- 8 Ağustos 2011
- 12.619
- 14.934
- 498
- Konu Sahibi Schizophrenia
-
Nasil yapacağım bunu?Ortada kari koca iletisimsizligi var sanki.yeni mi evlisiniz
Birde aranizdaki yas farkinin cok oldugunu okudum sanki.
Yastik falan da firlatmak... bu tarz hoyrat davranislar da sergilemeyin.
Sizi sevdiginden emin olun.
Hani bazi bayanlarin yazdigi gibi de kendinizi geri cekmeyin.
Siz zaten sevgiye ilgiye açsınız gerek yok boyle numaralara.
Tum hikaye ilmek ilmek, naif naif ve sabirla iletisime gecerek esinizi cozmeniz..
Evet vazgeçtim yastik firlatmaktanYastik firlatip gidiklama zaten
Yani rahatsiz etmek oluyor o.tv izliyor madem salonda git dizine uzan yandan elini tut izleyin.
Otur yanina ayni kaseye dondurma koy birlikte yiyin basini omuzuna koy.
Isten geldiginde sen öp kapida.1 kac defa sonra zaten anlar her aksam oper geldiginde her sabah giderken de
Yastik firlatip gidiklamama sinirleniyorSeni bırakıp mutfağa gidecek kadar kabaysa değişmez.
Uzanmis tv izlerken yastik atilarak sakalasilmaya calisilsa ben cok sinir olurum şahsen.. Gidiklanmaktan da hic hoslanmam.. Ilgilenilmeyi seven biri oldugum halde.. Tarzi degistirmenizi oneririm..Merhabalar. Derdim hakkımda daha once de konu acmistim. Kısaca esimin beni cinsellik harici öpüp sarıldığı cok nadir. Burada sen alistircaksin tavsiyeleri aldim. Akşamları tv izlerken ilgiyi uzerime cekmek icin esime yastik falan atıyorum gidikliyorum vs esim niye uğraşıyorsun diyor bu sefer de. Abartirsam uğraşmayı bozuluyor bi izletmedin sen aksama kadar izliyorsun diyip mutfaga geçiyor tv izlemeye. Kısacası rahat bırakmamı istiyor onu. Bense ilgi görmek cinsellik haricinde de şefkat istiyorum. Eger abartıp kucağına falan oturur ugrasirsam bu sefer de ileriye gidiyor. Ortayi tutturamiyorum. Eşimi bana sefkat gostermeye nasil alistiracagim bilmiyorum. Evleneli aylar oldu isten geldiğinde bile öpüsmüyoruz düsünün. Esim ilgisiz değil sohbet konusunda ben tensel temasin eksikligini cok hissediyorum. Ilgi ilgi diyip başını yemek kendimden uzaklastirmak ta istemiyorum. Ne yapabilirim?
Gerçekten mi?? Tek konuşmayla halloldu yaniBen bi gün soylemıstım eşime. Benı sevgıye ılgıye ac bırakıyorsun dedim. Artık daha ilgili falan çiçek böcek alıp gelıyo
Tut elinden yürü yorulana kadar .sahil kesimindeyseniz atın kendinizi bir banka ,çekirdek - kola yapın .en büyük restoran vermez bu keyfi ..illa pahalı restoranlara, lux avmlere gerek yok . Yada bir film alın izleyin, sakalasın, konuşun, oynayın ...mutlu olmanın birçok yolu var fakat ben çok uzatamayacağım .kizimi emziriyorum ,sağ kolumun üzerinde yatıyor :) bak bu da mutluluk .2 yaşından sonra eziyet ama durumdan mutluluk çıkarmak ,güzel yüzünü izlemek huzur veriyor ..Tv aşkı ne ben de bilmiyorum. Çocuk dusunmeme yıllar var. Küçük bi yerde yaşıyoruz gezecek bir yer yok.
Amaan bnde oyleydim ilgi gostersn istiyordum adamin tek beyninin calistgi nokta belinden alti olunca sefkat ne bilmiyor bnde cinselligi de kestim sefkatte istemiyorum off skildim erkek denen seylerden birak ne yaparsa yapsn yaa hayatina bak sen diledgin gbi yasa onu degistiremezsin degismez de zatenSevgisini hissediyorum da bunun eksikligini ayri bi hissediyorum elimde değil ben önem verdiğim icin takıyorum
benim evim migrosun üstünde. migrosada çiçekler gelmiş fotoğrafını çekip attım akşama bu çiçeklerden al almıyosan gelme dedim ondan sonra arada aşşagıdan çiçek alır gelir, ilgi konusuda tabiki hallolmadı ikizler burcu bide tam bir dengesiz yani bi bak pıtırcık bi bak tam bir nankör. işten gelince sarılır bnde sarılırım falan. huylu huyundan geçmez amaGerçekten mi?? Tek konuşmayla halloldu yani
cok film seyretmişsin. yastık atmak ne demek... yuhaaaMerhabalar. Derdim hakkımda daha once de konu acmistim. Kısaca esimin beni cinsellik harici öpüp sarıldığı cok nadir. Burada sen alistircaksin tavsiyeleri aldim. Akşamları tv izlerken ilgiyi uzerime cekmek icin esime yastik falan atıyorum gidikliyorum vs esim niye uğraşıyorsun diyor bu sefer de. Abartirsam uğraşmayı bozuluyor bi izletmedin sen aksama kadar izliyorsun diyip mutfaga geçiyor tv izlemeye. Kısacası rahat bırakmamı istiyor onu. Bense ilgi görmek cinsellik haricinde de şefkat istiyorum. Eger abartıp kucağına falan oturur ugrasirsam bu sefer de ileriye gidiyor. Ortayi tutturamiyorum. Eşimi bana sefkat gostermeye nasil alistiracagim bilmiyorum. Evleneli aylar oldu isten geldiğinde bile öpüsmüyoruz düsünün. Esim ilgisiz değil sohbet konusunda ben tensel temasin eksikligini cok hissediyorum. Ilgi ilgi diyip başını yemek kendimden uzaklastirmak ta istemiyorum. Ne yapabilirim?
Allah bagislasin :) cok teşekkür ediyorumTut elinden yürü yorulana kadar .sahil kesimindeyseniz atın kendinizi bir banka ,çekirdek - kola yapın .en büyük restoran vermez bu keyfi ..illa pahalı restoranlara, lux avmlere gerek yok . Yada bir film alın izleyin, sakalasın, konuşun, oynayın ...mutlu olmanın birçok yolu var fakat ben çok uzatamayacağım .kizimi emziriyorum ,sağ kolumun üzerinde yatıyor :) bak bu da mutluluk .2 yaşından sonra eziyet ama durumdan mutluluk çıkarmak ,güzel yüzünü izlemek huzur veriyor ..
Dizine yatın tv yi engellemeyin. Sonra da dizine yatınca saçlar okşanır prosedür böyle diyin. Eve geldiğinde sarılıp öpüp yakışıklı kocam gelmiş nasıl da özledim filan deyin. Zamanla biraz daha değişir inşallah.
Bir sey beni engelliyor sanki bu sekilde konuşamıyorum eşimle evlilik oncesi mesajla söylerdim hep. Simdi de başka odada takılıyor meselacok film seyretmişsin. yastık atmak ne demek... yuhaaa
ben olsam bende aynını derim sana.
yanına gidip kafanı omzuna yasla birlikte seyredin. gıdıklamada hiç sevmem. yapmamda.
tensel temas istiyorsan yanına otur kafanı koy omzuna yada elni bacagına koy. tamam.
ve bu tensel temas isiytorum işten geldiginde kapıdan girdiginde seni öpmek istiyorum cunku seni seviyırum ve özlüyorum de.
Bunları birden yapmaya başlasam tuhaf olmaz demi?Mesela işten geldiğinde hoşgeldin deyip siz öpün, güzel kokuyorsun deyip boynundan öpün çekilin kenara, saçlarını koklayın, ellerini avuçlarınıza alın öpün. Bunları ara sıra yapın, ne çok sık ne çok nadir. Böylece kısa sürede ona kendinizi alıştıracaksınız, sizin sorununuz Şevkat değil mi? Seks dışında sevilmek, bunu ilk önce eşinize arattırın, onu alıştırdıktan bir süre sonra çekilin öpmeyin arasın sizi. Şevkat istesin..
e haklı adam... üzgünümmm... sen bana yastık at gel cımcır gel gıdıkla... üzerime otur.. oha..Bir sey beni engelliyor sanki bu sekilde konuşamıyorum eşimle evlilik oncesi mesajla söylerdim hep. Simdi de başka odada takılıyor mesela
hepsini aynı gun yapma. bir gun birini 5 gun sonra birini.. alıştıra alıştıra veeee konuş adamla konuşşşşBunları birden yapmaya başlasam tuhaf olmaz demi?
Yastık atmadim ama bugüne haklı adam... üzgünümmm... sen bana yastık at gel cımcır gel gıdıkla... üzerime otur.. oha..
git konuş ne var sıkılacak. sıkılan cekinen insan yastık atmaz gene uzgunum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?