eşimi kıskanıyorum :(

sakın faul bir hareket yapmayın derim.akıllı hareket edin.baskınçıkın pısırık kendine güvensiz bayan olmayın erkekler egolarını tatmin etmek için arada kızların peşinden giderler.baktılar kız da kendine bakıyo tatmin olurlar. sizin dikkatli açıkgöz olmanız lazım

Kızla ilgili dedikodu derken kızın ne suçu var şimdi? Hadi onu geçtim kızla eşinin dedikodusunu yayması da ayrı bir şey olur :44:

eminim sen o kızdan daha güzelsindir erkek milleti işte çoğu aynı elindekinin değerini bilmez gider böylelelrile ilgilenir valla eşin evlenmeden önce yapı olarak nasıldı böyle bayanlarla konuşmayı severmiydi buda önemli belki eşinin yapısı böyledir
eğer öyleyse zaten hep böyle gider ama yok değildi diyorsan işte bence tamda burda sorun var canım
böyle bir durumda herkes farklı şeyler yapar kimisi gider o kıza ve eşine haddini bildirir susturur kimisi belli etmez içten içe kendini yer
ben çok kıskanç olduğum için dayanamaz kulağını çekerdim eşimin rahatsız oluyorum derdim sonuçta beni seviyorsa ve bana değer veriyorsa benim düşüncelerimin önemi olmalı bence sende kendini yiyeceğine eşinle konuş kıza bişey belli etme derim yok eşin seni dinlemiyorsa durum aynen devam ediyorsa o zaman burda art niyet ara bence eşin bu kızdan hoşlanıyordur

Ne kadar alçakça bir davranış

eş azmış ama kıza kara çal gitsin vay arkadaş milletin namusuna diluzatmak ne kadar basit tabi namus herkeste aynı olmayınca fikir zikir meselesi yazıklar olsun!

eşinin ensesinden kessin dilini madem,daha bir suçu olup olmadığı belli olmayan bir kıza bu nasıl bir zihniyet sizi kınıyorum!

vay arkadaş vay topluma bak çocuk doğuracak örnek olacak analara anne adaylarına bakın vay...

pes yazıklar olsun nutkum tutuldu!

bir gün birisi iftira atmaz umarım sıze ya da atsın da bi görün nasıl oluyormuş.

fesat insanlar sizi! tükenın bitin artık.

cok sacma bı kıskanclık emınım esınızle kız ıyı arkadastır sız kıskanclık yapıyorsunuzdur.bende ogretmenım ve benımde ıyı erkek arkadaslarım var.yanı herkes sızın gıbı dusunse demekkı kımse kımseyle konusmayacak.

Kızla ilgili dedikodu derken kızın ne suçu var şimdi? Hadi onu geçtim kızla eşinin dedikodusunu yayması da ayrı bir şey olur :44:

o yorumu okuyunca bende şok oldum hatta konuya bile odaklanamadım..bir insana iftira atmak bu kadar kolay işte..tek cümle yeter..

ama konu sahibi mantıklı bir kadın ki pek de ciddiye almamış bu yorumu..yoksa neler oldurdu düşünemiyorum..

dedikodu yay olsun bitsin????? alsın başını gitsin... neden? konu sahibinin kocası kendisiyle konuşuyor diye

iftira? kul hakkı?

şoklardayım

Ciddi misin ya? Bu kadar kolay olabilir mi? Ben kendim yeni mezun bi öğretmenim. Bu çözüm mü yani? Bİrini ekmeğinden etmek????? Bu nasıl bir vicdan arkadaş!! Yazık valla. Ayrıca eşiyle konuşup halledecek. O zaman eşini mi kovdursun? Zihniyete bak!

Eşler arasında kıskançlık dozunda olduğunda sorun yaratmaz .ama bu kıskançlığın dozajı artarsa her iki taraf da yıpranır .tabi ki kıskanan taraf ruhen ve bedenen çok daha fazla yıpranır .o yüzden bunu kontrol etmeniz gerekiyor .merkezinize eşinizi oturtmayın ,onun dışında kafanızı yorabıleceğiniz bir uğraşlarınız,hobileriniz olsun .kafanız başka işlerle meşgul ederseniz eger,eşinize zihinsel olarak yoğunlaşmazsınız .tabi bunun yanında kendinizi sevmek ,özgüvenizi taze tutmak da çok önemli .kendinizle ilgilenin ,özen gösterin .her zaman bakımlı olmayı alışkanlık haline getirin .bunu eşiniz için değil kendiniz için yapın .aynaya baktığınız da görüntünüzden tatmin olun ,kendinizi şımartın .bu sizin her daim özgüveninizi taze tutacaktır

bunların dışında arkadaşım ,eşinizin iş yerinden bir bayan arkadaşı olabilir .bu çok normal bir durumdur .Karşı cinsten arkadaşı olması demek ; o kişiye ilgi duyuyor ,hoşlanıyor anlamına gelmez .sonuçta aynı mesleği icra ediyorlar .yaptığı işe saygı duyuyordur ,fikirlerini beğeniyordur ,kafa yapıları uygundur ,ortak paylaşım alanları olabilir ,karşılıklı fikir taleplerınde bulunabilirler ,hatta şahısın aklına ve düşünce yapısına hayran bile olabilir .inanın aynı iş yeri ortamında bunlar çok normal şeylerdir .böyle şeyleri sorun etmemenizi öneririm

Herşeyden önemlisi kendinizi asla başka bir kadınla kıyaslamayın bile .kıyaslamaya girdiğiniz an da zaten eşiniz bunu hissedecektır .ve bazen farkında olmasak da erkeklerin başka kadınlara ilgsinin kaymasına biz kadınlar sebep oluyoruz .çünkü bu gereksiz kıskançlıklar ve diger kadınla kendini kıyaslama durumun da, erkek de diğer bayan şahısı gözünde büyütüp özel bir ilgisi olabiliyor .o yüzden sakın kendinizi başka bir kadınla kıyaslamayın bile .Kendinizi asla ihmal etmeyin .bakımlı olmayı alışkanlık haline getirin.bunları yaptığınızda zaten başka bir kadınla kendinizi kıyaslama ihtiyacında bulunmazsınız bile .siz görüntünüzden ,duruşunuzdan emin olursanız ,zaten eşinizde olur .inanın herşey bız kadınlar da bitiyor .sen kendi görüntünden eminsen bu eşine de yansır .o yüzden özgüvenini her zaman taze tutmaya ve özgüvenini koruyabilmek için kendine bakmayı asla ihmal etme .

Son düzenleme:

ya şöyle yorumlara sinir oluyorum.siz bu evliliğin ne kadarını biliyorsunuz da bu kadar rahat hayır gelmez dıyebiliyorsunuz. Her şerde bir hayır vardır.

Sanirim kendinize yeterince guvenmiyorsunuz. Esiniz baska birinden hoslaniyorsa yapacak bir sey yok demissiniz, bence bu kadar boyun egmeyin. Herseyi oluruna birakmissiniz. Her zaman yapacak bir sey olur. Tabi esinizin duygularini bilemiyorum, karsi cinsle dostluk kurabilen biridir belki, arkadastirlar. Aa siz rahatsiz oldugunuzu soyleyebilirsiniz bence, sakince. Yapiniz sanirim, biraz cekingen, herseyi icinde yasayan birisiniz ama fazla geri planda durmayin. O sizin esiniz, yani diger yariniz. Cekinmeyin bu kadar daha evliligin basindan

Valla iki türlü de olablir..

yani sen eşini çok sevdiğin için başkasına olan en ufak ilgisini yanlış anlıyor olabilirsin ya da tam tersi eşinin gerçekten kadına karşı ileri derecede olmasa da ufak çapta bir zaafı olabilir..

Ama anlattığın belirtiler pek de hoşuma gitmedi..(öğretmenler odasına kadın varsa gelmesi kadın yoksa onun peşinde gibi koridorlarda olması, gün içerisinde aynı çatı altında olmalarına rağmen telde görüşmeleri) ..

Bir süre gözlemle ama bu arada olayı tamamen boşlama..

Mesela sen öğretmenler odasındayken kadın olmasa da eşinin d gelmesini sağla çağır..
Kadın öğr.odasındayken önmli işiniz yoksa o an eşinle başka yere bahçe gibi vs ne bileyim çıkma yolları ara..
eşinin koridorda şüpheli hareketlerini görürsen sen de çık koridora naber hayatım ? vs tarzında eşine yaklaş..Bir nevi aba altından sopa göster eşine..

Eşin daha ileri gidecek şekilde seni rahatsız edecek bir harekette bulunursa, gerek duyarsan eşine açıkca da rahatsızlığı söyle..

Canım bu kadının muhabbetinde ne buluyorsun ya? son zamanlarda hoşuma gitmiyor sen de iş dışında çok yakın olma hoşuma gitmiyor vs de..

Ama içine atma

Olur mu ya?
Dedikodu çıkarmak ne demek?Yazık günah, o kadın da evliymiş ..
Resmen kadına iftira at diyorsun..
Namuslu bir kadının iffetine iftira atmanın dinimizce günahını bir araştır istersen..

Çok tehlikeli şeyler bunlar..

Konu sahibinin anlattığına göre zaten sorun kocada diğer kadının hatalı bir davranışını görmemiş...

Olayı tam anlamadan bence kadını karıştırmamak lazım..

Melis ; bak ben de ögretmenim, bence gerçekten çok abartmışsın.
Evliliğin ilk yılı oldugu için, eşinin her hareketini gözlemliyorsun,
ilişkileri seviyeli diyorsun, bazen esprili diyorsun.
Siz evlenmeden çok çok önceden bu yana aynı okulda çalışmanın bir rahatlıgı olabilir.

Sen sonradan geldiğin için bu olayı yadırgamış olabilirsin. Yalnız o yokken eşinin ögretmenler odasına girmemesi,
nöbetçiyken koridorda beklemesi gerçekten senin hüsnü kuruntun diye düşünüyorum.
Öyle düşündüğün için öyle görüyorsun bence.

Telefonla arama olayına gelelim, aynı çatı altında aramayı da yadırgamadım ben.
Zira biz okul arkadaşlarımızla aynı çatıda oldugumuz halde kadın-erkek farketmez,
sürekli araşırız Teneffüste göremediysek vs vs.
Hatta müdürümüz bile aynı çatı altında telefonla arar bizi , biz de bir şey soracaksak odasına gitmeyiz telefonla ararız
Kaldı ki eşimin okulu da böyle. Kadın-erkek farketmez araşırlar sürekli :)

Bence sen bu düşünceyi kafandan atmaya çalış.
Bir süre sonra gerçekten abarttıgını sen de anlayacaksın.

Eşinin onu begenme fikrine gelince, belki karakterini, hayata bakış açısını begeniyordur...
Bir de böyle düşün...

Çok çok rahatsızsan eşine okuldaki davranışlarına dikkat et diyeceksin,
altında bir şey varsa o anlayacagını anlar zaten...

Son düzenleme:

bence de adam dolanıyo kadının peşinden
arayan o
gidip yanına oturan o
kadının suçu yok ki bunda sadece gerekli mesafeyi koyamıyodur belki farkında olmadığı için

Burayı da dikkate almak lazım tabii..

Aynı şeyler yaşanabilir biemiyoruz belki de konu sahibi abartıyor evet:26:

Burayı da dikkate almak lazım tabii..

Aynı şeyler yaşanabilir biemiyoruz belki de konu sahibi abartıyor evet:26:

ama adam bi tek bu kadınla samimi değil miydi
kız bundan yakınıyodu sanki özellikle bu bayana ilgisi var diye
cudana tüm arkadaşlarından bahsetmiş
adam sadece bu bayanla ilgileniyo ama

ama adam bi tek bu kadınla samimi değil miydi
kız bundan yakınıyodu sanki özellikle bu bayana ilgisi var diye
cudana tüm arkadaşlarından bahsetmiş
adam sadece bu bayanla ilgileniyo ama

Belki de eşi tüm bayan ögretmenlerle aynı şekilde,
ama bu kadın alımlı bakımlı oldugu için Melis'in gözüne potansiyel tehlike olarak görünüyor olabilir

Belki de eşi tüm bayan ögretmenlerle aynı şekilde,
ama bu kadın alımlı bakımlı oldugu için Melis'in gözüne potansiyel tehlike olarak görünüyor olabilir

evet o da olabilir güzel olunca kıskanıyo olma ihtimali yüksek

umarım bu haksız iftiranın nasıl bi şey olduğunu yaşamak zorunda kalmazsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…