eşimi memnun edemiyorum. çok üzülüyorum.

Kadın oldugunuzdan emin misiniz?

Eğer konu gerçek ise konu sahibi hiçbir şekilde uyarılmadan görev icabı sırf eşi mutlu olsun diye ilişkiye giriyormuş.
10 yıldır tecavüzü yaşamak demektir bu.

Böyle bir durum varsa evet doktora gidilmeliydi ya da boşanmalılardı.

Ancak bir kadının acı çekmesini, istemedigi halde cinsel ilişkiye girmesini ve karşısındaki erkek nasıl biriyse böyle bir ilişkiyi bir de gecelikler ile teşvik etmesini nasıl övüyorsunuz anlamıyorum.

Eşiniz size tecavüz etse o acıyla acaba "ne kadar düşünceli adam, aldatmak yerine ihtiyacını bende tatmin etti" der miydiniz?

Anam 10 senemi adam iyi dayanmis bence ablacim bence hmn bir dr bulup gitmelisin yazik adama valla uzuldum evliligin diregi bence cinsellik esin bunca zaman baska birine gitmediyse iyi adammış yat kalk dua et ve care bul derim kendin icin olmasa bile esin icin

O konuda da eleştirimi yaptım. Diger yorumlarında zaten kendisinin de normal düşünmedigini kabul etmiş.

Ancak cinsel istegi olmadan eşi için kendisini zorlayan bir kadına "aa olur mu cinsellik cok güzel" benzeri cümleler sıralandıgında kendisini normal kabul ettigi sürece savunurken saldırganlaşması kötü de olsa dogal bence.

Bence sorun; burada benzer sorunları yaşayan kadınlara eşleri için beraber doktora gidin önerlerinde oldugu gibi bunu birlikte çözmek ya da evliliklerini böyle devam edemeyecegini konuşmak yerine kadının bu halini anlamadan aynı istekle görevin(!) yerine getirilmesini bekleyen eşlerinde.

Ay yapmayın Allah aşkına ya! Olmaz olsun böyle körü körüne feminizm! Kadın diyor ki eşim benim mutluluğuma önem verir, ön sevişmeyi uzun yaşarız beni anlayışla karşılar. Tecavüz ne alaka yani !

tecavuz mu
bu nasıl bı algı sonucta cıftelrden bırının bı adımı ıle baslıyor yanı hep adım atan bı kısı olabılır yıne amenna
ve bı kısının daha ısteksız olması yıne tamam amaa ısteksızlık veya bırının ısteklı olması tecavuz mu oluyor

tecavuz zorba ıle olur on sevısme sonrası olmaz yanı

kaldı ki o senın kocan ise ne tecavuzu olacak ki kocan yanı ..

Önsevişme istedigi kadar uzun olsun, kadın eger uyarılmıyorsa bahsettiginiz gibi ilişki olur mu?

Körü körüne feminizmle alakası yok bunun. Zorla yaşanan cinsel ilişkiye karşı cıkmak icin feminist olmaya da luzum yok.

Cümlenizdeki hangi yanlışı düzeltmem gerektigini seçemedim bile.
Nikahlı kocanızsa tecavüz imkansız diye düşünmeye devam edin siz.

Kadın istemiyor, ölü gibi yatıyor, hicbir sekilde uyarılmıyor ve eşinin tatmin olmasını bekliyor. Bu durumda karşılıklı zevki bana tarif edin, ikna olayım.

Bu konuyu paylaşan bir erkek olabilir mi? Eğlence olsun diye girmiştir kadınların düşüncelerini almak istemiştir. Çünkü gerçekten sakin sakin yazması eşinin itinasını kelime kelime yazması bir tuhaf geldi bana da.. Evet çeşitli sebeplerden isteksizlik olabilir insanda ama hem çok üzülüyorum demesi hem de hiçbirşey hissetmiyorum demesi tuhaf. Dokunulmak sadece sexi çağrıştırmaz ki ondan bile rahatsız oluyor.. İnsan sevdiğine sadece şefkatle de dokunur tatmin olur bundan...

Agir saçmalamissin arkadasim. Kusura bakma. Kim kime tecavuz etmis? Tecavuz nedir? Bu kadin kocasina "Seninle sevismeyi kesinlikle istemiyorum benden uzak dur." demis mi?Dememis. O zaman ortada tecavuz falan yok. Kendi sorununu acik bir sekilde kocasiyla konusmus mu? Konusmamis. Erkenden yataga girip uyuyor numarasi yapmalar filan. Nereye kadar??? 10 yil yahu. Hos ben bu konunun fake oldugunu dusunuyorum. Ama yine de size cevap yazmak istedim. Kadin tamamen kapali kutu. Adam da zavalli ne yapsin kendince cozumler bulmaya calismis hep. Kadin acik acik konussaydi, adam ya bosanir ya da doktora giderlerdi diye dusunuyorum ben.

zorba olan seyde tecavuz vardır on sevısme var yalnız ısın ıcın de
ayrıca kendını dusunmuyor adam karısını mutlu etmek ıcın ugrasıyor
yanı nerede tecavuz var karsındakının isteklerine cvp verme karsındakını de mutlu etme ile bır tutulmaz

sizin dedıgınıze hayır mumkun degıl dıyemem
ama konu bellı yapılan yorum bellı olmalı konuya ucu acık yazmak yerıne

kesınlıkle.. adam nıkahlı kocam benım ıcın bırseyler yapıp mutlu etmeye calısıyor
ilaclar otlar on sevısmeyı uzun tutma e kadın istemıyorum diyo sızde tecavuz bu dıyorsunuz on gun degıl on sene taş olsa çatlar S stepanova esler mutlu olmak ısterse karsılıklı ıstıyaclara taleplere cevap vermelı
femınızmse dusuncenız bu femınızm olmuyor kocacım sen nerde takılacaksan takıl bana ilişme ise bılemem tabı

aslında yorum yaparken amactan cıkmasak konuya cvp versek saptırmasak tartısmasak ki evliliğin amacı sadece cocuk yap yemek yap camasır yıka degıl sonuc olarak uzmanlar haftada ıkı diyor on sene tık yoksa sıkıntılı bi durum

Yanlislikla beni mi alintiladin ne

Konunun gerçek olmama olasılıgını bir yana koyuyorum.

Buradaki kadınların bir kadının cinsel ilişkiyi isteyip istememesinin bizzat kendilerinin yaşayarak ayrıntılarını bilecekleri halde sırf kocası ilgili diye zorla ilişkiye girmeyi normal karşılamalarını problem olarak görüyorum.

Dur diyemeyen ancak kocası için görev gibi ilişkiye giren, zevkin ne demek oldugunu bile bilmeyen kadınların var oldugu bir gerçek.

Ses çıkaramayan kadınların tecavüze ugramadıgını mı iddia ediyorsunuz?
O zaman otobüste tacize ugrayan kadın da tepki vermiyorsa istiyo anlamı çıkar. Ne yazdıgınıza dikkat etmeniz gerekiyor.

Ayrıca açmalamayla ilgili dediklerinize ve bu uslubunuza daha fazla yanıt vermeyecegim.

Konu sahibinin yazdıkları eksik veya yalan farketmez. Uyarılmayan, cinsel herhangi bir istegi olmayan insana ne yaparsanız yapın sizin gibi davranmasını bekleyemezsiniz.
Benim için önsevisme yeterli olur, bir başka kadın ona da uzun süre ayırmaya ihtiyac duymaz.

Fakat konudaki kadın öpmekten bile igreniyor. Bu kadar normal olmayan şey varken cinsel birleşmenin nasıl olacagını kafanızda canlandırın ne demek istedigimi anlarsınız.

Öncelikle feminizm tartışmasını ortaya atan kişi ben degilim.
Ayrıca feminist de degilim, bunun teorik tartışmasını burada vermem konunun eksenini kaydıracagı icin yazmak istemiyorum.

Konudaki kadınla empati kurmak için "dionee ilgili bir eş ile ne hissederdi" şeklinde degil; herhangi bir uyarımın olmadıgı, dokunma duyunuzu kaybettiginizi düşünmeniz gerek.
O durumda hangi erkegin size gecelik alması ya da ilgili davranmasını ne kadar umursarsınız bilemem tabii.

Cinselligin evliligin bir parçası oldugu gercegini de yadsımıyorum.
O yüzden zaten bu güne gelene kadar doktora gitmiş olamaları hatta boşanmaları gerekirdi, bu ayrı bir tartışma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…