- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
Kız her gidişimde aklıma gelir şimdiCok sık gideriz yazin .butun piknik yerlerini gezeriz yazin cocukluyuz ya anca oralar egliyo bizi .siz de oyleyse kesin denk gelmisizdir
yani o 50 tane yorum gelene kadar sizde parça parça derdinizi anlatmayıp en başa açıklayıcı şekilde yazsaydınız çoktan bu yanıt gelirdi size:)Neyse şimdi taşlar oturdu...INANAMIYORUUUMMM 50 TANE YORUM VAR VE BENI ANLAYAN BIRI CIKTI HALA BDV DEN BI UMUDUM VAR ARTIK .... AYNEN OLAY BU KADAR BASIT ASLINDA
Samimi soyledim guldurdun benide diye :)yani kinaye yokÇok masumca takılmıştım halbuki :)
Bu kadar kızdıran arasında şamar üye ben miyim yani
ayıp yaaa
Sen varsin yaa gozum arkada kalmaz nede olsa derdi seni....neyse cevap vermiciiiimmmÇocuklar ne olcak peki ? Tatile bile gitmek istemiyordunuz :)
Ee büyüdüler tabi artık sırtınızda kambur olmazlar
Yazık senin eline düşmüşler acıyorum o çocuklara üsluba bak.Sen varsin yaa gozum arkada kalmaz nede olsa derdi seni....neyse cevap vermiciiiimmm
Buyuduler artik bakan da var evet
Benim de gelir artik
Kız her gidişimde aklıma gelir şimdi
Çocuklu kadınlara hişt gizliözne mi desem çok mu şey olur
Onlar halinden memnun biri suan saclarimi yapiyor digeri ise ayagimda salliyorum uyumak uzereYazık senin eline düşmüşler acıyorum o çocuklara üsluba bak.
Karar verdim goturcem ben icimde kalmasin surekli cocuklarla geziyoruz zaten hazir annem yanima gelmis bakiyoken basbasa guzel bi gun gecirelimMadem surekli yeni bi icatla geliyosa.
İcat cikarma ozaman ne diyelim.
Aynen.sen guzel birgun gecirmek istiyosun esinle birlikte.icinde kalmasin.Karar verdim goturcem ben icimde kalmasin surekli cocuklarla geziyoruz zaten hazir annem yanima gelmis bakiyoken basbasa guzel bi gun gecirelim
Ben çocuklar söz konusu olunca yapılan hataları unutmam hele onlar hiç unutmaz.Onlar halinden memnun biri suan saclarimi yapiyor digeri ise ayagimda salliyorum uyumak uzere
Kimsenin cocugunu yada anneligini agzina almak senin haddin degil ha yok illa laf sokuym dersende ona gore uslup degisiverir
necmi ustanın meyhanesiiii ayyy çok iyi bir seçimmYerin ismi necmi babanin yeri anittepede
Hava atıyo napsın garibim kocisiyle bi yere gidicekmiste aman kimse kapmasınBir şey soracağim. Madem bu kadınlar tü kaka, sizi anlamiyorlar niye herşeyi buraya soruyosunuz? Bi dünya konunuz var. Şimdiye kadar buradakilerin sizi anlamaya kapasitesinin yetmeyecegini anladiysaniz sormayin madem. İsınize gelmeyince argo argo konusamazsiniz. Size adam yerine koyup cevap verende kabahat.
Biraz ağır olmamış mı ?Ben çocuklar söz konusu olunca yapılan hataları unutmam hele onlar hiç unutmaz.
Senin konular hep çocuklardan dert yanmaca hayret nasıl oldu da Esin'le program yapıcak safha ya geldin ?
Aman sen o çocuklara düzgün bi muamele yapta biz haksız çıkalım lazım degil üstüne bozuk üslubun da yanına kar kalır
:) esim begencegini dusundum pazi ve cigeri meshurmusnecmi ustanın meyhanesiiii ayyy çok iyi bir seçimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?