- 12 Ocak 2011
- 1.533
- 395
- 123
- Konu Sahibi Schizophrenia
-
Sevgisini hissediyorum da bunun eksikligini ayri bi hissediyorum elimde değil ben önem verdiğim icin takıyorumBazı erkekler öyledir. :)
Seviyosa skıntı yapma bacm ya
Haklısın bacım valla ne biliyim kendni üzme dye dedimSevgisini hissediyorum da bunun eksikligini ayri bi hissediyorum elimde değil ben önem verdiğim icin takıyorum
Yahu ne yastık falan fırlatıyosun. Git göğsüne yat bi sey demeden. Ya da ona sarılarak otur. Yapma falan derse de kapat çeneni de, işe yarıyor
Ben yeni başladım uğraşmaya. Baktım suratimi asıp oturmak ise yaramıyor bi de böyle deneyeyim dedim. Bu sefer sinirleniyor.Adamı kaçıracaksın bu gidişle geri çek kendini bırak çiçekler kurusun o sulasın az da belki halden anlar :)
Bunu mutfağa sevk ettirecek kadar yapmayın mesala o tv mi izliyor dizlerine uzanın ,o kapıdan mı girdi sarılın sana sarılmanın verdiği huzuru seviyorum deyin yok daha mı olmuyor açık bi dil de konuşun asker arkadaşı değiliz bu resmiyet de bana göre değil deyin .Ben yeni başladım uğraşmaya. Baktım suratimi asıp oturmak ise yaramıyor bi de böyle deneyeyim dedim. Bu sefer sinirleniyor.
Ben abartiyorum galiba biraz uğraşmayı. Zaten en son anlamazsa bi müddet ambargo koyacağım cinsellige. Çünkü kendimi kötü, eksik hissediyorum böyleBunu mutfağa sevk ettirecek kadar yapmayın mesala o tv mi izliyor dizlerine uzanın ,o kapıdan mı girdi sarılın sana sarılmanın verdiği huzuru seviyorum deyin yok daha mı olmuyor açık bi dil de konuşun asker arkadaşı değiliz bu resmiyet de bana göre değil deyin .
Sırf o istediği için cinsel anlam da yanaştığı zamanlar da sadece beni o zaman algılamanı istemiyorum deyin gerekirse kısasa kısas yapın anlaması için birşeyleri...
İşten gelince sen öpüp sarılmaya başlasan
Zamanla alışır herhalde bu basit yani
Bence abartmıyorsun az çok her kadının görmek istediği ilgi zaten ,eşiniz sadece biraz kendi hislerine dayıyor noktayı karşında da birinin varlığını azcık önemsese ona karşı daha hassas olur ...Ben abartiyorum galiba biraz uğraşmayı. Zaten en son anlamazsa bi müddet ambargo koyacağım cinsellige. Çünkü kendimi kötü, eksik hissediyorum böyle
Off maalesefBence abartmıyorsun az çok her kadının görmek istediği ilgi zaten ,eşiniz sadece biraz kendi hislerine dayıyor noktayı karşında da birinin varlığını azcık önemsese ona karşı daha hassas olur ...
yaşlarınız kaç ?
ne kadarlık bir flört döneminiz oldu ?
neden yastık atıyorsun ayol, yat kucagına saçlarımı okşa de ya da sen onu kucagına yatır saçlarını okşa öp. ya da işten geldiğinde öpüşmek istiyorsan hamle yap. alışır böylelikle..
Sende bi ortaya tutturamamissin ya adama yastik atiyosun ya da kucagina oturma ikisi de olmaz.Yanina kivril ,ellerini op,yuzune dokun,gogsune yat ama sikmadan.Bi sey izlerken yastik atma beni de gicik eder sahsen.Kucagina oturursanda direk cinsellige kayar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?