esimi guzel bir yere goturecegim ama benden sonra arkadaslariyla gitsin istemiyorum

INANAMIYORUUUMMM 50 TANE YORUM VAR VE BENI ANLAYAN BIRI CIKTI HALA BDV DEN BI UMUDUM VAR ARTIK .... AYNEN OLAY BU KADAR BASIT ASLINDA
yani o 50 tane yorum gelene kadar sizde parça parça derdinizi anlatmayıp en başa açıklayıcı şekilde yazsaydınız çoktan bu yanıt gelirdi size:)Neyse şimdi taşlar oturdu...
Eşinizin öyle bir sosyalliğe(!) ihtiyacı olsaydı bunu çoktan alışkanlık haline getirirdi zaten...

Neresiymiş mekan söylendimi
Memleketimin her yeri güzel gerçi

Bir şey soracağim. Madem bu kadınlar tü kaka, sizi anlamiyorlar niye herşeyi buraya soruyosunuz? Bi dünya konunuz var. Şimdiye kadar buradakilerin sizi anlamaya kapasitesinin yetmeyecegini anladiysaniz sormayin madem. İsınize gelmeyince argo argo konusamazsiniz. Size adam yerine koyup cevap verende kabahat.

Onlar halinden memnun biri suan saclarimi yapiyor digeri ise ayagimda salliyorum uyumak uzere
Kimsenin cocugunu yada anneligini agzina almak senin haddin degil ha yok illa laf sokuym dersende ona gore uslup degisiverir
Ben çocuklar söz konusu olunca yapılan hataları unutmam hele onlar hiç unutmaz.

Senin konular hep çocuklardan dert yanmaca hayret nasıl oldu da Esin'le program yapıcak safha ya geldin ?

Aman sen o çocuklara düzgün bi muamele yapta biz haksız çıkalım lazım degil üstüne bozuk üslubun da yanına kar kalır

Hava atıyo napsın garibim kocisiyle bi yere gidicekmiste aman kimse kapmasın

Biraz ağır olmamış mı ?
Eski konusunu bilmiyorum ama o kadar da kötü anne değildir herhalde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…