- 26 Nisan 2016
- 500
- 365
- 18
- 38
- Konu Sahibi uniuniunicorn
-
Yani ikna edemiyorsanız,ya da ikna olmuyorsanız;hapa devam!Dün akşam yine çocuk konusu açıldı.Ben ikinci için kendimi hazir hissetmedigimi çocuğumuzun kücük olduğunu söyledim.Eşim ısrarla ikinci de olsun beraber büyürler diyo ve korunmuyor.Hap kullanıyorum zaten hapa gizli devam etmek yanlış mı siz ne yapardınız
Anladım , dün ki konuyu hatırladım... ilkbebekte yanındaydınız değilmi kv nin?çok mu zorlanmıştınız?uzakta yardıma gelecek birileri olmazmı? sadece doğum içinse endişeniz!Taşınma durumumuz da var dün bahsetmiştim yeni bir düzen kurucaz.o annesinin yanından ayrılmadan hemen bir tane daha yapalım derdinde bende gideyim uzağa orda düsünürüm derdindeyim.
Taşınma işi ne zamana ki,kafanı kurcaladığına göre erken herhalde?Çok ta uzağa tasinmiyoruz dolmuşla 10 dakika.evet kv yanindayim hamileliğim dogumum burda oldu.Ben bu dönemde yaşadığım sıkıntıları hala unutamadım o yüzden
Böyle bir düşünceyi eşinle paylaştınmı;deseydin bu sefer, doğumda annem yanımda olsun istiyorum,onunla daha rahat olacağım ve bunu da taşındıktan sonra istiyorum diye!Erken evimiz başladı müteahhit ekim teslim olur demiş esime ama yetişir mi bilemem en kötü haziran
Dün akşam yine çocuk konusu açıldı.Ben ikinci için kendimi hazir hissetmedigimi çocuğumuzun kücük olduğunu söyledim.Eşim ısrarla ikinci de olsun beraber büyürler diyo ve korunmuyor.Hap kullanıyorum zaten hapa gizli devam etmek yanlış mı siz ne yapardınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?