Eşimi nasıl alıstırabilirim buna

Schizophrenia

~
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2011
1.533
395
123
Merhabalar. Derdim hakkımda daha once de konu acmistim. Kısaca esimin beni cinsellik harici öpüp sarıldığı cok nadir. Burada sen alistircaksin tavsiyeleri aldim. Akşamları tv izlerken ilgiyi uzerime cekmek icin esime yastik falan atıyorum gidikliyorum vs esim niye uğraşıyorsun diyor bu sefer de. Abartirsam uğraşmayı bozuluyor bi izletmedin sen aksama kadar izliyorsun diyip mutfaga geçiyor tv izlemeye. Kısacası rahat bırakmamı istiyor onu. Bense ilgi görmek cinsellik haricinde de şefkat istiyorum. Eger abartıp kucağına falan oturur ugrasirsam bu sefer de ileriye gidiyor. Ortayi tutturamiyorum. Eşimi bana sefkat gostermeye nasil alistiracagim bilmiyorum. Evleneli aylar oldu isten geldiğinde bile öpüsmüyoruz düsünün. Esim ilgisiz değil sohbet konusunda ben tensel temasin eksikligini cok hissediyorum. Ilgi ilgi diyip başını yemek kendimden uzaklastirmak ta istemiyorum. Ne yapabilirim?

Son düzenleme:
Adamı kaçıracaksın bu gidişle geri çek kendini bırak çiçekler kurusun o sulasın az da belki halden anlar :)

Ben yeni başladım uğraşmaya. Baktım suratimi asıp oturmak ise yaramıyor bi de böyle deneyeyim dedim. Bu sefer sinirleniyor.
Bunu mutfağa sevk ettirecek kadar yapmayın mesala o tv mi izliyor dizlerine uzanın ,o kapıdan mı girdi sarılın sana sarılmanın verdiği huzuru seviyorum deyin yok daha mı olmuyor açık bi dil de konuşun asker arkadaşı değiliz bu resmiyet de bana göre değil deyin .
Sırf o istediği için cinsel anlam da yanaştığı zamanlar da sadece beni o zaman algılamanı istemiyorum deyin gerekirse kısasa kısas yapın anlaması için birşeyleri...

Ben abartiyorum galiba biraz uğraşmayı. Zaten en son anlamazsa bi müddet ambargo koyacağım cinsellige. Çünkü kendimi kötü, eksik hissediyorum böyle

Ben abartiyorum galiba biraz uğraşmayı. Zaten en son anlamazsa bi müddet ambargo koyacağım cinsellige. Çünkü kendimi kötü, eksik hissediyorum böyle
Bence abartmıyorsun az çok her kadının görmek istediği ilgi zaten ,eşiniz sadece biraz kendi hislerine dayıyor noktayı karşında da birinin varlığını azcık önemsese ona karşı daha hassas olur ...

Off maalesef bu da beni üzüyor. Bi de icinden gelse zaten yapardı diyip daha çok uzuyorum kendimi.

yaşlarınız kaç ?
ne kadarlık bir flört döneminiz oldu ?
neden yastık atıyorsun ayol, yat kucagına saçlarımı okşa de ya da sen onu kucagına yatır saçlarını okşa öp. ya da işten geldiğinde öpüşmek istiyorsan hamle yap. alışır böylelikle..

Sende bi ortaya tutturamamissin ya adama yastik atiyosun ya da kucagina oturma ikisi de olmaz.Yanina kivril ,ellerini op,yuzune dokun,gogsune yat ama sikmadan.Bi sey izlerken yastik atma beni de gicik eder sahsen.Kucagina oturursanda direk cinsellige kayar.

1 yil flört donemimiz oldu aramızda baya yaş farkı var. Evet bir de dediğiniz gibi deneyeceğim.

Sinirleniyor yastığa tersliyor zaten bazen. Ben de asıp suratimi oturuyorum yuzune dokunmamdan da huylaniyor. Yarın aksam gelsin de göğsüne yatayim. Sıkmadan derken?

Yastık fırlatacağına göğsüne yatıp sarıl. ne bileyim yanağından öp ya da saçından veya kolundan :)) şöyle bi yüzünü okşa sonra sarıl.. yeni yetmeler gibi itmeler kakmalar nedir ayol bi şey derse de dur falan diye kes sesini bana karışma dersin. Gerçi bi şey diyceğini zannetmiyorum zira bunlardan hoşlanmayan erkek daha doğrusu insan yoktur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…