eşimi ikna edemiyorum

peşpeşe iyi oluyır bence de oğlum 5 kızım 3 yaşında birlikte byüdüler çok seviyorlar birbirlerini.
Bu karar birlikte verilmeli istemiyorsanız korunun mutlaka

iki kişininde istemesi lazım...sonuçta doğacak olan çocuğa oturup eşin bakacak değil....
eşini boşuna ümitlendirme ve hap kullandığını söyle...belki her ay umutla bekliyor..

bebek konusunda eşiniz siz ile eşit hakka sahip değildir...
çocuk sizin bedeninizde ruhunuzda şekillenecektir. o yapımında yardımcı olup işe gittiğinde çocuklara kalacak olan sizsizsiniz

Bende tabi ki istiyorum kardesi olsun yalnız kalmasın ama aynı şeyleri yaşamak istemiyorum esimi o kadar doldurdular ki adam 4 ay yanıma yaklaşmadı düşman oldu sanki.Burdaki kardeslerim anlatıyor ya eşim yanıma gelmiyo beni reddediyor onu da yasadim ben çok şükür geçti

valla çocuğa anne bakıyor kendinize güveniyorsanız yapın şahsen eşe bile güvenilmez çocuk için

Tabi ki kimseye güvenip çocuk yapmam.buradaki komşular diyo kaynanan yaninda yap bi tane daha ooğluna bakar sen bebeğe bakarsın.bende buny istemiyorum niye biri kvde biri bende kalsın nasıl mantık anlamıyorum.

Eşinin çocuk bakımında ki sorumluluk derecesini bilmiyorum ama çocuğa 7/24 bakacak olan sensin. en basta senin hazır olman gerekli. sen kendini koru. Bence kimseyi ikna etmek zorunda değilsin.

Eşim yardımcıdır ama nereye kadar.oğlum 2 yaşında eşim diyo ki oğlanın bakımını ben üstlenirim rahat edersin akşam geliyor ne rahatlık sorma:)

sen hazır hissetmiyorsan yapma sen uğraşcan sonra bi tane varmış zten bu kdr ısrar etmesee keşke

eşiniz maalesef ki bencilce düşünüyor. böyle hamilelik kararlarını en başta bayan vermeli. size bakıcılar dadılar mı tutacakmış da bu ne özgüven. siz de aynen böyle hap kullanmaya devam edin. yoksa şstemediğiniz bir çocukla hamile kalır depresyona girerseniz.

doğru doğru içmeye devam. manyak mıdır nedir... sanki kendi doğurup bakıyor.
konuş dicem de sanırım seninki laftan anlamıyor..

bir kadın kendini hazır hisettmiyorsa kesinlikle zorla olmaz bu iş. zaten çocuğunuz küçükmüş, hemen ardından ikincisi siz hazır değilken olursa ikisinin sorumluluğu sizi çok çok yorabilir. baba için söylemek ne kadar kolay, birlikte büyüsünler. uykusuz geceleri çekecek lohusa depresyonlarına girecek olan kendisi değil çünkü. işten gelcek iki pış pış yapcak tamam.

kesinlikle korunmaya devam edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…