Bu kıskançlık beni yiyip bitiriyor . eşimle aynı okulda öğretmeniz. eşimin okuldaki tasarım öğretmenine ilgisi olduğu gibi bir fikre kapılıyorum. kızın boş dersi olduğunda ve koridorda nöbetçi olduğunda eşim öğretmenler odasına gelmiyor ama o olunca onun peşinden geliyor. kız güzel ve alımlı . eşime bişey diyemiyorum bu konuda . ama ikisini çok kıskanıyorum . geçende koca öğretmenler odasında yer yokmuş gibi gitti onun yanına oturdu offff offf( napıcam ben. üstelik cep tel kayıtlarında bir bahane ile mutlaka günde bi kaç kez aranmış oluyor okul içinde. çok rahatsız edici bir durum çokk ((
okulda kızla ilgili bu konu hakkında bir dedikodu yay olsun bitsin o zaman.alsın başını gitsin.kıskandığını belli etmek istemiyorsun ama aldatılmak daha hoş olmazdı yani.yada sıkıştırcan bi köşeye kendi yöntemlerinle halletcen.
okulda kızla ilgili bu konu hakkında bir dedikodu yay olsun bitsin o zaman.alsın başını gitsin.kıskandığını belli etmek istemiyorsun ama aldatılmak daha hoş olmazdı yani.yada sıkıştırcan bi köşeye kendi yöntemlerinle halletcen.
Kızla ilgili dedikodu derken kızın ne suçu var şimdi?Hadi onu geçtim kızla eşinin dedikodusunu yayması da ayrı bir şey olur :44:
hmm demek 4 aydir evlisin, ozaman en kisa zamanda bilgilerini güncelle,
daha 4 aylik evliyken esin senin gozunun icine baka baka bunlari yapabiliyorsa
hayir gelmez bu evlilikten..
Kiskandigini belli etmemek,ortada zaten bir durum yokken yapilir
hani bos yere kiskanirsin o durumda,,
ama seninki baya baya ..
Ne demek ben varken gidip o kadinin yanina oturacak
ben oyardim gozlerini ...
arkadaşlar çıkmam gerekiyor fikirleriniz için çok teşekkür ederim elbet dikkate alırım. bir kaç daha göreyim ve emin olayım tavirlardan,eşimi uyaracağım. ama eşimi uyarmam ve onun o bayana karşı ilgisinden vazgeçmesi,içten içe ondan hoşlanmasını engellemicek,onu beğenmeye devam edecek. görsel olarak belli etmese bile içinden ona karşı bir beğenisi olacak. buna da yapacak bişey yok ne yazıkki. çıkmalıyım hepinize ayrı ayrı teşekkürler. gelişme olursa durumdan haberdar edeceğim sizi.
Olur mu ya?
Dedikodu çıkarmak ne demek?Yazık günah, o kadın da evliymiş ..
Resmen kadına iftira at diyorsun..
Namuslu bir kadının iffetine iftira atmanın dinimizce günahını bir araştır istersen..
Çok tehlikeli şeyler bunlar..
Konu sahibinin anlattığına göre zaten sorun kocada diğer kadının hatalı bir davranışını görmemiş...
Olayı tam anlamadan bence kadını karıştırmamak lazım..
Melis ; bak ben de ögretmenim, bence gerçekten çok abartmışsın.
Evliliğin ilk yılı oldugu için, eşinin her hareketini gözlemliyorsun,
ilişkileri seviyeli diyorsun, bazen esprili diyorsun.
Siz evlenmeden çok çok önceden bu yana aynı okulda çalışmanın bir rahatlıgı olabilir.
Sen sonradan geldiğin için bu olayı yadırgamış olabilirsin. Yalnız o yokken eşinin ögretmenler odasına girmemesi,
nöbetçiyken koridorda beklemesi gerçekten senin hüsnü kuruntun diye düşünüyorum.
Öyle düşündüğün için öyle görüyorsun bence.
Telefonla arama olayına gelelim, aynı çatı altında aramayı da yadırgamadım ben.
Zira biz okul arkadaşlarımızla aynı çatıda oldugumuz halde kadın-erkek farketmez,
sürekli araşırızTeneffüste göremediysek vs vs.
Hatta müdürümüz bile aynı çatı altında telefonla arar bizi , biz de bir şey soracaksak odasına gitmeyiz telefonla ararız
Kaldı ki eşimin okulu da böyle. Kadın-erkek farketmez araşırlar sürekli :)
Bence sen bu düşünceyi kafandan atmaya çalış.
Bir süre sonra gerçekten abarttıgını sen de anlayacaksın.
Eşinin onu begenme fikrine gelince, belki karakterini, hayata bakış açısını begeniyordur...
Bir de böyle düşün...
Çok çok rahatsızsan eşine okuldaki davranışlarına dikkat et diyeceksin,
altında bir şey varsa o anlayacagını anlar zaten...
Burayı da dikkate almak lazım tabii..
Aynı şeyler yaşanabilir biemiyoruz belki de konu sahibi abartıyor evet:26:
ama adam bi tek bu kadınla samimi değil miydi
kız bundan yakınıyodu sanki özellikle bu bayana ilgisi var diye
cudana tüm arkadaşlarından bahsetmiş
adam sadece bu bayanla ilgileniyo ama
Belki de eşi tüm bayan ögretmenlerle aynı şekilde,
ama bu kadın alımlı bakımlı oldugu için Melis'in gözüne potansiyel tehlike olarak görünüyor olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?