eşimi memnun edemiyorum. çok üzülüyorum.

işte opusmekten tiksiniyor en basiti
on yıldır boyle
hadi ilk zamanlar olur suan bıkkınlık olur ksısel temızlıge onem vermez ılaclardan ısteksızlık olur maddiyattan iş yoruculungan olmaz tamam

ilk evliliğin cicim aylarında utanma olur yıne tamam
ama on yıl boyunca sureklı kacmak sureklı ısteksızlık sıkıntılı bu durumda tecavuz demek yanlıs olur
yoksa zorla olan her olay tecavuz olabılır yıne tamam ama karsıdakı senın duygularını yok sayarak yapıyorsa ... ama emek verıyorsa ılaclar vs vs tecavuz olmaz

Ya bi de kadin hemen olsun bitsin istiyormus. Adam da biz hayvan miyiz, olmasi gerektigi gibi olsun demis. On sevismeyi uzuun tutuyormus. Ulan boyle adama tecavuzcu denir mi vicdansizlar
colin limoncunun tepkileri gbi tepki alacauk sımdı

Allah askina ne diyon bacim.
Ben istemeyerek kocasiyla iliskiye girmesi normaldir dedim mi? Yazdiklarimdan bunu mu anladin. Istemiyorsa 10 yildir neden susuyor. Onu soruyorum ben. Simdi fake bi konu yuzunden tartisiyoruz surda sinir oluyorum ama. Bu kadin diyor ki ben esim iyi biri iyi baba diye bu evliligi surduruyorum. Burda cikarcilik var. Bu adamin da sevisecegi bir kadin hakki degil mi? Madem bu kadin sadece adam iyi biri oldugu icin cikarlari dogrultusunda susup bu evliligi devam ettiriyor, o zaman sussun da kocasini isini gorsun bi zahmet. Adami kotu kotu konusturuyorsunuz iste boyle. Tovbe estagfurullah.
Tacizle tecavuzu kiyaslayip yaptigin aciklamalar da tam bir fiyasko. Bunun neyine cevap vereyim bilemedim. Tacize ugradiginda elbette istem disi tepki verir insan. Korkudan ses etmese bile hareketleriyle rahatsIligini belli ediyor. Benim aciklamamdan bu sonucu cikaramazsin. Tamamen carpitiyorsun konulari kasitli olarak.

aynen dr a gıtmelı tedavı olmalı olmadı bosanacak
adam kendınce ugras verıyor işte duzeltmek amaclı karsı tarafı da uzer bu durum yetersız mıyım ben vs gibi yanı ıkı kısıyı de yıpratır

Öpüşmekten tiksinen ve hicbir şekilde etkilenmeyen insan karşısındaki kişiyle cinsel birleşmeyi zevk alarak yaşar mı yahu? Yazarken birazcık düşünün, zor degil.

Emek vererek, ilaçlarla yapıyorsa tecavüz olmaz yazdıgınızın farkındasınız degil mi?
Kadın istemiyor işte. Arzulamıyor. Ötesi yok bunun. Kendi uyarılmanızla kıyaslamayın.
Adam isterse takla atsın. Olmuyorsa olmuyordur. Gizlice çorbaya ilac katacagına beraber doktora gitselermiş.
Yemegine zehir de koyabilirdi. Konu sahibinin bilgisi dışında eylemlilik içinde, onun iradesini yok sayıyor işte.

Aseksüelligi reddediyorsunuz anladıgım kadarıyla. Size okumanızı tavsiye ediyorum.
Konuda bahsedilen cicim ayı utanması gibi bir durum degil.

Yav sen hayirdir??? Ya ne dediginin farkinda degilsin, ya da bugun saldiracak birilerini ariyorsun. Hayir yani yazdiklarinin elle tutulur tarafi olsa icim yanmayacak.
Simdi sen neyi savunuyorsun onu de hele. Adam tecavuz mu ediyormus 10 yildir bu zavalli kadincagiza? Napmis korkutup sindirmis mi? Benden bosanirsan seni asarim keserim mi demis. Kadini bosanmaktan alikoyan neymis sana gore? Aseksuelse bosansin önune duran mi var???

Dionee
Konu sahibinin yanlışları zaten bu noktaya getirmiş, bunu reddetmiyorum. Kaldı ki konuda gerçeklige uygun olmayan birçok şey var.

Ancak ilgili bir kocanın olması konuyu farklı okumak için sebep degil.
Hiçbir şekilde uyarılmayan birinin yaşadıgı ilişkiden bahsediyoruz. Psikolojik olarak da igrendigini söylüyor.

Bu kişi felcli olabilirdi mesela. Konuyu bir de böyle okuyun, o zaman belki daha farklı degerlendirirsiniz.

Evet ben orda yanlış bi sözcuk kullandım. Libidosu yuksek demk.istemiştım

Filim izle meyi dene diniz mi tek başıniza . isteksiz oldum u karşı taraf cinselligin bir tadı olmaz zamanla eşiniz de istemeyerek .Onu isteyen kadın bulur .sizde sonra yazarsaniz. Gene .10 yıl dile kolay .valla değil 10 yıl bir ay esim böyle yaparsa kıyamet kopar os boşanmaya kadae giderim .iki askerlik arkadaşı gibi aynı yatakta yatmak olmaz ki yahu harekete geç hemen

Evlilikte saygı sadakat sevgi saygı önemli ama en önemli cinsellikle yeri çok büyük eşinizi başkasına kaptirmak istemiyor Sani hemen Dr psikololoha gidin şuan durmamız bile kabahat eşiniz çok anlayışlı bile olsa sizi terk eder baska bi kadına gider

Tecavüz ne alaka ya?

Tecavüz ne alaka ya?

Empati yapabilmeniz için yazıyorum:
Erojen bölgelerinizn felç gecirdigini düşünün. Ya da hangi travmatik nedenle olursa olsun cinsellikten tiksindiginizi.
Ne hikmetse bunu da hiç anlayamayan bir eş var.
(ilaclardan kaynaklanan kurulugu bile anlayan eşler varken, bunu nasıl oluyorsa ilgili, özenli olan eş masumane(!) biçimde anlamıyor)

Bunlara ek olarak size iyi davranan, duygusal yakınlık kurdugunuz biriyle evlendiginizi ve onun cinsel ihtiyaçlarını karşılamanın kendi göreviniz olarak kabul ettiginizi düşünün.

İstemeden, zevk almadan girdiginiz ilişkiyi ne olarak tanımlarsınız?
Tanımı geçelim, cinsel birleşme esnasında hissedeceginiz şey nedir? Acı mı? Şiddete maruz kalan bölgeniz olur mu? ve bu tür ilişkiyi arzulayarak yaşamamışsanız yaşadıgınız şey ne anlama gelir?

Daha ne kadar açıklayıcı yazabilirim bilmiyorum.

Kabul edebilecegim hicbir yanı yok ama diyelim ki konuya yorum yapan cogunluk haklı. Kendi istekleri bu dogrultuda ise yine kendi hayatlarında neyi kabul edip etmeyeceklerini belirleyecek olan kişi ben degilim, istedikleri gibi cinselligi yaşasınlar.
Ancak istemedigini, hissetmedigini söyleyen bir kadının üzerinde burada psikolojik olarak baskı kurulmasını kabul etmem mümkün degil.

Bir homoseksuel bireyi, heteroseksüel bir ilişkiye zorlamaktan farkı yok bunun.

Kadın istemiyorsa adam cinsel olarak ihtiyaç görüyorsa ne yapacaklar diye soruyorsanız; tıbbi olarak çözülebilirligi kesin olmamakla birlikte, kadın eğer bir çözüme basvurmuyorsa kesinlikle boşanmamalılar derim.

Kendisini aseksüel olarak tanımlayamıyor olabilir, ne yasadıgının bile farkında olamaybilir ancak verdigi ayrıntılardaki gibi olan bir insan cinsel ilişkiye zorlanamaz.

Her şey iyi hoş da siz zorlamaktan bahsediyorsunuz. Kadın zorlanmıyor ki. Vücudu zevk almıyorsa bile onaylıyor bunu yapmayı ve yapıyorlar. Tecavüz dediğiniz şey bir taraf engel olmak istiyorsa olur. Kimsenin zorlandığı falan yok.

Bir kadının o durumda zorlanmayacagını düşünmek için hiç cinsel ilişki deneyimi yaşamamış olmak ya da önsevişmeye gerek duymayan biri olmak lazım sanırım.

Bu durumda olan bir kadının yaşadıgı sey ister kendisini psikolojik olarak zorlaması olsun, ister eşinin "bu kadar ugrastım, yeterli, artık ilişkiye girebiliriz" kararı üzerine olsun farketmez, zorlanma vardır.

Sonrasında doktora gitse -psikolojik yıpranma bir yana dursun- fiziki olarak da zor kullanma oldugu ve zarar gördügüne dair rapor alabilir yani.

felc mı ne alaka o cok ayrı bu ise tedavı edılesı bır durum hastalık gormuyorum
bırlıkte olmak hele kı koca ıle yasadıkların ozel anlar igrenılesı degıl
yanı ınsanlar neden evlenır zina yapmamak ıcın degıl mı e adamın karısı ıle olması o zaman gayet dogal aman ya neyse kım kocasıyla ne yapmak ıstıyorsa o oyle yapsın

ama bırlıkte olmak kotu degıl tıksınilesi degıl
yapmamak normal durum gıbı alıntı yapıyorsunuz
sizce normal mı evlı mısınız bılmıyorum ama on yıl kocanızla olmadıgınızı dusunsenıze kotu dgıl mı bu karsı tarafı yetersız hıssettırmez mı sorun bende mı algısı olmaz mı

veya opusurken agzını burnunu yamultması tıksınmesı kotu degıl mı
bu benım gorusum sıze iyi aksamlar benım sloganım savasma seviş COLIN dmi

Buna katılmıyorum ben. Aseksüel bir insan zaten ne kadına ne erkeğe ilgi duyabilir. Yani bu kadının o zaman en başta bu adamı seçip evlenmemesi gerekirdi. Adama yazık değil mi, o sevmiş ama karşısındaki kadın sevmiyor. Başına silah dayayıp mı evlenmiş? Tam tersine oldukça ilgili bir koca profili çiziyor yazan kişi ve ona üzüldüğünü söylüyor. Adam kötü davranıyor olsa, cinsel ilişkiye zorluyor olsa, "Kocama üzülüyorum ne yapayım" diye konu açmazdı. Ya konu fake ya da konu sahibi olayları tam anlatmıyor. İlişkide zorlandığına dair bir şey yok sadece 10 senedir böyle olduğunu ve durumundan rahatsızlık duyduğunu söylüyor. Kocasına karşı ilgi duymuyorsa en baştan evlenmemesi lazımdı. Adamın suçu yok.

demek istediginizi anladım ama konu fake degilse ki büyük ihtimalle fake bu işin içinden nasıl çıkılır bilmiyorum
ya arkadaşlar hiç yaşamadınızmı o hissi ben yaşadım yaşları yakın iki çocugum var ikisinide 2 sene emzirdim yuvarlarsak yaklaşık 2 şer senede hamilelikleri say 6 sene bu hassas dönemlerde bazen isteksizliklerim oldu eşimde ç
ok anlayışlıdır ama bir keresinde tamam razı oldum ama istemeden razı oldugum için kendimi çok kötü hissettim çok kötü birşey bu aşagılanmak gibi kendinden nefret etmek gibi anlatamıyorum işte sonrasında ikimizde çok kötü olduk aglamıştım hatta arkadaşın söylemleri bana bu anımı hatırlattı
tamam herkes adama yazık demişte hergün igrenç hiseden kadınada yazık diyor arkadaş

Mmmm. Biraz uzebilir yorumum seni ama benim dusuncem kesinlikle. Oncelikle evlilikteki en gizli bag bence özel anlardır. Kimsenin goremedi, ikizin bildigi ve doyuma ulastigimiz. Ve erkeklerde malesef bu doyumu yasamadiklarinda eşlerini aldtmaya kadar gidebiliyor. Ve senin bence kesinlikle prof.yardim alman gerekir. Cunku esin bence cok uzuluyor, esim bana beni sevmiyormusun,begenmiyor musun diye sorsa kendimi kahrederdim cunku onu belli ki incitmisim. Butun erkekler aynidir demicem ama malesef sonuc hep ayni kapiya cikar. Bence esine karsi durust olup birlikte gidin derim psikolojik destek almaya. Evlilik terapisi sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…