- 19 Ekim 2016
- 384
- 288
- 53
- 43
- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
Kotuyum kotuyum lanetin tekiyim ama inan yorumlar cokta fifiBiraz ağır olmamış mı ?
Eski konusunu bilmiyorum ama o kadar da kötü anne değildir herhalde..
Boş vaktinizde bi bakın o zaman.Biraz ağır olmamış mı ?
Eski konusunu bilmiyorum ama o kadar da kötü anne değildir herhalde..
Buraya konu açarken bunları düşünecektin her ne olursa olsun çocukların hakkında buraya atıp tutmayacaktın.Kotuyum kotuyum lanetin tekiyim ama inan yorumlar cokta fifi
Ne agir olcakki ne bilip neye gore yorum yapiyo benim yazdigim seylere gore ona o firsati vermeyi goze almisim ki yazmisim olay 3 farkli ve agir hastalikla mucadelem sirasinda cocuklardan bunaldim onlari yuk olarak gordum bekarlik gunlerimi ozledim falan filan allah saglik versin hepsinide astim mutluyum iyiyim cocuklarimda iyi com sukur bugunume iste geriye yazdigim iki kelimeyle beni yargilayan kendinde laf etme hakkini bulan uc bes insan biraktim odaaa tiiinnn yani
Arkadasim mekana gidince senin olmuyor hatirlatiyimBaslikta pek uzun oldu isin asli söyle
Simdi 3 gun sonra esimin dogum gunu esim pek mekandi guzel nezih yerlerdi bilmiyor
8 yildir birlikteyiz esimin 3 tane yakin arkadasi var onlarla takiliri disarida vakit gecirmeyi cok sever ama neler sever
Mangal ,balik tutmak ,hali saha , play station
Bu yani...oyle gidelim guzel bi cafede oturalim yiyelim icelim eglenelim biri degil haa olsa biri goturse severde tercih etmiyor
Vee ben nerde nereye gidilir acayip ilgiliyim esimden once oyleydim daha dogrusu bi kac kere yilbasinda onu guzel yerlere goturdum mutlu oldu begendi
Simdi bi yer var pek kesfedilmemis ama meshur guzel bi mekan oraya gotursem konsepte filan bayilir canli bi yer
E simdi bi yanim diyoki aklina hic dusurme adam birak pinikte kahvede vs..takilsin alismasin hic
E sonucta gorcek bayilcak bi gunde arkadaslarla gelelim dicek ha noglur bisey olmazda alisir zaten gezmeyi disarda takilmayi seviyor bide boyle bi mekan kulturu oluşsun istemiyorum
Bi yanimda guzel olur gormemis gitmemis cokta begenir kendini ozel hisseder diyo bilemedimmm yani sizcee.
EKLEME YAPIYORUM : esim evde icmeyi alkol almayi sever arada sirada..mekanda tam esime hitap ediyor ortam muzikler filan bayilcagi bi yer .. bide disarda alisip tayfasiyka icmeye gitsin istemiyorum
Allah şifa versin ama bunlar çocuk bi daha onlar hakkında konuşurken iki kere düşün.Surekli hastanede gecirdigim koskoca 4 senem var surekli agri yapan olur olmadik yerde bayilmalarima sebep olan ve ameliyata erken denilen bi beyin tumorum var esimle sorunlu gecen yillar var(suan iyiyiz) bibolar raharsizligim var
Hersey agir geldi sorunluluklar yordu yetememek yetisememek yordu derken icimi bigun oldugu gibi doktum cok kotu oldugum sinirlerim bosaldigi bian
Sonraaaaa gelsin satasmalar laf sokmalar elestriler derken coookk zaman gecti ustunden suan iyiyim mutluyum cocuklarimd iyi herseyi yoluna sokuyoruz tamamen iyilesmedim ama yasam kalitemi etkilemiyor cok..
Alismaz bence .Yoooo hic alakasi yok alan geri getirir pisman olup onu sakinmak kiskanmak degil mevzu evde cocuklara daha fazla vakit ayirmasi hadi ayirmiyosa vakitli gelmesi disarda ekstradan alkole para vermemesi ..
Çocukları hakkında atıp tutmamis tüm konularını biliyorum .Buraya konu açarken bunları düşünecektin her ne olursa olsun çocukların hakkında buraya atıp tutmayacaktın.
Şimdi kim ne dese sana boş işine nasıl gelirse öyle.
Tamam iyi okuyun o zaman.Çocukları hakkında atıp tutmamis tüm konularını biliyorum .
Çok bunaldiginda dertlesmek istemiş .
Bir anne anneligiyle vurulmaz çok ayıp
Kadin rahatsizdim sorunlarim vardi icimi doktum yazdim diye israrla size cevap veriyor.soyluyeceginizi soylediniz zaten daha fazla ustune gitmeye gerek varmi.Ayrıca anneliğine lafım yok bu üyenin sadece çocukları hakkında konuşması yanlıs.
Kusura bakmayın da şu geçmiş konularla ilgili yargılama modası geçmedi mi hala?Buraya konu açarken bunları düşünecektin her ne olursa olsun çocukların hakkında buraya atıp tutmayacaktın.
Şimdi kim ne dese sana boş işine nasıl gelirse öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?