• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi kızkardeşimden kıskanmak:((((

Sekerim bence kesinlikle kardesinle konusma, onu uzersin. Bence esin kardesini begeniyor ama kardesin sucsuz, gunahsiz; kocana kesinlikle ilgi duymuyor. Kocanla kardesin arasinda bir iliski yok ve bence olamaz, cunku kardesin ona eniste olarak bakiyor.O senin kardesin, nasil sen benim kocama baktin mi diye sorabilirsin? Boyle bir seyi benim kardesim yapsa, ben olumune alinir ve uzulurum ve kesinlikle kardeslik bagimi kopartirim. Kardesimin hakkimda boyle bir sey dusunmesine dayanamam.

Esin kardesini begeniyor kesin, hoslaniyor bile olabilir bence. Killanmakta haksiz degilsin, kardesin olmasini gectim, benim kocam baska bir kadina hayranlik duysa ben de uzulurum. Psikiyatristiniz erkek mi, cunku bir kadin bir seyler seziyorsa dogrudur ve bunu ancak baska bir kadin anlayabilir. Bence paranoya yapmiyorsunuz, dikkatle okudum ve kocanizin kardesinizi begendigini dusundum.

Kocaniz kendine gelmeli bence. Hamile bir kadinin yaninda baskalarina ovgu duzmeye ne hakki var, hele kardesine.

Kocanizi kardesinizin oldugu ortamlardan uzak tutun bence ama kardesinize kesinlikle bir sey soylemeyin veya caktirmayin. Baska cift arkadaslariniz var mi, onlarla disari cikin mesela, onlarla takilin.

Bu benim dusuncem yazin o zaman kesin oyle yazmayin konu sahibini de dusunun biraz sizin oylesine attiginiz yorum ona agir gelebilir

Agir gelir yada gelmez. Benim dusuncem yada gercek. Ben vardigim sonucu yaziyorum. Burada herkes saygi cercevesinde istedigini yazar. Sizi ilgilendiren bir durum yok. Konu sahibini temsilen yazmayi uzerinize vazife edinmis olabilirsiniz ama bu dusundugum seyi yazacagim gercegini degistirmiyor maalesef. Sizin adiniza uzgunum.

Agir gelir yada gelmez. Benim dusuncem yada gercek. Ben vardigim sonucu yaziyorum. Burada herkes saygi cercevesinde istedigini yazar. Sizi ilgilendiren bir durum yok. Konu sahibini temsilen yazmayi uzerinize vazife edinmis olabilirsiniz ama bu dusundugum seyi yazacagim gercegini degistirmiyor maalesef. Sizin adiniza uzgunum.

ben herhangi bir şeyi vazife edinmedim düşüncesizlik olduğu düşüncesindeyim .....ben de bu kadar acımasız olduğunuz için 'sizin adınıza üzgünüm'

ben herhangi bir şeyi vazife edinmedim düşüncesizlik olduğu düşüncesindeyim .....ben de bu kadar acımasız olduğunuz için 'sizin adınıza üzgünüm'

Vazife edinmemis oldugunuzu dusunuyorsaniz onceki yazdiklarinizi tekrar okuyun derim. Gereksiz polemik uretip konuyu kirleten ben degilim.

Bu arada acimasiz degil gercekciyim. Bu konuda da yalniz degilim. Bu sekilde bir tek ben dusunmuyorum, eger konuya gelen cevaplari da bir okursaniz...

sayfalarca yorum var ve ben sadece ılk sayfadakıklerı okudum..
sonuç ne sımdı konu sahıbının dusuncesı ne gelısme varmı olumlu yada olumsuz..
inşaalah sadece şüpheden ıbarettır.....:26:

Anlattigina gore; suphelerinde haksiz degilsin. Esinin kizkardesine karsi bir begenisi olabilir. Esinin ilgisini kendine cekmelisin.

Birde su aklima geldi esin tarafindan begenilmedigini dusunup kizkardesine olan davranislarini abartmis olabilir misin?

Son düzenleme:
Vazife edinmemis oldugunuzu dusunuyorsaniz onceki yazdiklarinizi tekrar okuyun derim. Gereksiz polemik uretip konuyu kirleten ben degilim.

Bu arada acimasiz degil gercekciyim. Bu konuda da yalniz degilim. Bu sekilde bir tek ben dusunmuyorum, eger konuya gelen cevaplari da bir okursaniz...

Agir gelir ya da gelmez' dediginiz icin dir acimasiz dememin sebebi ,,konuyu kirleten demeniz de ayrica polemik acma cabasinin sizde oldugunu gosteriyo .. Konuyu kirletmek lafini da aynen iade ediyorum

Oncelikle butun yorumlari okudum hemen hemen herkes olumsuz konusmus tabinortam bozuldu kimseye guven kalmadi ama ayni yatagi paylastigimiz esimize de guvenemiceksek ölelim
Bi yerde kizkardesinin nisanlisi ile evlilik konusunda tartistiğini eşinizinde onu olumlu sekilde ikna etmek icin cabasi olmus kizkardesinle birsey düşünmüş olsa ayril falan derdi nisanlisindan kiskanirdi
Benim sorum esinizin kizkardesinizin nisanlisi ile diyalogu nasil kiskaniyor mu eskisine oranla davranislari degistimi
Cok rahat olmayin tabi ama bu kadarda çok kafaya takip hayati kendinize zindan etmeyin hamilesiniz ustelik esinle otur konuş ilgisizliginin nedenini sor belki baska bi nedeni olabilir belki kendini babaliga hazir hissetmiyordur kim bilir bende gecen yil hamileydim ve esim benden daha alingan ve duygusaldi ben gebe oldugum halde cogu zaman ben ilgi alaka gösterildim
Ha birde kizkardesinle konus diyenleri dinleme bence kizkardesinin de esine karsi davranisi degisebilir sahsen oyle birsey olsada ablam bana soylese bir daha ablamin evine dahi gidemem ister istemez ablamla arama mesafe girer insallah bütün bunlar huşn-u kuruntudur.

Son düzenleme:
Agir gelir ya da gelmez' dediginiz icin dir acimasiz dememin sebebi ,,konuyu kirleten demeniz de ayrica polemik acma cabasinin sizde oldugunu gosteriyo .. Konuyu kirletmek lafini da aynen iade ediyorum

Konuya yorum yapanlara yorum yaptiginizda polemik acmis oluyorsunuz zaten.

Aynen iade lafi iyiymis :1:

Terkrar hatirlatayim ne olur ne olmaz. Istedigim konuya istedigim yorumu yaparim :51:

Merhaba
Daha önce eşimin ilgisinin azaldığı ile ilgili burada yaZıp akıl almıştım siZden malesef beni sevdiğini artık hiç hissetmiyorum :((( evde sürekli oyun oynuyor konuşmuyoruz böyle bir hamilelik geçireceğimi hiç düşünmezdim:((( size bahsetmediğim bir konu vardı.. Benim küçüğüm bir kızkardeşim var bana abla demez arkadaş gibiyizdir eşimin bu kardeşimle arası pek yoktu önceden pek hoşlanmazdı. 2 ay önce eşimin işyerinden biri ile tanıştırdık ve onlar başladılar şuan sevgililer. Bir gün yemeğe çıktık dördümüz 1 ay önce fln .kardeşimin ismi aslı sevgilisi murat yemekte diziler filmler konuşuldu aslı eşimin sevdiği yabancı film ve dizileri konuştu çok severim diye.. Neyse ertesi gün bana diyorki aslı popüler kültüre daha yakın sen öyle değilsin 2 yıldır izletemedim o diZileri sana dedi( böyle bir kıyaslama yaptı) sanırım kıskanma duygum bu cümle ile başladı:(( kardeşlerim bekar evindeler 2 kız kardeşim aynı evde yaşıyorlar. Ben onlara gittiğimde eşim beni alır ama eve çıkmazdı çoğu zaman . Şimdi hadi kızlara gidelim kızlarda kalalım . Diretmesi canımı sıkıyor neyse bi akşam gittik diğer kardeşim eşime bir video iZletirken koptu bende olay eşim videoyu izlerken 3 kez başını kaldırıp aslıya baktı:( bir kez olsa gayri ihtiyari dicem 3 kez videoyu izlerken beden bakar??? Ve bişey anlatırken hep ona bakıyordu:( o gece orada kaldık ama ben 2 saat uyuyabildim. Sonra geçtiğimiz çarşamba hadi kızları ara oraya gidelim dedi ven de aslıyı aradım napıyosunuz diye muratla buluşucaz dedi eşim biz de gelelim ozaman dedi neyse yemepe gidildi o akşam ben de süslenmiştim ama eşim bir kez güZel bakıp iltifat etmedi yemek sırasında çok güZel olmuşsun baldız dedi o da sana da gömleğin çok yakışmış enişte dedi. Bana hiç iltifat etmedi buraya bi takıldım :(( sonra kızların evine gittik orada kaldık eve gelirken yolda gömleğin biraz tüylenmiş dedim ve dediği şu gömleğim güzel dimi aslı da beğendi. Neden önemsiyosun diyemedim tabi:(( sonra eve geldik 1 saat sonra durup dururken aslı evde yalnız mıdır şimdi dedi artık dayanamadım ne alaka dedim hiçç merak ettim dedi ben de üstüne bişey diyemedim gidip mutfakta ağladım:( anlam veremiyorum çok kötüyüm regaip kandilinde namaz kılıp epey ağladım allahım bu duygusan kurtar beni diye ve rahatlamıştım ama bugün psiikoloğa gittim o kadın bana hak verdi:(( o yemekte sana da çok güZel olmuşsun diybilirdi o ortamda her kadın buna takılır dedi ve diğer olaylarda da hak verdi kıyaslaması yanlış kıskanmana o neden olmuş sende sıkıntı yok diye:((( o kadın bugün bana hak verince tekrar alt üst oldum eşime güveneniyorum artık:((( siz nasıl yorumladınız? Yardımcı olun nolur:(

Canım eşin gitmek istese de onu kardeşinlerinin evine götürme. Bekar kızlar sonuçta rahatsız oluyorlar de. Ki bence ne işi var zırt pırt orada zaten...Kız kıza daha rahat oturur kalkarlar.

Çok sık Aslı'yı sorarsa arkadaşın dediği gibi boz. Kardeşinin sana hayatta yamuk yapmayacaktır, ama eşin kardeşine yan gözle bakacak biri değildir yine de inşallah :(

Ben en cok asli evde yalniz mi kisminda gozlerimi pörtlettim.
Ne alakasi var?
Hadi patavatsiz diyelim ama neden yalniz olup olmadigi dusunulmus ki?
Acaba Murat mi merak etti?
Gomlegi konusunda aslinin zevkine guveniyor olabilir.
Hadi gidelim demesi ya da onceden cikmazken artik yanlarina cikmasi konusunda belki artik muhabbetlerinden hoslandigi icindir diye bakabiliriz.
Hani biriyle tanistirdi o evde bi şenlik, bi hareketlilik var.
Olaylarin icinde olmak istiyor ve merak ediyor olabilir.
Bilemiyorum fazla mi polyannayim ama..
Yine de hoslanmadigim 2. cumle asli su su diziden hoslaniyor sen izlemiyorsun vs.
Kiyaslanmak uzucu.
Ama yine de niyet kotuyse belki bunu da soylemez, saklama geregi hissederdi.
Bu arada ceydaya tavirlari nasil?
Siz de bunu gozlemleyebilirsiniz mesela.
Belki ikisiyle de ayni mesafededir.
Bence ne esinizle ne de kardesinizle asla konusmayin bu konuyu.

Son düzenleme:
tatlışım inş sen yanlış anlamışsındır.öle bişey yoktur umarım.
ama sen olmaz olmaz deme şimdiden önlemini al.
hem bi durum varsa önlersin,
yoksada tedbir olur.
ben çok yaknımda yaşadım biliorum.
sen hemen el at , mesafe koy aralarına
zaten normal vakitte aile olarak bekar evinde kalınmaz.

Sekerim bence kesinlikle kardesinle konusma, onu uzersin. Bence esin kardesini begeniyor ama kardesin sucsuz, gunahsiz; kocana kesinlikle ilgi duymuyor. Kocanla kardesin arasinda bir iliski yok ve bence olamaz, cunku kardesin ona eniste olarak bakiyor.O senin kardesin, nasil sen benim kocama baktin mi diye sorabilirsin? Boyle bir seyi benim kardesim yapsa, ben olumune alinir ve uzulurum ve kesinlikle kardeslik bagimi kopartirim. Kardesimin hakkimda boyle bir sey dusunmesine dayanamam.

Esin kardesini begeniyor kesin, hoslaniyor bile olabilir bence. Killanmakta haksiz degilsin, kardesin olmasini gectim, benim kocam baska bir kadina hayranlik duysa ben de uzulurum. Psikiyatristiniz erkek mi, cunku bir kadin bir seyler seziyorsa dogrudur ve bunu ancak baska bir kadin anlayabilir. Bence paranoya yapmiyorsunuz, dikkatle okudum ve kocanizin kardesinizi begendigini dusundum.

Kocaniz kendine gelmeli bence. Hamile bir kadinin yaninda baskalarina ovgu duzmeye ne hakki var, hele kardesine.

Kocanizi kardesinizin oldugu ortamlardan uzak tutun bence ama kardesinize kesinlikle bir sey soylemeyin veya caktirmayin. Baska cift arkadaslariniz var mi, onlarla disari cikin mesela, onlarla takilin.

Kız kardeşinin kendini koruması gerekiyor ama.anlamamıştır ki kızcağız enişte dediği adamın kendisine ilgi duyabileceğini.yalnız kalıyorlarmış o yüzden bence ablası kulağına çıtlatmalı ki Allah korusun kötü bir şey olmasın.ya belki bu adam yapmaz ama ben arkadaşımın başına gelen enişte faciasından sonra herkesten her şey bekler oldum:((

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben en cok asli evde yalniz mi kisminda gozlerimi pörtlettim.
Ne alakasi var?
Hadi patavatsiz diyelim ama neden yalniz olup olmadigi dusunulmus ki?
Acaba Murat mi merak etti?
Gomlegi konusunda aslinin zevkine guveniyor olabilir.
Hadi gidelim demesi ya da onceden cikmazken artik yanlarina cikmasi konusunda belki artik muhabbetlerinden hoslandigi icindir diye bakabiliriz.
Hani biriyle tanistirdi o evde bi şenlik, bi hareketlilik var.
Olaylarin icinde olmak istiyor ve merak ediyor olabilir.
Bilemiyorum fazla mi polyannayim ama..
Yine de hoslanmadigim 2. cumle asli su su diziden hoslaniyor sen izlemiyorsun vs.
Kiyaslanmak uzucu.
Ama yine de niyet kotuyse belki bunu da soylemez, saklama geregi hissederdi.
Bu arada ceydaya tavirlari nasil?
Siz de bunu gozlemleyebilirsiniz mesela.
Belki ikisiyle de ayni mesafededir.
Bence ne esinizle ne de kardesinizle asla konusmayin bu konuyu.

Evet benim de en çok o an kalbim sıkıştı kalbim ağrıdı bir tatil günüydü ve ceyda erkek arkadaşıyla buluşacaktı belki o da muratla çıktı mı diye merak etti yalnız mı derken kötü düşünmek istemiyorum arkadaşlar beni yiyip bitirecek bu:((( kıyaslama konusu da eşimin tarzı biraz böyle aslında annesiyle annemi de çok kıyasladı evliliğimizin başından beri " anne sen gönül anne gibi değilsin o çok güçlü sesi bana emerji veriyor senin hep bi yerlerin ağrıyor onun sesi hep neşeli, bi r de yemek konusunda çok kıyasladı anne sen gönül anne gibi yemek yapamıyosun" diye kadın artık annemi hiç aramıyor muhtemelen kıskanıyor artık. Yani aslında annesini bile kıyaslayan biri eşim acaba bunu hatırlayıp çok düşünmemeli miyim bilmiyorum
Biraz sessiz kalıp beklemek istiyorum
Gelişme olunca ben size yazıcam burdan
Ama olumsuz yaZmayın lütfen artık çünkü çok moralim boZuluyor:((

Son düzenleme:
arkadaşım eşin daha önce aslıyla arası iyi değil diye yazmıştın belliki onun hakkında yanlış düşündüğü kanaatine varmış bunu aslınında daha önce hissetmiş olduğunu düşünecekki aradaki buzları eritiyor bence kötüye yorma bana anormal gelmiyor sen çok hassas bir dönemdesin böyle düşüncelere girmen bebişine ve sana zarar verir hamilelik döneminde insan eşine sadece bir anne gibi görünürmüş biraz romantizm iyi gelir kızkardeşine de eşine de kendinede ve en önemlisi bebişine bunu yapma benimde 23 kızkardeşim var eşim onları çok sever ve ltifatlar eder ama kötüye yormam yormamakta gerek tabi ki......

Evet benim de en çok o an kalbim sıkıştı kalbim ağrıdı bir tatil günüydü ve ceyda erkek arkadaşıyla buluşacaktı belki o da muratla çıktı mı diye merak etti yalnız mı derken kötü düşünmek istemiyorum arkadaşlar beni yiyip bitirecek bu:((( kıyaslama konusu da eşimin tarzı biraz böyle aslında annesiyle annemi de çok kıyasladı evliliğimizin başından beri " anne sen gönül anne gibi değilsin o çok güçlü sesi bana emerji veriyor senin hep bi yerlerin ağrıyor onun sesi hep neşeli, bi r de yemek konusunda çok kıyasladı anne sen gönül anne gibi yemek yapamıyosun" diye kadın artık annemi hiç aramıyor muhtemelen kıskanıyor artık. Yani aslında annesini bile kıyaslayan biri eşim acaba bunu hatırlayıp çok düşünmemeli miyim bilmiyorum
Biraz sessiz kalıp beklemek istiyorum
Gelişme olunca ben size yazıcam burdan
Ama olumsuz yaZmayın lütfen artık çünkü çok moralim boZuluyor:((

Eşin dediğin gibi çok kıyaslayan biriyse düşünülmeden edilmiş laflar olabilir hepsi.

Net bişey bilmeden yorumlarla daha fazla sinirlerin bozulsun istemiyorsan, Mune'den konuyu kapatmasını rica et bence.

.

Back
X