- 25 Ocak 2024
- 311
- 177
- 23
- Konu Sahibi hacininannesi
-
Ben ilerde çalışmam demiyorum ama bu durum için hiç birşey yapmak istemiyorum çünkü yapsamda yapmadın yada yapmasaydım dicektir eşim biliyorumO zaman ömür boyu kpyi çekmeye devam.
Kendi geleceğinizi düşünmek gibi bir niyetiniz yok anlaşılan.
Ben hep yanındayım bunu oda biliyor benimde azda olsa onun benim yanımda olduğunu hissetmek hakkım değil mi kadınız köle değiliz yemek zamanı canım cicim yatakta canım cicim ondan sonra ne halin varsa gör olur mu böyleÖrgüyle olacak iş olmadığını o da biliyor, zor süreçler bunlar, hayat arkadaşından destek istemeyecekte kimden isteyecek normal değil mi. Az ya da çok fark etmez önemli olan sizin yanında olduğunuzu bilmesi, imkanlar el verdiğince yapın bence
Ben hep yanındayım bunu oda biliyor benimde azda olsa onun benim yanımda olduğunu hissetmek hakkım değil mi kadınız köle değiliz yemek zamanı canım cicim yatakta canım cicim ondan sonra ne halin varsa gör olur mu böyle
O size yardim etmiyorsa sizde ona yardim etmeyin basit bir denklem bunuda ona soyleyinSağolunama kendisi biraz bencil yardım edeceğini zannetmiyorum
Vallahi ondan destek görmüyorsanız dediğiniz gibi bir ekmek bile almıyorsa siz haklısınız ben ilk başta bunu yazmadiginiž için öyle bir yorum yaptım .O zaman çocuğu ve kendinizi düşünün kendinize birikim yapın tabikiBen her zaman onun destekçisiyim arkasındayımda ondan böyle bir destek görmediğim için diyorum
Duygu sömürüsü demek çok yanlış bence. Sonuçta sizin için istiyor kendi için değil. Yorulmadan yol alınmıyor maalesefDaha öncede söylediğim gibi deprem de evimiz yıkıldı. Çok fazla uzatmıcam eşim durdu durdu şimdi ev yapmaya karar verdi. Kple beraber yaşıyoruz. Hiç bir şekilde maddi destek çıkmayacağını açık açık söyledi. Eşimde çok üzülüyor bu duruma. Ben depremden önce örgü yapıp satıyordum birikim yapıyordum. Ee oda çocuk olunca depremde evsiz kalınca bitti. Şimdi küçük çocuğum var yerim yok eşim benden tekrar örgü örüp satmamı istiyor. Çok yoruluyorum yapamam diyecem de oda ev yapmak için lazım duygu sömürüsü falan yapıyor. Sizce ne yapabilirim? Destek olmasam çok üzülücem destek olursam çok yorulucam biliyorum.
Kp bizle yaşıyor zaten arsalar bahçeler hep ortaklık mal sadece evin tapusunu istiyor ki haklıda ben arazilere kendi altınlarımı birikmiş paraları yatırdım daha yeni verim almaya başladığımız her araziye ortaklar ama eve bende ortak olmalarını istemiyorumEşiniz babasına parasını vereyim tapu benim üzerime olsun mu dedi ciddi ciddi? Vay be pek bir tatlı su kurnazıymış kendisi.
Parasını verebiliyorsa bütün evler eşinizin zaten. Neden kardeşlerinin hakkını gaspetmeye çalışıyor?
Utanmadan?
Durumumuz iyi çok şükür işe girmeyi falan hiç düşünmedim sadece ev yapmak için biraz eksiğimiz var onu kapatmam için benden yardım istiyor ama ben dediğim gibi manevi destek görmediğim için yapmak istemiyorum. Miras konusundada bence çok doğru bi yorum yapmışsınızKoca ev işinde yardım etmiyorsa geçim konusunda da yardım beklememeli. Konu sahibi yukarıda bir arkadaşın da dediği gibi kendi için sigortalı bir işe girmeli ama maalesef kadınlar başlarına gelmeyince bunun kıymetini anlamıyorlar. Konu sahibi de umarım hiçbir zaman anlamak zorunda kalmaz.
Miras konusunda eş biraz kurnaz duruyor evet. Ama eşitlik varsa kayınpedere dönüşümlü bakılmalı. Üst üste yaşamaya gelince “damadın evine” gidilmez, mirasa gelince üçe bölelim de başka bir uyanıklık türü.
Ama öyle benim ne kadar yorulduğumu gördüğü halde böyle birşey istemesi duygu sömürüsü değilde neDuygu sömürüsü demek çok yanlış bence. Sonuçta sizin için istiyor kendi için değil. Yorulmadan yol alınmıyor maalesef
Elimden geldiğince destek oldum bu zamana kadar artık dediğiniz gibi çocuğum için birikim yapıyorum biraz birikmişim var gizliyorum söylesem ister biliyorumVallahi ondan destek görmüyorsanız dediğiniz gibi bir ekmek bile almıyorsa siz haklısınız ben ilk başta bunu yazmadiginiž için öyle bir yorum yaptım .O zaman çocuğu ve kendinizi düşünün kendinize birikim yapın tabiki
Babasına düşkün böyle söylesem kavga ederiz bi de onu çekemem vallaBen hem çocuk hem ev işi hem kp'nin yükünü çekeceğim bir de dinlenme vaktimde örgü öreceğim Kp 1 lira vermeden yanımda oturacak işini bana gördürecek yok öyle hayat valla:)
Eşine de ki" Tamam o zaman bakıcı bulalım ben örgü örerim ama bu şekilde kusura bakma mümkün değil çok istiyorsan ikinci iş bakabilirsin ya da baban versin, baban bomboş dururken bu kadar işimin arasında benden istemen de çok saçma bana değil babana ısrar et o durmayacak mı bu evde" de:)
Sadece biraz eksiği var onada destek olmamı bekliyor24 saat örgü de örseniz
Örgü ile ev yapılmaz
Şaka mısınız
Diyorum ama sonra pişman oluyorumO size yardim etmiyorsa sizde ona yardim etmeyin basit bir denklem bunuda ona soyleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?