- 27 Nisan 2011
- 592
- 334
- 303
7 aylık bi bebeğim dünyaya geldi küvezde şu an zor bi süreçten geçiyoruz . Hergün hastaneye gidiyorum bebeğimi görmeye erken Doğum yapmama eşim sebep oldu ölümden döndüm diyebilirim . Hep ufak şeyler için tartışması Benimle hamileliğimi zehir etmesi gözümün içine baka baka kızlara bakması . Neden baktın dediğimde arabanın içinde bi yerleri yumruklaması . Evde zaten kapı kırmışlığı var .doğumumda annem geldi onun yanında da tartıştı Benimle. Bugüne kdr mutsuzluğumu aileme yansıtmamıştım ama anneme anlattım herşeyi çünkü onlar eşimi efendi düzgün biri biliyorlar . Gözümün içine baka baka kızlara bakması neden baktın deyince durumsal farkındalığımın yüksek demesi . İli gereği etrafına dikkatli imiş. Alışkanlıkmış ! Neden baktın deyince yeminler etmesi . Zaten lohusalık gibi hassas süreçten geçerken bi de bu adamın tavırları ile uğraşmak. Kendim ettim kendim buldum diyorum . Ölme riskim vardı şükür kurtuldum 20 gün hastanelerde yattım. Yani diyeceğim o ki bi adam asla değişmiyor benim ki beyhude çaba...