esimi guzel bir yere goturecegim ama benden sonra arkadaslariyla gitsin istemiyorum

Kiz zaten ben ne vurdum yazdim ne cimcikledim yazdim en agir yazdigim cumle agir bi yuk gibi geliyor bekarlik gunlerimi ozluyorum kaldirsmiyorum ayagimin prangasi gibi gordum filan onuda sayflasrca hasta oldugumu tedavi gordugumu cok bunaldigimi yazdim o kadar abarti seyler yazildiki cocuklarim kendiyle barisik sorunlarini asmis ailece huzurlu gunlere adim atiyoruz suan hersey iyi diyorum bu kadar fislemek niye gercekten sinirlerim bozulduguyla kaldim etkilendigimi uzuldugumu belirttim on sayfadir ayni muhabbet burda kapatiyorum konuyu son oolarak burda gormeden tanimadan yazilan iki satira gore yorum yaptigimizi unutmayalim helede karsidaki insani b kadar kotu etkiliyosak..

Eşinle git ve burası bize özel, gizli mekanımız olsun de, doğumgünüymüş zaten.
O zaman arkadaşlarıyla da gitmez.

Buraya konu açarken bunları düşünecektin her ne olursa olsun çocukların hakkında buraya atıp tutmayacaktın.

Şimdi kim ne dese sana boş işine nasıl gelirse öyle.

Size bir tavsiye , asla kimseyi anneliginden vurmayın , hele o kişiyi tanımıyorsanız .

Insan zamanla defresif olabilir, kötü günler yaşayabilir , hasta olabilir. Şikayet edebilir.
Bu onun kötü anne olduğunu göstermez.

Ayıp olmamış mi bu yazdıklarınız ?

Bence götürün eğlenin ama ona da arkadaşlarıyla da gitmesini istemediğinizi ikinize özel bir yer olarak kalmasını belirtin. Anlayışla karşılayabilir.

Başlığı okudum bir de bi kaç yorum konunun gittiği yeri bilmiyorum ama koca adam gideceği olsaydı size muhtaç olmazdı...

Cidden komik bi paranoya olmuş....

Hayır ayıp olmadı.

Ki anneliğine laf eden olmadı.

Senin eşin seni dusunmeden sık sık arkadaşlarıyla çıkan, seni depresif halde evde bırakan bir insan. Ben olsam goturmezdim sanırım.

Arkadaşlar konu sahibi sanırım bipolar. Lutfen duyarlı davranın. Eleştiriye açık bir durum değil bu. Tek yapabileceğimiz destek olmak.
Sen iyi bir annesin bu hastalıkta bile çocuklarının başında durdun. Uzme kendini.

İnanmıyorum ya!
Kadının o kadar konularını okuduk, üzüldük hem kendisi hemde çocukları adına.
Şimdi bambaşka bi konu açmış ki herkes bu konuyla bir şeylerin değiştiğini anlayabiliyordur.
Sevineceğimize resmen laf sokmuşuz.
Ne yani mutlu olmasın mı? Hakkı yok mu?
Herkesi üzmeliyiz illaki dimi. Umutsuzlukla besleniyoruz resmen.
Yazık.

Esini guzel bir yere gotur tabiki de ama senden sonra gidip gitmeyecegini dusunmek sana da sacma gelmiyor mu? Beraber gidersiniz , arkadaslariyla gider asil mesele bu olmasin. Gecirdiginiz zamanin keyfini alin.

SON GELISMELER....
GÜYA ESIME SOYLEMEDEN SURPRIZ YAPCAKTIM :)Agzimda tutamadim isten gelince sdni guzel bi yere goturmeyi dusunuyorum filan diye öttüm hemen halbuki soylemicem diye kendimi tembihlemistim..
Sonra israrla sordu merak ettim dedi bende actim gosterdim guzel bi yere benziyo iyi olur dedi
Sonra burasi bizim ozel yerimiz olsun baskasiyla gitme dedim
Oda sacmalama kimle gitcem ki ben disarda boyle oturup para harcayinca icime oturuyo dedi
Sonuccc gidicez :)

e gıtsın ne olacakkı
boyle boyle adamları yalan soylemeye mecbur bırakıyorsunuz

e gıtsın ne olacakkı
boyle boyle adamları yalan soylemeye mecbur bırakıyorsunuz
Ben esime jest yapip cok begencegi bi ortam diye goturmek istoyorum esim alkol alcagonda evde icer hep bu bi degisiklik olur diye basbasa gidelim dedim mekanda hem onun tarzi hemde alkollu oldugu icin benden sonra giderse bide disarda alkol almaya alismasin diye istemedim yani kiskandigim icin degil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…