Eşimi maddi destek beklentisi

Örgü kolay iş ama bebeğim şuan yeni şeyler öğreniyor çok hiperaktif ekstra kp var ev işi bazen sadece 3 4 saat uykuyla duruyorum sahura kalkmadan oruç tutuyorum siz düşünün nasıl yorulduğumu buna rağmen benden istemesi zoruma gidiyor

Benimde manevi desteğe ihtiyacım var ama karşılayan yok neden ben bana yapılmayanı yapayım ki

Yatırmasaydınız paranızı altınınızı. Maalesef haklı değilsiniz. Herkesin parası tapusu kendine özel olmalı. Yoksa da böyle ev diye bekler durursunuz.

Evet eşiniz haklı yardımcı olmalısınız ama örgü ile evmi alınır
Onun yerine işe girmeyi deneyin zaten kv ile aynı evdeymişsiniz çocuğa onlar bakar en azından asgari ücret alsanız örgüden daha çok para girer eve.

Zoruna gider anlarım ama ev alınacaksa da eşten destek beklenir, ortak alınır yani. Bu da normal.
Normal olmayan kp faktörü.

Zoruna gider anlarım ama ev alınacaksa da eşten destek beklenir, ortak alınır yani. Bu da normal.
Normal olmayan kp faktörü.
Kp bakmak zoruma gitmiyor. Bizle yaşar eve hiç birşey almaz ama kızlarından biri misafirliğe geldimi kalkar herşeyi alır yedirir içirir kalanıda onlara verir. Buna rağmen eşim hiç birşey yapmıyor benden medet umuyor zoruma giden bu

Nasıl medet umuyor anlamıyorum ben konuda çok açıklar var.
Arazi hiçbirinizin değilmiş ama sonradan almışsınız.
Eşiniz bırak diğer kardeşleri elimdeki parayı sana vereyim evi üstüme yap demiş.
Ya da eksik para varmış sen örgü ör tamamlayalım demiş.
Ama örgüleri ör,sat derken evi yaptıracağı para sizin kazandığınızdan daha çok açık oluşturur.
Ya da siz altınlarınız ile aldıysanız neden ortak oldu başkaları da para mı kattı?
Yani anlaşılmayan,mantığa uymayan bir şeyler var.
Sizin altınınız ile alındı ise neden ortak oldu mesela en basidi

Evin olduğu araziyi sonradan tapusunu aldılar. Bahçeleri vardı ekip biçmiyolardı öyle boşta duruyordu ben altımlarımı sattım ağaç diktirdim çapaladım sebze ektim ekin ektim. Dikilmeden önce misal 100 bin tllik bahçe şimdi 2 milyonluk bahçe oldu benim emeklerim sayesinde gelir sağlamaya başladılar araziden kimse bunu söylemiyor görümcelerim biz hakkımızı alırız zamanı gelincede yapsaydın deriz diyolar madem öyle zaten parasını eşimin vereceği ev bence eşimin adına olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…