Eşimi nasıl alıstırabilirim buna

Sinirleniyor yastığa tersliyor zaten bazen. Ben de asıp suratimi oturuyorum yuzune dokunmamdan da huylaniyor. Yarın aksam gelsin de göğsüne yatayim. Sıkmadan derken?

benim eşimde biraz öyle.. öpüşmek istemez normal zamanlarda. dudak yasak der bana da..
ben de ne yapacağımı şaşırdım

Ayy hadi inşallah :) teşekkür ediyorum

1 yil flört donemimiz oldu aramızda baya yaş farkı var. Evet bir de dediğiniz gibi deneyeceğim.
şimdi konularına baktım hatırladım seni ..
sevgi, saygı, anlayış yok zaten bu evlilikte..
''evlenmiş olmak için evlenmek'' tam bu evlilik için geçerli..
başka bir şey söyleyemeyeceğim, baştan sıkıntılı her şey biliyorsun sen de..
zaten o yüzden evlenmek istemedin ama merak ediyorum ailen mutlu mu şimdi ?
hani nişan atmak büyük ayıptı ya, senin mutsuz olmana nasıl tepki veriyorlar ?

sevmese işten gelecek diye sevinmez heralde ya da böyle sarılmak falan

Esimle nisan donemindeki sorunların hepsini aşıp oturttuk ve daha cok baglandik evlenince. Gercekten korkularimin cogunun yersiz olduğunu anladim. Su an pisman değilim mutsuz da değilim aileme yansımıyor yani öyle bi durum.

Esimle nisan donemindeki sorunların hepsini aşıp oturttuk ve daha cok baglandik evlenince. Gercekten korkularimin cogunun yersiz olduğunu anladim. Su an pisman değilim mutsuz da değilim aileme yansımıyor yani öyle bi durum.
ne güzel böyle olması.
asıl konuya gelince ben yapısal olduğunu düşünüyorum. sen yine de sarıl sevdiğini söyle, belki o da aynısını sana yapar

bugün işten geldi uzandı öte kay yanına yatcam dedim yorgunum uzancam yok mok dedi bende üstüne yattım yaklaşık 20 kilo fazlam var ondan hamileyim epey kilo aldım nefesi kesildi bende yanına yattım

Eşime sevgiliyken dediğim laf 'nasıl alıştırırsan öyle devam eder' evliliğimizde de bunu uyguluyoruz her sabah öperek uğurladiğim eşim her akşam geldiğinde öper :)) ilgi istiyorsan ilgilenme kendinle ilgili bireylerle uğraş inan bana canı sıkılıp şenle ilgilenmeye başlar bu arada evde tek te olmalı ve onu bozmalısın belli bir süre

Bozmalisin derken?
Ben uzerine dusmem evde esimin. Evde en cok sohbeti o açar zaten. Ilgi alamayinca surat asmak ise yaramıyor ben de yastık falan firlatayim bari dikkatini ceksin dedim. Katılıyorum kesinlikle alışkanlık her şey

Kapsama alanında ol.. o bir koltuğa oturmuşsa sen de o koltuğa otur. Vücudunuz birbirine değecek şekilde. Ama ilk oturdugun anda da abanma. Once alışsın varlığına. Bir süre sonra soft bi hareketle ona yaslanir gibi pozsiyon al, başını omzuna yada gogsune yasla. Elini, beline doğru dola. Elin de sabit durmasin. Arada bir göğsünde gezdir, boynuna, karnına dokun. Aşağı kayma başka yerlere gitmesin. Ben boynundan koklamayi ve öpmeyi severim. Ama her oturusumda da yapmam. Dizine yatmayı severim. Nadiren o da benim kucağıma yatar, fark ediyorum saçlarını oksamamdan hoslaniyor.

Bir de diyelim salona geçip oturdugunuz toplam 3 saat, öyle 2-3 saat beraber tensel temas olacak şekilde olacağız diye maksimum beklentiye girme. Adamlar daha çok yayılma, rahat takilma modunda olduklarından, onların keyif aldığından fazla bi ilgi ve yakınlık ters tepebilir.

Olayın yönünün kayması muhtemel durumlardan kaçın. Sonuçta eşinin hassas olduğu şeyleri biliyorsundur. Geldiğinde az da olsa süslemiş ol. Eşofman giyiyorsan da her gün farklı parçalar giymeye çalış.. Eğer fazla kilon yoksa tayt kurtarıcıdır. Hem şık gösterir, hem hatlarını ortaya çıkarır eşinin dikkatini çeker. Fazlan varsa da basene doğru dökülen bluz-gömlekle kullanirsin. Kendine kokmasan da ( hani olur ya iki dk yoğun bi iş yaparsın böyle saniyede terler gibi olursun ) öyle olduğunda asla üşenme, hemen en azından boyundan aşağısı için duş jeliyle liflenip duş al. Tenin fresh koksun. Öyle ya yan yana gelince kokular onem kazanıyor. Ben parfüm sevmem. En hafifi bile ağır kokar.. Ama duş jeli kokan henüz banyo yapmış bi cilt, eşim için her zaman çekici olmuştur. Bende farklı, ben onun kendi ten kokusunu seviyorum. Taze banyo yapmış halı bana çok da cazip gelmiyor. :)

Geldiğinde yada evden çıkarken opmeye de alıştır. Esim mesela, kapıya cikar ayakkabı giyer. Cantası yada telefonunu özellikle ben kaparım. Ki bana elini uzatsin. O zaman bir adim geri kaçarım, anlar. içeri doğru almak için hamle yaptığında da boynundan sarilir öperim yada opmeden alamazsın derim. Ama her zaman deil. Yoksa, bu kadar etkili olmaz.

Ve eve geldiğinde eğer onun için bir şey yaptığimı fark ederse, yeni duş aldığımi, yada az da olsa saç makyaj, yada azcik bi dekolteli (ayarinda) bi bluz T-shirt altına tayt giymişsem yani kapıyı açtığım ilk anda ona bir hoş gorunduysem farkediyorum kendi gelip sarılıyor. Ki benim eşim de öyle tensel temas seven, romantik-işte seslenirken canım, askim asla demeyen bir adam. Bir de takı havanı değiştirir. Ben küpe severim. Farklı küpeler takarım yada saç bantları, taçlar.

Son düzenleme:
ay valla cok guldum kusura bakma sakın
sankı evın haylaz cocugu gıbı yastık atıp tv. ızlettırmemenız komık geldı bana
sankı kas yapayım derken goz cıkarmıssınız gıbı olmus
erkekler odun oldugu ıcın maksadınızı anlamaması normal
bence sen tam dıbıne otur kolunu alıp,sen boynuna at oyle ızleyın tv. yı

Benim eşim de öyleydi, benden ilgi bekler ama kendi pek göstermezdi. İlgi göstersin falan diyr yanağımı uzatırdım ona, o da bana yanağını uzatırdı hemen. :)) öyle öyle yanağımı uzatınca öpmeye alıştı. O bana yaklaşmıyorsa ben yaklaştım hep, dizine yattım, elini aldım bacağıma koydum vs vs. Bir süre sonra alışkanlığa dönüyor zaten. Şahsen biri benden ilgi isteyip de bunu yastık atma şeklinde gösterse gıcık olurum sanırım, hele ki fark etmeyip de korktuysam... Eğer eve birlikte girmiyorsanız yani eşinizi evde karşılıyorsanız geldiğinde elindekileri alın, uzanın öpün hoşgeldin diyin mesela. Zamanla alışacaktır. :)

Benmkide öyle ama benm yüzümden oldu birazck galiba başlarda çnkü gelnce öperdi faln bende mutfaktysam yada bişeyle uğraşysam yapma derdim:) herlde diye diye şmdi yapmıyoo. Yada ben temas ederk uykuya dalamıyorm 2 sene oldu evleneli. İlk sene dibime girerdi sarılark uyuylm diye bnde bu sene diyrm hayırdır artık gelmiyosun gibi:)) adamda cevap hazır ama sen uyuyamıyosn diyor geçiyor:) ama insan arada istiyor ben sizi anladm. Napalım bazılarıda böylee

Yahu yastık atmak nedır
Her buldugun kosede bır sıksıtır, bır op dudagından sonra kac

Ben yeni başladım uğraşmaya. Baktım suratimi asıp oturmak ise yaramıyor bi de böyle deneyeyim dedim. Bu sefer sinirleniyor.
Nasıl alistirirsan öyle gider. Git yanına tv izlerken elini tut ,yüzünü -saçını okşa , dizlerine yat ,başını göğsüne yasla ama gidip de öyle kucağına oturma, adamı kışkırtma :) sabredersen zamanla daha da odunlasir. Hem siz daha yeni evlisiniz, nedir bu tv aşkı ? Birbirinizle ilgilenseniz3. .çocuk yokken gezin tozun ,sinemaya ,kafeye ,haftasonu farklı bir yeri görmeye gidin ve iki günü orda geçirin falan filan ..çocuk oldu mu çok ağlarsın burda vakitsizlikten. Bizde konularını okuruz ..

Sinirleniyor yastığa tersliyor zaten bazen. Ben de asıp suratimi oturuyorum yuzune dokunmamdan da huylaniyor. Yarın aksam gelsin de göğsüne yatayim. Sıkmadan derken?
işten gelince elektriğe falan bakma güzelce sarıl öp abartmadan
açıkçası bende bişey izlerken mesela eşim el şakası yapar gıcık olurum yastık atsa direk bağırırım herhalde
göğsüne yatarsa ncanır daralır mı acaba önce dizlerine mi yatsan

Yastık atma itici olur benim eşimde çok sevmez mıç mıç her zaman yapmam bende ama kucağıma yat derim saçlarını okşarım yüzünü severim elini tutarım kokusunu çok severim boynundan koklarım öperim tabiki her gün değil bunlar sabah giderken mutlaka öper beni öpmezse yatarım yatağıma uzatırım kollarimi anlar o da ilk günden beri böyle alıştı o da ama eşimde sabah çok sever yeni uyandığında öpsün koklasın elimi tutsun iyice sokulur yanıma omuzuma yatar yani bunlarida yapabilirsin tabiki nasil alışırsa öyle gider mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…