eşimi kıskanıyorum :(

onlar onceden arkaad$mi$ sen sonradan gelmi$sin
yani ondan ho$lansa senle evlenmezdi herhalde

İlk sayfayı okuyabildim de neden tepkisiz kalıyorsunuz ki çok rahatsız oluyorsanız üstü kapalı dile getirin. Belki de siz yanlış anlıyorsunuzdur.
İçten içe kendinizi yemekten iyidir:44:

Son düzenleme:
Aaaay içim şişti. Ben olsam ilk günden demiştim bu ne samimiyet diye. Gözünüze sokulan bir durum var ve siz nasıl bu kadar pasif olabiliyorsunuz?

tamamen arkadaşça duygular olabilir ama eşinizin davranışlarında daha dikkatli olması lazım.
burada o bayan öğretmenin bir suçu, hatası yok. eşiniz geride kalmalı biraz.

ben olsam eşimle konuşmayı tercih ederdim, eskiden beri olan arkadaşın, farkındayım ama benim peşimde bile bu kadar dolanmadığın halde hep onu takip etmen beni rahatsız ediyor. başkaları da bu durumu yanlış yorumlayacak yakında, lütfen hareketlerinde daha dikkatli ol. hem kendini, hem beni, hem de o arkadaşı kötü bir duruma düşürüyorsun, derdim.

aralarında olmaması gereken bir durum olsaydı, eşiniz sizin o okula gelmenize engel olmaya çalışırdı bence. gözünüze sokacak kadar akılsız biri değildir eşiniz. siz de durumu abartmayın. 24 saat birlikte olduğunuz için, tenefüslerde peşinizde koşmuyordur ama, o bayanın peşinden gidiyorsa nahoş bir durum var. belki o bayan da durumdan hoşnut değildir. evli ve çocuklu bir kadın, kolay kolay böyle konulara malzeme olmayı istemez.

sashamia msj kutunu boşalt tatlım umarım duyarsın burdan

''çünkü bu gereksiz kıskançlıklar ve diger kadınla kendini kıyaslama durumun da, erkek de diğer bayan şahısı gözünde büyütüp özel bir ilgisi olabiliyor '' evet arkadaşım. neden tepkisiz kalıyorsun diyorlar , benim ifade edemediğimi sen açıklamışın. bir sebebide bu... bu arada, kendine bak diyen arkadaşlarım, tavsiyeniz, sorunuma olan ilginiz çözüm bulmak için çabanız çok güzel hakkınızı helal edin lütfen,,ama ,ben çok bakımlı giyinmesini oturmasını kalkmasını konuşmasını bilen kendimi seven kendiyle barışık ve özgüveni tam olan biriyim. eşimden yana öyle bir düşünceye kapılmış isem bu benim bakımsız olduğum anlamına gelmiyor.kılığım kıyafetim fiziğim kendine baktırtacak kadar yerinde, yüce rabbime şükürler olsun yüzümde vücudumda bir bozar yerim yok.... hülya avşarda aldatılmıştı,hatırlatırım :)

son durum ne konuştun mu eşinle

henüz konuşmadım. takibe alıp emin olcam biraz daha sabır gerekiyor bu noktada. üstte alıntı yaptığım bir cümle var o durumdan korkmaktayım eğer ilgisi yoksa , kıskançlık ve cingarlığımla, olmayan bir ilgiyi, o bayana çekmek istemiyorum. konuyu açmak şimdilik çok riskli. bugün aramalarına baktım ,yoktu telinde arama. eşim bugün faceyi de açmadı. yani bir anını kolluyorum...

iyi bakalım takipte kal o zaman
eşinin uyaramıyosan o kadını uyar bi şekilde ama mesafe koysun

kıskanmakta kesinlikle haklısın senin yanında boş yer varken mi o kızın yanına oturdu

kendimi senin yerine koydumda of of çok kötü bir durum ben kafayı yerdim çünkü çok kıskanç biriyim çok ama sana tavsiyem onları önemseme kafanı başka şeylere yoğunlaştır

durumunuz zor yeni de evlisiniz erkekleri boş bırakmaya gelmez... bende yeni evliyim.. eşimin kız arkadaşı tabiki olabilir ama ne gerek var.. ben bildiğim eski arkadaşlarıyla bile arasına mesafe koymasını söledim.. kıskanacak olsamda söylerim onunla daha mesafeli ol canımı sıkma diyorum mesela.. asla ilgisi olan kimse yok ama olmasına bile izin vermiorum.. tabiki durumlar farklı olabilir ama eşinle... ama kıskanıyorum deme ama hoşuma gitmiyo bunlar neden o kadar samimisin de bozul... senin bozulduğunu muhakkak farketmeli yani.. fark edipde önemsemiyorsa...:/

arkadaşım sen daha yeni evlisin,bence o güzel kafanı böyle negatif düşüncelerle doldurup kendine eziyet etme.bilirsin korktuğun başına gelir derler.burada bakıyorum da bazı arkadaşlar epeyce bir gaz vermişler.az tepki veriyorsun,adamın gözünü oy falan..bence gerek yok böyle şeylere.iş ortamında eşini,kendini ve o kadını zora sokacak şeylerden kaçınmalısın bence.aynı ortamdasınız,bir huzursuzluk çıksa birbirinizin yüzüne nasıl bakacaksınız.?pire için yorgan yakmaya ne lüzum var.?kıskandığını belli etme,biraz daha gözlemle,çok anormal bi durum olursa müdahele edip göz oyma işlemine geçebilirsin.yahh arkadaşın biri ''o kadın hakkında dedikodu çıkar''falan demiş.Allah aşkına bu nasıl bir yöntemdir.?.o kadını tanımıyoruz etmiyoruz.güzel bir kadın olması onun suçu mu?güzel olmayıp da her türlü adiliği yapabilecek,erkeği baştan çıkarabilecek çirkin kadınların hikayesini hiç okumadınız mı siz?en basit örneği;(hülya avşar-feraye tanyolaç-kaya çilingiroğlu üçgeni)gerçi hülya da çok güzel sayılmaz ama

ben çok şey gördüm geçirdim.saf biri değilim ve gelebilecek her türlü tehlikeyi bilirim.ama erkeğin burada çok büyük bir gafını göremedim ben.insanlar güzele karşı bir ilgi duyarlar maalesef gerçek bu.en dürüst,en sadık erkek bile bi bakış kayar.kim bunu engelleyebilmişse gelsin o kadının alnını öpücem.bir de şu var;hayatta her an herşeye hazırlıklı olun.çok güvendiğiniz kocalarınız bir gün hiç ummadığınız şekilde güveninizi sarsabilirler.devir bozuk kızlar.ne yapalım elinizden gelen neyse o.kaderde varsa yapabileceğiniz şey yok....

eşini en iyi sen tanırsın. anlattıklarına bakılırsa,eşinin, o bayana olan arkadaşça veya fazlası(sanmıyorum ama) olan ilgiyi bu kadar göstermesine gerek yok.
eşinle nasıl konuştuğun önemli. yani sen sakin bir şekilde durumdan rahatsız olduğunu söylersen(sürekli söylemene gerek yok, 1 defa bile yeter anlayana), eşin hareketlerine dikkat edecektir.
yani, sanmıyorum ki, sen bu bayana karşı tavırlarından rahatsızlığını belirtince, eşin bir anda onu mükemmel, seni kıskanç-özgüvensiz görecektir. kendine yakışır şekilde durumu eşine ifade edersen, adam seni olmadığın biri gibi neden görsün ki? ayrıca o bayanı eşine kendin göstermiş olmazsın...

ben genel olarak kıskanç biri değilimdir. fevri kararlarım-tepkilerim olmaz bu durumlarda.
bu yüzden eşinle sakince konuşman, rahatsızlığını belirtmen gerektiğini düşünmüştüm.
eşin seni seven ve aklı başında biri ise, bunu söyledikten sonra senden özür dileyip hareketlerine dikkat eder bundan sonra.
aralarında arkadaşlık dışında birşeyler olsaydı, bir şekilde senin kulağına gelirdi bence.

beni rahatsız eden durumlar olunca, eşime fazla zaman geçmeden söylerim. hiç kendi kendime düşünüp canımı sıkmam.
eşimin gözünde kimseyi yücelttiğimi, aklında olmayan birşeyi aklına yerleştirdiğimi düşünmüyorum açıkçası.
eşimin huyunu suyunu iyi bilirim. bizde en iyi böyle süreç ilerliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…