın uzun zamandır tatıle cıkamaması bırlıkte tatıl yapmak ıstemem ve yolda basına bırsey gelmesınden korkuyorum gıbı sebeblerımde var ama asla guvensızlık yok ona guvenıyorum 5 sene oldu esımle tanısalı daha bır kere güvensızlık yaratcak bır harketı olmadı

o ortalıgı yıkarım dıyıpte yanında gıttıgımde dusundugum gıbı oldu ve orda kalınması gerektı ve o gece yattıgımızda ıyıkı gelmıssın dedı esim.diger iş konusunda ise gece calıscaktı ve o dönemde okulu daha bıtmemıstı ve 4 te dersı baslıyordu uyucak dinlencek vaktı kalmıyordu nerdeyse,işide tehlıkelı oldugu ıcın gerekırse ısten cık demıstım sonucta yanı haklıydım
ayrıca normalde arkadaslarıyla bulusuyor...
özlemek konusunda haklısınız özlem belkı arada iliskılere ıyı gelebılır ama biz özlemek ıstemıyoruz hem öyle gercekten gıtmemem gereken yer olsa gıtmem beklerım ama sırf para yüzündende tek gondermem para sonucta yerıne gelır çalısıyoruz allaha sukur..

kıskançlık ve güvensizliğin adı ayrı yatamamak olmuş.

dogru kıskanıyorum onu herkezden ama yanlıs olan güvensızlık ona sonuna kadar guvenıyorum birine ıhanet etcek son adamlardan bırıdır sanırım benım esım büyük konusmak ıstemem sonucta ne olcagı bellı olmaz ama su ana kadar en ufak bırsekılde birsey yaptını görmedım..

Bu bir rahatsızlık ne yazık ki biliyorsunuz değil mi?? Bu merak durumunuz sadece eşiniz için mi geçerli yoksa sevdiğiniz herkes için mi? mesela anneniz? Bende bir dönem acayip merak ederdim, annemi, sevgilimi.. telefonu 20 dk açmasalar aklıma tüm kötü senaryoları getirirdim.Acaba araba mı çarptı, yok banyo yaparken ayağı kaydı düştü mü falan... Ama böyle yaşamak çok zor. O yüzden gerçekten bu merak etme olayı sende takıntı haline dönüştüyse bir psikoloğa gitmeni öneririm.

sevdiklerım ıcınde gecerlı mesela annemı arıyorum acmıyorsa ust uste arıyorum acmıyorsa hemen babamı arıyorum annem nerde diye ama eşimde daha fazla panık olurum özellıkle esim kaza yaptıktan sonra

Bende bu kadar abartılmasından yana değilim . Bırakın gitsin kafası dağılır . Sizde annenize gidersiniz . Hem alışın .
Allah korusun her şey bizler için .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…