- Konu Sahibi Schizophrenia
-
Sinirleniyor yastığa tersliyor zaten bazen. Ben de asıp suratimi oturuyorumyuzune dokunmamdan da huylaniyor. Yarın aksam gelsin de göğsüne yatayim. Sıkmadan derken?
Bence gerisi gelecek diye yapmak istemiyorlar. Ben öyle seziyorum.benim eşimde biraz öyle.. öpüşmek istemez normal zamanlarda. dudak yasak der bana da..
ben de ne yapacağımı şaşırdım
Ayy hadi inşallah :) teşekkür ediyorumYastık fırlatacağına göğsüne yatıp sarıl. ne bileyim yanağından öp ya da saçından veya kolundan :)) şöyle bi yüzünü okşa sonra sarıl.. yeni yetmeler gibi itmeler kakmalar nedir ayolbi şey derse de dur falan diye kes sesini bana karışma dersin. Gerçi bi şey diyceğini zannetmiyorum zira bunlardan hoşlanmayan erkek daha doğrusu insan yoktur :)
kendisi de öyle diyor zaten. bende bunu anlamıyorum.Bence gerisi gelecek diye yapmak istemiyorlar. Ben öyle seziyorum.
şimdi konularına baktım hatırladım seni ..1 yil flört donemimiz oldu aramızda baya yaş farkı var. Evet bir de dediğiniz gibi deneyeceğim.
şimdi konularına baktım hatırladım seni ..
sevgi, saygı, anlayış yok zaten bu evlilikte..
''evlenmiş olmak için evlenmek'' tam bu evlilik için geçerli..
başka bir şey söyleyemeyeceğim, baştan sıkıntılı her şey biliyorsun sen de..
zaten o yüzden evlenmek istemedin ama merak ediyorum ailen mutlu mu şimdi ?
hani nişan atmak büyük ayıptı ya, senin mutsuz olmana nasıl tepki veriyorlar ?
Esimle nisan donemindeki sorunların hepsini aşıp oturttuk ve daha cok baglandik evlenince. Gercekten korkularimin cogunun yersiz olduğunu anladim. Su an pisman değilim mutsuz da değilim aileme yansımıyor yani öyle bi durum.şimdi konularına baktım hatırladım seni ..
sevgi, saygı, anlayış yok zaten bu evlilikte..
''evlenmiş olmak için evlenmek'' tam bu evlilik için geçerli..
başka bir şey söyleyemeyeceğim, baştan sıkıntılı her şey biliyorsun sen de..
zaten o yüzden evlenmek istemedin ama merak ediyorum ailen mutlu mu şimdi ?
hani nişan atmak büyük ayıptı ya, senin mutsuz olmana nasıl tepki veriyorlar ?
ne güzel böyle olması.Esimle nisan donemindeki sorunların hepsini aşıp oturttuk ve daha cok baglandik evlenince. Gercekten korkularimin cogunun yersiz olduğunu anladim. Su an pisman değilim mutsuz da değilim aileme yansımıyor yani öyle bi durum.
bugün işten geldi uzandı öte kay yanına yatcam dedim yorgunum uzancam yok mok dedi bende üstüne yattım yaklaşık 20 kilo fazlam var ondan hamileyim epey kilo aldım nefesi kesildiMerhabalar. Derdim hakkımda daha once de konu acmistim. Kısaca esimin beni cinsellik harici öpüp sarıldığı cok nadir. Burada sen alistircaksin tavsiyeleri aldim. Akşamları tv izlerken ilgiyi uzerime cekmek icin esime yastik falan atıyorum gidikliyorum vs esim niye uğraşıyorsun diyor bu sefer de. Abartirsam uğraşmayı bozuluyor bi izletmedin sen aksama kadar izliyorsun diyip mutfaga geçiyor tv izlemeye. Kısacası rahat bırakmamı istiyor onu. Bense ilgi görmek cinsellik haricinde de şefkat istiyorum. Eger abartıp kucağına falan oturur ugrasirsam bu sefer de ileriye gidiyor. Ortayi tutturamiyorum. Eşimi bana sefkat gostermeye nasil alistiracagim bilmiyorum. Evleneli aylar oldu isten geldiğinde bile öpüsmüyoruz düsünün. Esim ilgisiz değil sohbet konusunda ben tensel temasin eksikligini cok hissediyorum. Ilgi ilgi diyip başını yemek kendimden uzaklastirmak ta istemiyorum. Ne yapabilirim?
ne güzel böyle olması.
asıl konuya gelince ben yapısal olduğunu düşünüyorum. sen yine de sarıl sevdiğini söyle, belki o da aynısını sana yapar
Bozmalisin derken?Eşime sevgiliyken dediğim laf 'nasıl alıştırırsan öyle devam eder' evliliğimizde de bunu uyguluyoruz her sabah öperek uğurladiğim eşim her akşam geldiğinde öper :)) ilgi istiyorsan ilgilenme kendinle ilgili bireylerle uğraş inan bana canı sıkılıp şenle ilgilenmeye başlar bu arada evde tek te olmalı ve onu bozmalısın belli bir süre
Merhabalar. Derdim hakkımda daha once de konu acmistim. Kısaca esimin beni cinsellik harici öpüp sarıldığı cok nadir. Burada sen alistircaksin tavsiyeleri aldim. Akşamları tv izlerken ilgiyi uzerime cekmek icin esime yastik falan atıyorum gidikliyorum vs esim niye uğraşıyorsun diyor bu sefer de. Abartirsam uğraşmayı bozuluyor bi izletmedin sen aksama kadar izliyorsun diyip mutfaga geçiyor tv izlemeye. Kısacası rahat bırakmamı istiyor onu. Bense ilgi görmek cinsellik haricinde de şefkat istiyorum. Eger abartıp kucağına falan oturur ugrasirsam bu sefer de ileriye gidiyor. Ortayi tutturamiyorum. Eşimi bana sefkat gostermeye nasil alistiracagim bilmiyorum. Evleneli aylar oldu isten geldiğinde bile öpüsmüyoruz düsünün. Esim ilgisiz değil sohbet konusunda ben tensel temasin eksikligini cok hissediyorum. Ilgi ilgi diyip başını yemek kendimden uzaklastirmak ta istemiyorum. Ne yapabilirim?
Benmkide öyle ama benm yüzümden oldu birazck galiba başlarda çnkü gelnce öperdi faln bende mutfaktysam yada bişeyle uğraşysam yapma derdim:) herlde diye diye şmdi yapmıyoo. Yada ben temas ederk uykuya dalamıyorm 2 sene oldu evleneli. İlk sene dibime girerdi sarılark uyuylm diye bnde bu sene diyrm hayırdır artık gelmiyosun gibi:)) adamda cevap hazır ama sen uyuyamıyosn diyor geçiyor:) ama insan arada istiyor ben sizi anladm. Napalım bazılarıda böyleeMerhabalar. Derdim hakkımda daha once de konu acmistim. Kısaca esimin beni cinsellik harici öpüp sarıldığı cok nadir. Burada sen alistircaksin tavsiyeleri aldim. Akşamları tv izlerken ilgiyi uzerime cekmek icin esime yastik falan atıyorum gidikliyorum vs esim niye uğraşıyorsun diyor bu sefer de. Abartirsam uğraşmayı bozuluyor bi izletmedin sen aksama kadar izliyorsun diyip mutfaga geçiyor tv izlemeye. Kısacası rahat bırakmamı istiyor onu. Bense ilgi görmek cinsellik haricinde de şefkat istiyorum. Eger abartıp kucağına falan oturur ugrasirsam bu sefer de ileriye gidiyor. Ortayi tutturamiyorum. Eşimi bana sefkat gostermeye nasil alistiracagim bilmiyorum. Evleneli aylar oldu isten geldiğinde bile öpüsmüyoruz düsünün. Esim ilgisiz değil sohbet konusunda ben tensel temasin eksikligini cok hissediyorum. Ilgi ilgi diyip başını yemek kendimden uzaklastirmak ta istemiyorum. Ne yapabilirim?
Nasıl alistirirsan öyle gider. Git yanına tv izlerken elini tut ,yüzünü -saçını okşa , dizlerine yat ,başını göğsüne yasla ama gidip de öyle kucağına oturma, adamı kışkırtma :) sabredersen zamanla daha da odunlasir. Hem siz daha yeni evlisiniz, nedir bu tv aşkı ? Birbirinizle ilgilenseniz3. .çocuk yokken gezin tozun ,sinemaya ,kafeye ,haftasonu farklı bir yeri görmeye gidin ve iki günü orda geçirin falan filan ..çocuk oldu mu çok ağlarsın burda vakitsizlikten. Bizde konularını okuruz ..Ben yeni başladım uğraşmaya. Baktım suratimi asıp oturmak ise yaramıyor bi de böyle deneyeyim dedim. Bu sefer sinirleniyor.
işten gelince elektriğe falan bakma güzelce sarıl öp abartmadanSinirleniyor yastığa tersliyor zaten bazen. Ben de asıp suratimi oturuyorumyuzune dokunmamdan da huylaniyor. Yarın aksam gelsin de göğsüne yatayim. Sıkmadan derken?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?