eşimi memnun edemiyorum. çok üzülüyorum.

Acaba Doğum kontrol hanı mı kullanıyorsunuz? Benimde öyle bir sorunum vardı habı bıraktım sorunda bitti.Eğer kullanıyorsanız bırakın faydası olacaktır

oglunu neden aldatasın ki sen eşinle evlisin
bence en basta bu hata
bence kimse azmadı
doganın geregi cinsellik
ki kadınlık gorevı kocalık gorevı vs işte
belki de esinden kaynaklı sorundan sogumussundur
ama bence dusuncelerınızde hata var

Bunlar ne biçim düşünceler sizle aynı görüşte olmayanlar için neler söylemişsiniz bir de.....
Valla eşiniz sizi aldatıyorsa da insan hak verir yani cinsellik ihtiyaç ihtiyaç duyan seks yapmayı sevenler için ne demişsiniz pes vallahi....

eşim bi çay almış aktardan onu kendi elleriyle yapıyo içiriyo akşamları aktarcı önermiş. ama bende fayda etmedi
Canim dogal yontemlerle bu durumu asabilirsin,tabi psikolojik degilse sorunun..zencefil ve tarcin kadinlarda istegi arttiryor diye biliyorum yinde bir arastirin isterseniz..cok ozel olucak ama bu 10 yil icerisinde hic orgazm oldunuzmu?bunu soruyorum cunku cogu kadin cinsel birliktelikte orgazmi yasamadigi icin tatmadigi icin bunu sadece kocaya karsi bir gorevmis gibi yasiyor,haliyle hic bisey hissetmedigi icin eziyet gibi geliyor..bu bakimdan sordum.

Öpüşmekten tiksiniyor kadın yahu. Ne orgazmı

Yok ben kımseyı kırmak istemem yanlış anlaşılmasınbu tıp düşünemedigimden bu asırı isteksz durumdayım zaten. Düşüncede problem var farkettım yani

OgluUm da bu tıp bi düşünce yasadım ve bunun psıkolojıde bi karsılıgı var bunu yasamış annelerde var. Kızımda böyle bişey hissetmedım tabi. Aynen katılıyorum sana düşüncelerımde hata var. Burayı okufukca anormal düşüncemı farkettım

Yok ben kımseyı kırmak istemem yanlış anlaşılmasınbu tıp düşünemedigimden bu asırı isteksz durumdayım zaten. Düşüncede problem var farkettım yani
sizin daha önceki isteginiz varsa bu geçici bir durum olabilir peşpeşe çocuk dogurmak ve fazla emzirmek insanı aşırı anaç yapıyor sanırım bendede çocuklar küçükken aşırı isteksizlik olmuştu şimdi daha iyiyim

annelıgı kutsal gordugun ıcın
eş olmayı gerıye atıyorsun bence yapma herseyın yerı ayrı
sonucta bu bı ıhtıyacsa evde bunu yakalayamıyorsa adam dısarı gozu kaydı mı allah korusun da yani geri eve dondurmek zor

Evet kesınlıkle öyle hem 2 sene emxırdım şimdi 1 bucuk yıldr gene emzıyorum. Çogu kişiye göre gögüsler seksı olmayı sımgeler ama ben gögüslerımı görmekten fena sıkıldım. Ayrıca cocuklarla o kadar haşır neşiriz ki kocam aklıma bıle gelmıyor. Mesela onu mennun etmk gıbı bi şey aklımın ucundan gecmıyo. Gece uyumayan akşma kdr oturmayan benım. O beni memnun etsın.

Çok haklısın böyle bi akıl veren hiç olmadı bana çok sagol. Bundan sonra daha dıkkatlı olmalıyım ama konu SAHİBİ gıbı gerckten bişey hissetmıyorum. Bi ilaç faln mı içsem ki. 2 gebelokten sonra 3.olursa korkusu var tabi bide..

kullandıgın ılaclardan olabılır mı
yan etkılerıne bak derim
korunma yollarına bak ucuncuyu dusunmuyorsan
kuruluktan kaynaklı sıkıntı da olabılır bence onun da cozumu var yaglar vs satılıyor

Sizin durumunuz konu sahibininkinden farklı. Hiçbir şey hissetmiyor degilsiniz, dogumdan sonra hormonal/psikolojik degisimler böyle düşünmenize neden olmuş olabilir.

Herkesin libidosu aynı olmak zorunda degil. Ne siz isteksizsiniz diye kocanızın aldatmaya hakkı olur ne de siz daha arzulu kadınlara çirkin yakıştırmalar yapabilirsiniz.

Eşinizi tatmin etmek için görev şeklinde birlikte olmayın, istediginiz için olun.
Siz böyle bir istek duymuyorsanız ve eşiniz farklı düşünüyorsa ya anlaşarak boşanmanız,
ya da evliliginize bir şans vermek istiyorsanız jinekologa ve bir psikologa gitmeniz sizin için iyi olur.

Bir yanlışı eleştirirken ne dedigimize dikkat etmek gerekiyor.
O zaman vajinismus veya frijit olan kadınların kocalarının hepsi eşlerini aldatsın. Ne de olsa ihtiyaç, adamın hakkı (!)

S stepanova fark ettiyseniz o yorumu yapan üye seks yapmayı sevenlere ve seks yapmayı ihtiyaç olarak görenlere azgınlar demiş eşi de azgın onun gözünde o zaman
Psikolojik sorunu var ona bir şey diyemem ama üslubu çok kötü eşine sen azgınsın işte bu ne böyle seks ııı öcü diyorsa ki türk erkeğinden bahsediyoruz aldatma ihtimali biraz yüksek eşini kadın hak ediyor demiyorum tabii ama böyle üslup ve tavırdayken aldatılıyorsa şaşırmam....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…