onlar onceden arkaad$mi$ sen sonradan gelmi$sin
yani ondan ho$lansa senle evlenmezdi herhalde
Ben o kizi yolarim resmen. Bi kosede kistirip yolarim. Aslinda once kocayi yolmak daha mantikli
Eşler arasında kıskançlık dozunda olduğunda sorun yaratmaz .ama bu kıskançlığın dozajı artarsa her iki taraf da yıpranır .tabi ki kıskanan taraf ruhen ve bedenen çok daha fazla yıpranır .o yüzden bunu kontrol etmeniz gerekiyor .merkezinize eşinizi oturtmayın ,onun dışında kafanızı yorabıleceğiniz bir uğraşlarınız,hobileriniz olsun .kafanız başka işlerle meşgul ederseniz eger,eşinize zihinsel olarak yoğunlaşmazsınız .tabi bunun yanında kendinizi sevmek ,özgüvenizi taze tutmak da çok önemli .kendinizle ilgilenin ,özen gösterin .her zaman bakımlı olmayı alışkanlık haline getirin .bunu eşiniz için değil kendiniz için yapın .aynaya baktığınız da görüntünüzden tatmin olun ,kendinizi şımartın .bu sizin her daim özgüveninizi taze tutacaktır
bunların dışında arkadaşım ,eşinizin iş yerinden bir bayan arkadaşı olabilir .bu çok normal bir durumdur .Karşı cinsten arkadaşı olması demek ; o kişiye ilgi duyuyor ,hoşlanıyor anlamına gelmez .sonuçta aynı mesleği icra ediyorlar .yaptığı işe saygı duyuyordur ,fikirlerini beğeniyordur ,kafa yapıları uygundur ,ortak paylaşım alanları olabilir ,karşılıklı fikir taleplerınde bulunabilirler ,hatta şahısın aklına ve düşünce yapısına hayran bile olabilir .inanın aynı iş yeri ortamında bunlar çok normal şeylerdir .böyle şeyleri sorun etmemenizi öneririm
Herşeyden önemlisi kendinizi asla başka bir kadınla kıyaslamayın bile .kıyaslamaya girdiğiniz an da zaten eşiniz bunu hissedecektır .ve bazen farkında olmasak da erkeklerin başka kadınlara ilgsinin kaymasına biz kadınlar sebep oluyoruz .çünkü bu gereksiz kıskançlıklar ve diger kadınla kendini kıyaslama durumun da, erkek de diğer bayan şahısı gözünde büyütüp özel bir ilgisi olabiliyor .o yüzden sakın kendinizi başka bir kadınla kıyaslamayın bile .Kendinizi asla ihmal etmeyin .bakımlı olmayı alışkanlık haline getirin.bunları yaptığınızda zaten başka bir kadınla kendinizi kıyaslama ihtiyacında bulunmazsınız bile .siz görüntünüzden ,duruşunuzdan emin olursanız ,zaten eşinizde olur .inanın herşey bız kadınlar da bitiyor .sen kendi görüntünden eminsen bu eşine de yansır .o yüzden özgüvenini her zaman taze tutmaya ve özgüvenini koruyabilmek için kendine bakmayı asla ihmal etme.
sashamia msj kutunu boşalt tatlım umarım duyarsın burdan
''çünkü bu gereksiz kıskançlıklar ve diger kadınla kendini kıyaslama durumun da, erkek de diğer bayan şahısı gözünde büyütüp özel bir ilgisi olabiliyor '' evet arkadaşım. neden tepkisiz kalıyorsun diyorlar , benim ifade edemediğimi sen açıklamışın. bir sebebide bu... bu arada, kendine bak diyen arkadaşlarım, tavsiyeniz, sorunuma olan ilginiz çözüm bulmak için çabanız çok güzel hakkınızı helal edin lütfen,,ama ,ben çok bakımlı giyinmesini oturmasını kalkmasını konuşmasını bilen kendimi seven kendiyle barışık ve özgüveni tam olan biriyim. eşimden yana öyle bir düşünceye kapılmış isem bu benim bakımsız olduğum anlamına gelmiyor.kılığım kıyafetim fiziğim kendine baktırtacak kadar yerinde, yüce rabbime şükürler olsun yüzümde vücudumda bir bozar yerim yok.... hülya avşarda aldatılmıştı,hatırlatırım :)
henüz konuşmadım. takibe alıp emin olcam biraz daha sabır gerekiyor bu noktada. üstte alıntı yaptığım bir cümle var o durumdan korkmaktayım eğer ilgisi yoksa , kıskançlık ve cingarlığımla, olmayan bir ilgiyi, o bayana çekmek istemiyorum. konuyu açmak şimdilik çok riskli. bugün aramalarına baktım ,yoktu telinde arama. eşim bugün faceyi de açmadı. yani bir anını kolluyorum...
Bu kıskançlık beni yiyip bitiriyor . eşimle aynı okulda öğretmeniz. eşimin okuldaki tasarım öğretmenine ilgisi olduğu gibi bir fikre kapılıyorum. kızın boş dersi olduğunda ve koridorda nöbetçi olduğunda eşim öğretmenler odasına gelmiyor ama o olunca onun peşinden geliyor. kız güzel ve alımlı . eşime bişey diyemiyorum bu konuda . ama ikisini çok kıskanıyorum . geçende koca öğretmenler odasında yer yokmuş gibi gitti onun yanına oturdu offff offf( napıcam ben. üstelik cep tel kayıtlarında bir bahane ile mutlaka günde bi kaç kez aranmış oluyor okul içinde. çok rahatsız edici bir durum çokk ((
henüz konuşmadım. takibe alıp emin olcam biraz daha sabır gerekiyor bu noktada. üstte alıntı yaptığım bir cümle var o durumdan korkmaktayım eğer ilgisi yoksa , kıskançlık ve cingarlığımla, olmayan bir ilgiyi, o bayana çekmek istemiyorum. konuyu açmak şimdilik çok riskli. bugün aramalarına baktım ,yoktu telinde arama. eşim bugün faceyi de açmadı. yani bir anını kolluyorum...
''çünkü bu gereksiz kıskançlıklar ve diger kadınla kendini kıyaslama durumun da, erkek de diğer bayan şahısı gözünde büyütüp özel bir ilgisi olabiliyor '' evet arkadaşım. neden tepkisiz kalıyorsun diyorlar , benim ifade edemediğimi sen açıklamışın. bir sebebide bu... bu arada, kendine bak diyen arkadaşlarım, tavsiyeniz, sorunuma olan ilginiz çözüm bulmak için çabanız çok güzel hakkınızı helal edin lütfen,,ama ,ben çok bakımlı giyinmesini oturmasını kalkmasını konuşmasını bilen kendimi seven kendiyle barışık ve özgüveni tam olan biriyim. eşimden yana öyle bir düşünceye kapılmış isem bu benim bakımsız olduğum anlamına gelmiyor.kılığım kıyafetim fiziğim kendine baktırtacak kadar yerinde, yüce rabbime şükürler olsun yüzümde vücudumda bir bozar yerim yok.... hülya avşarda aldatılmıştı,hatırlatırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?