- 12 Şubat 2015
- 6.542
- 16.077
- 498
- Konu Sahibi willedwoman
-
işte opusmekten tiksiniyor en basitiKonunun gerçek olmama olasılıgını bir yana koyuyorum.
Buradaki kadınların bir kadının cinsel ilişkiyi isteyip istememesinin bizzat kendilerinin yaşayarak ayrıntılarını bilecekleri halde sırf kocası ilgili diye zorla ilişkiye girmeyi normal karşılamalarını problem olarak görüyorum.
Dur diyemeyen ancak kocası için görev gibi ilişkiye giren, zevkin ne demek oldugunu bile bilmeyen kadınların var oldugu bir gerçek.
Ses çıkaramayan kadınların tecavüze ugramadıgını mı iddia ediyorsunuz?
O zaman otobüste tacize ugrayan kadın da tepki vermiyorsa istiyo anlamı çıkar. Ne yazdıgınıza dikkat etmeniz gerekiyor.
Ayrıca açmalamayla ilgili dediklerinize ve bu uslubunuza daha fazla yanıt vermeyecegim.
Konu sahibinin yazdıkları eksik veya yalan farketmez. Uyarılmayan, cinsel herhangi bir istegi olmayan insana ne yaparsanız yapın sizin gibi davranmasını bekleyemezsiniz.
Benim için önsevisme yeterli olur, bir başka kadın ona da uzun süre ayırmaya ihtiyac duymaz.
Fakat konudaki kadın öpmekten bile igreniyor. Bu kadar normal olmayan şey varken cinsel birleşmenin nasıl olacagını kafanızda canlandırın ne demek istedigimi anlarsınız.
colinYa bi de kadin hemen olsun bitsin istiyormus. Adam da biz hayvan miyiz, olmasi gerektigi gibi olsun demis. On sevismeyi uzuun tutuyormus. Ulan boyle adama tecavuzcu denir mi vicdansizlar
Allah askina ne diyon bacim.Konunun gerçek olmama olasılıgını bir yana koyuyorum.
Buradaki kadınların bir kadının cinsel ilişkiyi isteyip istememesinin bizzat kendilerinin yaşayarak ayrıntılarını bilecekleri halde sırf kocası ilgili diye zorla ilişkiye girmeyi normal karşılamalarını problem olarak görüyorum.
Dur diyemeyen ancak kocası için görev gibi ilişkiye giren, zevkin ne demek oldugunu bile bilmeyen kadınların var oldugu bir gerçek.
Ses çıkaramayan kadınların tecavüze ugramadıgını mı iddia ediyorsunuz?
O zaman otobüste tacize ugrayan kadın da tepki vermiyorsa istiyo anlamı çıkar. Ne yazdıgınıza dikkat etmeniz gerekiyor.
Ayrıca açmalamayla ilgili dediklerinize ve bu uslubunuza daha fazla yanıt vermeyecegim.
aynen dr a gıtmelı tedavı olmalı olmadı bosanacakÖncelikle feminizm tartışmasını ortaya atan kişi ben degilim.
Ayrıca feminist de degilim, bunun teorik tartışmasını burada vermem konunun eksenini kaydıracagı icin yazmak istemiyorum.
Konudaki kadınla empati kurmak için "dionee ilgili bir eş ile ne hissederdi" şeklinde degil; herhangi bir uyarımın olmadıgı, dokunma duyunuzu kaybettiginizi düşünmeniz gerek.
O durumda hangi erkegin size gecelik alması ya da ilgili davranmasını ne kadar umursarsınız bilemem tabii.
Cinselligin evliligin bir parçası oldugu gercegini de yadsımıyorum.
O yüzden zaten bu güne gelene kadar doktora gitmiş olamaları hatta boşanmaları gerekirdi, bu ayrı bir tartışma.
işte opusmekten tiksiniyor en basiti
on yıldır boyle
hadi ilk zamanlar olur suan bıkkınlık olur ksısel temızlıge onem vermez ılaclardan ısteksızlık olur maddiyattan iş yoruculungan olmaz tamam
ilk evliliğin cicim aylarında utanma olur yıne tamam
ama on yıl boyunca sureklı kacmak sureklı ısteksızlık sıkıntılı bu durumda tecavuz demek yanlıs olur
yoksa zorla olan her olay tecavuz olabılır yıne tamam ama karsıdakı senın duygularını yok sayarak yapıyorsa ... ama emek verıyorsa ılaclar vs vs tecavuz olmaz
Yav sen hayirdir??? Ya ne dediginin farkinda degilsin, ya da bugun saldiracak birilerini ariyorsun. Hayir yani yazdiklarinin elle tutulur tarafi olsa icim yanmayacak.Öpüşmekten tiksinen ve hicbir şekilde etkilenmeyen insan karşısındaki kişiyle cinsel birleşmeyi zevk alarak yaşar mı yahu? Yazarken birazcık düşünün, zor degil.
Emek vererek, ilaçlarla yapıyorsa tecavüz olmaz yazdıgınızın farkındasınız degil mi?
Kadın istemiyor işte. Arzulamıyor. Ötesi yok bunun. Kendi uyarılmanızla kıyaslamayın.
Adam isterse takla atsın. Olmuyorsa olmuyordur. Gizlice çorbaya ilac katacagına beraber doktora gitselermiş.
Yemegine zehir de koyabilirdi. Konu sahibinin bilgisi dışında eylemlilik içinde, onun iradesini yok sayıyor işte.
Aseksüelligi reddediyorsunuz anladıgım kadarıyla. Size okumanızı tavsiye ediyorum.
Konuda bahsedilen cicim ayı utanması gibi bir durum degil.
Evet ben orda yanlış bi sözcuk kullandım. Libidosu yuksek demk.istemiştımSizin durumunuz konu sahibininkinden farklı. Hiçbir şey hissetmiyor degilsiniz, dogumdan sonra hormonal/psikolojik degisimler böyle düşünmenize neden olmuş olabilir.
Herkesin libidosu aynı olmak zorunda degil. Ne siz isteksizsiniz diye kocanızın aldatmaya hakkı olur ne de siz daha arzulu kadınlara çirkin yakıştırmalar yapabilirsiniz.
Eşinizi tatmin etmek için görev şeklinde birlikte olmayın, istediginiz için olun.
Siz böyle bir istek duymuyorsanız ve eşiniz farklı düşünüyorsa ya anlaşarak boşanmanız,
ya da evliliginize bir şans vermek istiyorsanız jinekologa ve bir psikologa gitmeniz sizin için iyi olur.
Bir yanlışı eleştirirken ne dedigimize dikkat etmek gerekiyor.
O zaman vajinismus veya frijit olan kadınların kocalarının hepsi eşlerini aldatsın. Ne de olsa ihtiyaç, adamın hakkı (!)
Filim izle meyi dene diniz mi tek başıniza . isteksiz oldum u karşı taraf cinselligin bir tadı olmaz zamanla eşiniz de istemeyerek .Onu isteyen kadın bulur .sizde sonra yazarsaniz. Gene .10 yıl dile kolay .valla değil 10 yıl bir ay esim böyle yaparsa kıyamet kopar os boşanmaya kadae giderim .iki askerlik arkadaşı gibi aynı yatakta yatmak olmaz ki yahumerhaba hanımlar,
30 yaşındayım 10 yıllık evliyim. eşimi çok severim çok iyi anlaşırız. ama cinsel paylaşımımız olmuyor benim yüzümden çok isteksizim hatta eşim bana yaklaşacak diye ürperiyorum. yatağa ondan önce gidiyorum o gelene kadar uyumuş numarası yapıyorum sarılıyor öpüyor ama benden tepki alamayınca sarılıp uyuyor. akşamları tv izlerken çocuklar uyudujktan sonra sarılmak istiyo yaklaşmak istiyo afedersiniz dokunuyo ama bende tık yok hiç heyecanlanmıyorum. hiç etkilenmiyorum. bu on yıllık evliliğimizde hep böyle oldu. hep onun uğraşıyla onun çabasıyla yaşadık bişeyler. eşim bana beni sevmiyormusun beğenmiyormusun diyor. ama ben eşimi çok seviyorum çok beğeniyorum ama etkilenmiyorum. bu duruma üzülüyorumda. ya benim libidom yükselsin yada onunki düşsün istiyorum ne yapmalıyım.
merhaba hanımlar,
30 yaşındayım 10 yıllık evliyim. eşimi çok severim çok iyi anlaşırız. ama cinsel paylaşımımız olmuyor benim yüzümden çok isteksizim hatta eşim bana yaklaşacak diye ürperiyorum. yatağa ondan önce gidiyorum o gelene kadar uyumuş numarası yapıyorum sarılıyor öpüyor ama benden tepki alamayınca sarılıp uyuyor. akşamları tv izlerken çocuklar uyudujktan sonra sarılmak istiyo yaklaşmak istiyo afedersiniz dokunuyo ama bende tık yok hiç heyecanlanmıyorum. hiç etkilenmiyorum. bu on yıllık evliliğimizde hep böyle oldu. hep onun uğraşıyla onun çabasıyla yaşadık bişeyler. eşim bana beni sevmiyormusun beğenmiyormusun diyor. ama ben eşimi çok seviyorum çok beğeniyorum ama etkilenmiyorum. bu duruma üzülüyorumda. ya benim libidom yükselsin yada onunki düşsün istiyorum ne yapmalıyım.
Evlilikte saygı sadakat sevgi saygı önemli ama en önemli cinsellikle yeri çok büyük eşinizi başkasına kaptirmak istemiyor Sani hemen Dr psikololoha gidin şuan durmamız bile kabahat eşiniz çok anlayışlı bile olsa sizi terk eder baska bi kadına gidermerhaba hanımlar,
Kadın oldugunuzdan emin misiniz?
Eğer konu gerçek ise konu sahibi hiçbir şekilde uyarılmadan görev icabı sırf eşi mutlu olsun diye ilişkiye giriyormuş.
10 yıldır tecavüzü yaşamak demektir bu.
Böyle bir durum varsa evet doktora gidilmeliydi ya da boşanmalılardı.
Ancak bir kadının acı çekmesini, istemedigi halde cinsel ilişkiye girmesini ve karşısındaki erkek nasıl biriyse böyle bir ilişkiyi bir de gecelikler ile teşvik etmesini nasıl övüyorsunuz anlamıyorum.
Eşiniz size tecavüz etse o acıyla acaba "ne kadar düşünceli adam, aldatmak yerine ihtiyacını bende tatmin etti" der miydiniz?
Tecavüz ne alaka ya?
Her şey iyi hoş da siz zorlamaktan bahsediyorsunuz. Kadın zorlanmıyor ki. Vücudu zevk almıyorsa bile onaylıyor bunu yapmayı ve yapıyorlar. Tecavüz dediğiniz şey bir taraf engel olmak istiyorsa olur. Kimsenin zorlandığı falan yok.Empati yapabilmeniz için yazıyorum:
Erojen bölgelerinizn felç gecirdigini düşünün. Ya da hangi travmatik nedenle olursa olsun cinsellikten tiksindiginizi.
Ne hikmetse bunu da hiç anlayamayan bir eş var.
(ilaclardan kaynaklanan kurulugu bile anlayan eşler varken, bunu nasıl oluyorsa ilgili, özenli olan eş masumane(!) biçimde anlamıyor)
Bunlara ek olarak size iyi davranan, duygusal yakınlık kurdugunuz biriyle evlendiginizi ve onun cinsel ihtiyaçlarını karşılamanın kendi göreviniz olarak kabul ettiginizi düşünün.
İstemeden, zevk almadan girdiginiz ilişkiyi ne olarak tanımlarsınız?
Tanımı geçelim, cinsel birleşme esnasında hissedeceginiz şey nedir? Acı mı? Şiddete maruz kalan bölgeniz olur mu? ve bu tür ilişkiyi arzulayarak yaşamamışsanız yaşadıgınız şey ne anlama gelir?
Daha ne kadar açıklayıcı yazabilirim bilmiyorum.
Kabul edebilecegim hicbir yanı yok ama diyelim ki konuya yorum yapan cogunluk haklı. Kendi istekleri bu dogrultuda ise yine kendi hayatlarında neyi kabul edip etmeyeceklerini belirleyecek olan kişi ben degilim, istedikleri gibi cinselligi yaşasınlar.
Ancak istemedigini, hissetmedigini söyleyen bir kadının üzerinde burada psikolojik olarak baskı kurulmasını kabul etmem mümkün degil.
Bir homoseksuel bireyi, heteroseksüel bir ilişkiye zorlamaktan farkı yok bunun.
Kadın istemiyorsa adam cinsel olarak ihtiyaç görüyorsa ne yapacaklar diye soruyorsanız; tıbbi olarak çözülebilirligi kesin olmamakla birlikte, kadın eğer bir çözüme basvurmuyorsa kesinlikle boşanmamalılar derim.
Kendisini aseksüel olarak tanımlayamıyor olabilir, ne yasadıgının bile farkında olamaybilir ancak verdigi ayrıntılardaki gibi olan bir insan cinsel ilişkiye zorlanamaz.
Her şey iyi hoş da siz zorlamaktan bahsediyorsunuz. Kadın zorlanmıyor ki. Vücudu zevk almıyorsa bile onaylıyor bunu yapmayı ve yapıyorlar. Tecavüz dediğiniz şey bir taraf engel olmak istiyorsa olur. Kimsenin zorlandığı falan yok.
felc mı ne alaka o cok ayrı bu ise tedavı edılesı bır durum hastalık gormuyorumDionee
Konu sahibinin yanlışları zaten bu noktaya getirmiş, bunu reddetmiyorum. Kaldı ki konuda gerçeklige uygun olmayan birçok şey var.
Ancak ilgili bir kocanın olması konuyu farklı okumak için sebep degil.
Hiçbir şekilde uyarılmayan birinin yaşadıgı ilişkiden bahsediyoruz. Psikolojik olarak da igrendigini söylüyor.
Bu kişi felcli olabilirdi mesela. Konuyu bir de böyle okuyun, o zaman belki daha farklı degerlendirirsiniz.
Empati yapabilmeniz için yazıyorum:
Erojen bölgelerinizn felç gecirdigini düşünün. Ya da hangi travmatik nedenle olursa olsun cinsellikten tiksindiginizi.
(ilaclardan kaynaklanan kurulugu bile anlayan eşler varken, bunu nasıl oluyorsa ilgili, özenli olan eş masumane(!) biçimde anlamıyor)
Bunlara ek olarak size iyi davranan, duygusal yakınlık kurdugunuz biriyle evlendiginizi ve onun cinsel ihtiyaçlarını karşılamanın kendi göreviniz olarak kabul ettiginizi düşünün.
Tanımı geçelim, cinsel birleşme esnasında hissedeceginiz şey nedir? Acı mı? Şiddete maruz kalan bölgeniz olur mu? ve bu tür ilişkiyi arzulayarak yaşamamışsanız yaşadıgınız şey ne anlama gelir?
Kabul edebilecegim hicbir yanı yok ama diyelim ki konuya yorum yapan cogunluk haklı. Kendi istekleri bu dogrultuda ise yine kendi hayatlarında neyi kabul edip etmeyeceklerini belirleyecek olan kişi ben degilim, istedikleri gibi cinselligi yaşasınlar.
Ancak istemedigini, hissetmedigini söyleyen bir kadının üzerinde burada psikolojik olarak baskı kurulmasını kabul etmem mümkün degil.
Kadın istemiyorsa adam cinsel olarak ihtiyaç görüyorsa ne yapacaklar diye soruyorsanız; tıbbi olarak çözülebilirligi kesin olmamakla birlikte, kadın eğer bir çözüme basvurmuyorsa kesinlikle boşanmamalılar derim.
Kendisini aseksüel olarak tanımlayamıyor olabilir, ne yasadıgının bile farkında olamaybilir ancak verdigi ayrıntılardaki gibi olan bir insan cinsel ilişkiye zorlanamaz.
demek istediginizi anladım ama konu fake degilse ki büyük ihtimalle fake bu işin içinden nasıl çıkılır bilmiyorumEmpati yapabilmeniz için yazıyorum:
Mmmm. Biraz uzebilir yorumum seni ama benim dusuncem kesinlikle. Oncelikle evlilikteki en gizli bag bence özel anlardır. Kimsenin goremedi, ikizin bildigi ve doyuma ulastigimiz. Ve erkeklerde malesef bu doyumu yasamadiklarinda eşlerini aldtmaya kadar gidebiliyor. Ve senin bence kesinlikle prof.yardim alman gerekir. Cunku esin bence cok uzuluyor, esim bana beni sevmiyormusun,begenmiyor musun diye sorsa kendimi kahrederdim cunku onu belli ki incitmisim. Butun erkekler aynidir demicem ama malesef sonuc hep ayni kapiya cikar. Bence esine karsi durust olup birlikte gidin derim psikolojik destek almaya. Evlilik terapisi sanirim.merhaba hanımlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?