esimi guzel bir yere goturecegim ama benden sonra arkadaslariyla gitsin istemiyorum

Biraz ağır olmamış mı ?
Eski konusunu bilmiyorum ama o kadar da kötü anne değildir herhalde..
Kotuyum kotuyum lanetin tekiyim ama inan yorumlar cokta fifi
Ne agir olcakki ne bilip neye gore yorum yapiyo benim yazdigim seylere gore ona o firsati vermeyi goze almisim ki yazmisim olay 3 farkli ve agir hastalikla mucadelem sirasinda cocuklardan bunaldim onlari yuk olarak gordum bekarlik gunlerimi ozledim falan filan allah saglik versin hepsinide astim mutluyum iyiyim cocuklarimda iyi com sukur bugunume iste geriye yazdigim iki kelimeyle beni yargilayan kendinde laf etme hakkini bulan uc bes insan biraktim odaaa tiiinnn yani

Buraya konu açarken bunları düşünecektin her ne olursa olsun çocukların hakkında buraya atıp tutmayacaktın.

Şimdi kim ne dese sana boş işine nasıl gelirse öyle.

Neyse sana ders olsun bi daha böyle sosyal mecralarda küçücük çocukların hakkında konuşmazsın.

Sen şimdi onu bunu bırakta ilerde bu çocuklar burayı okuduklarında yaşadıkları üzüntüyü düşün.

Surekli hastanede gecirdigim koskoca 4 senem var surekli agri yapan olur olmadik yerde bayilmalarima sebep olan ve ameliyata erken denilen bi beyin tumorum var esimle sorunlu gecen yillar var(suan iyiyiz) bibolar raharsizligim var
Hersey agir geldi sorunluluklar yordu yetememek yetisememek yordu derken icimi bigun oldugu gibi doktum cok kotu oldugum sinirlerim bosaldigi bian
Sonraaaaa gelsin satasmalar laf sokmalar elestriler derken coookk zaman gecti ustunden suan iyiyim mutluyum cocuklarimd iyi herseyi yoluna sokuyoruz tamamen iyilesmedim ama yasam kalitemi etkilemiyor cok..

Arkadasim mekana gidince senin olmuyor hatirlatiyim

Allah şifa versin ama bunlar çocuk bi daha onlar hakkında konuşurken iki kere düşün.

Inan okusalarda hic gocunmam benim utancak biseyim yokki burda herkes kaynanasini esini yasadigi ozel hayatlarini anlatiyor ve amac icini dokmek hesabini veremicegim hic biseyim yokki
Ben onlarin anneleriyim bahsettigim benim cocuklarim
Peki sen kimsin anneligimi cocuklarimi agzina alip aylar once yazdigim kotu animi surda su konuda acman senin iyi niyetini mi isteriyor neyse gerilmeyeyim tatli canimi hiiiccc sıkmayayim sagligim olumsuz etkilensin istemem

Buraya konu açarken bunları düşünecektin her ne olursa olsun çocukların hakkında buraya atıp tutmayacaktın.

Çocukları hakkında atıp tutmamis tüm konularını biliyorum .
Çok bunaldiginda dertlesmek istemiş .
Bir anne anneligiyle vurulmaz çok ayıp

Suan gercekten hersey yolunda allahima bin sukur dedimya cok zor zamanlar gecirdim ailemden uzakta en agir hastaliklarla bas ettim kendimi yalniz hissettim bi an buraya icimi doktum tum elestirileri goze alarak o zaman konuyu actigimda zaten bdv calkalandi coook cokmk kutu etkiledi beni veed tam 1 sene gecti ustunden iyiyim toparlandim kendimi hayati sevmeye calisiyorum gercekten gereksizdi suan isitip onume koymak hemde alakasiz bi konuyla gelmisken
O zaman olmeyip suan hayatta cocuklarimin basinda olmam bile mucize bana gore uslubum yanlis olabilir ama yasananlari bilmeden direkt suclayici bi yorumda yanlisti hemde 1 yil gecmisken..

Ayrıca anneliğine lafım yok bu üyenin sadece çocukları hakkında konuşması yanlıs.

Ayyy arkadasim sana uzunca yazdim saglikli bi insan degildim zor zamanlar gecirdim cocuklarimin sorumlulugu agir geldi bana saglikli dusunemedigim bi sinir bosalmasi sonucu yazdim diyorum sayalardir israrla diretiyosun
Yanlis yanlis yanlis. Eeee tamam bende diyorumki 1 sene gecti iyilesiyorum iyi olmaya calisiyorum yasadiklarim her insanin altindan kalkamicagi kadar zordu hastaneye gitmedigimiz bir gun yoktu yalnizdim tum sorumluluklari bendeydi caresizdim bunaldim yazdim diyorummm ve sana uzunca neden niye oldu usenmeyip yaziyorum niye israrla biseyleri usteliyosun gercekten anlamadim

Burda bi uye vardi kullanici adi da aklimda ama yazmiyacam.oda cocuklari ile ilgili bi konu acmisti nasil bagirdigini neler soyledigini cimdikledigini felan ama bunlari yazarken oyle alayci bi uslupla smileylerle yazmistiki konuyu.herkes ayyy ne sirin anlatmissin yazmisti.
Bazen uyeler uyeye gore yorum yapiyor.
bigunmutlaka o konuyu hatirliyorum muhtemelen yorumda yapmisimdir elestiri olarak sana.
Ama dedigin gibi bazen bunaliyoruz sonra pisman oluyoruz.ustelik rahatsizim diyosun.bir de psikolojik olarakta rahatsizligin varmis.mutlaka tedavi oluyosundur.sen annesin eminim zor bi anin da hemen buraya yazdin .icini dokmek istedin.kotu bi anne oldugunu dusunmuyorum hersey yoluna girer umarim sagligin da.

Ayrıca anneliğine lafım yok bu üyenin sadece çocukları hakkında konuşması yanlıs.
Kadin rahatsizdim sorunlarim vardi icimi doktum yazdim diye israrla size cevap veriyor.soyluyeceginizi soylediniz zaten daha fazla ustune gitmeye gerek varmi.
Ustelik psikolijik ve agir bi beyin rahatsizligim var diyor.her nekadar birbirimizi tanimasakta sayfayi kapatinca bitsede burasi.belki kafaya takcak dediklerinizi uzmeye gerek varmi bide cocuklarindan vuruyosun yazik degilmi.

Hepinizden çok kıdemli bir anne ve eş olarak söylemek istiyorum..

Hepimiz çocuk büyüttük ister zorlukla ister kolaylıkla,belki tek başımıza kaldık,belki destek aldık birilerinden çocuk büyütürken..
Kah kızdık kah güldük,ortada büyümesi gereken çocuklarımız oldu,hangimizin eşi 24 saat yanımızda oldu söylermisiniz.
Onlar bile yeri geldi offf demedilermi,dediler mutlaka..
Bir anlık öfkeyle kızgınlıkla evlatlarımıza yüklendik belkide,bu bizleri kötü ve acımasız bir anne olduğumuzu asla ve asla göstermez..
Onların canı yansa bizim zaten yanar,annelik özveri ister fedakarlık ister,uykusuzda kalsak yorgunda olsak onlar bizim evlatlarımızdır..

Hadi kalın sağlıcakla...

Kusura bakmayın da şu geçmiş konularla ilgili yargılama modası geçmedi mi hala?
Dün açmıştır bugün düzelmiştir neyi nereden bilebilirsiniz? Veya devam ediyordur, eski konu bu konuyu ne derece bağlar?
İnsanlar takma ad ile üye oluyor, içindekileri dökebilmek için. Rahat bırakın da açık yüreklilikle, belki kimseye söyleyemediği şeyleri buraya yazabilsinler. Adı üzerinde bdv, herkes birilerinden dert yanıyor. Konu koca olunca ağzımıza geleni sayabiliriz, elalemin kocasına-kaynanasına olmadık laflar söyleyebiliriz ama çocuk olunca çok mu ulvi, çocuk olunca öf denmez, bunaldım denmez mi?
Garip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…