Eşimi nasıl alıstırabilirim buna

Süper

Kocanızdan mı şikayetçisiniz, ilgisinin azaldığını mı hissediyorsunuz? Taktik süper

Sizden öğrenecek çok şeyimiz var

üzerine ilgili çekmek için yastık atmak vs kucağa oturmak

gerçekten hiç işinizi bilmiyosunuz ya. 4 yaşında çocuk musunuz?

Huy meselesi anlıyorum eşini bizimde tam tersi ben pek sevmem temas halini uyurken falan sarilsa daraliyorum uyuyamiyorum bi şekilde siyriliyorum eli dursa ayağı durmaz onunda ama seviyorum kocami

Ortada kari koca iletisimsizligi var sanki.yeni mi evlisiniz
Birde aranizdaki yas farkinin cok oldugunu okudum sanki.
Yastik falan da firlatmak... bu tarz hoyrat davranislar da sergilemeyin.
Sizi sevdiginden emin olun.
Hani bazi bayanlarin yazdigi gibi de kendinizi geri cekmeyin.
Siz zaten sevgiye ilgiye açsınız gerek yok boyle numaralara.
Tum hikaye ilmek ilmek, naif naif ve sabirla iletisime gecerek esinizi cozmeniz..

valla ben de tv izlerken vıcık vıcık hareketleri sevmiyorum. sabahtan aşama kadar işteyim. eve git yemek çamaşır çocukla ilgilen. izleyeceğim birazcık haber, belki ayrım yamalak dizi. o da bölünsün istemem

Yastik firlatip gidiklama zaten
Yani rahatsiz etmek oluyor o.tv izliyor madem salonda git dizine uzan yandan elini tut izleyin.
Otur yanina ayni kaseye dondurma koy birlikte yiyin basini omuzuna koy.
Isten geldiginde sen öp kapida.1 kac defa sonra zaten anlar her aksam oper geldiginde her sabah giderken de

Sen kadınsan ben neyim? :)
Maşallah valla..

Alistimakla alakasi.oldugunu sanmiyorum benim esimde iliski harici hic opmez sarilmaz icten gelicek bence 3 yildir bole adam icimden gelirse ben operim sarilirim napayim ya takilmiyorum alistm artk zorla olmaz

Alistimakla alakasi.oldugunu sanmiyorum benim esimde iliski harici hic opmez sarilmaz icten gelicek bence 3 yildir bole adam icimden gelirse ben operim sarilirim napayim ya takilmiyorum alistm artk zorla olmaz
Haklılık payın var ama işte eğer kadın işin ucunu bırakırsa, yani ben kendim için söyleyeyim bunları yapmasam araya mesafe girmesi muhtemel. Dediğin gibi adamda zaten öyle bi huy, istek yok. Ben bi kadın olarak bunlara önem veriyorum, olmasa eksikliğini hissederim. Bunlarla mutlu oluyorum. Kadın fıtratı gereği merhamet ve şefkat istiyor..

Ben 7,5 senelik evliyim. Ve evliliğin ilk ayları istisna benim eşim de aynı seninki gibidir; durduk yerde gelip sarilmaz. Öptüğü nadirdir. Ben bir koltukta oturuyorsam, muhtemelen ilk tercihi diger boş ve büyük koltuğa yayılmak olur.. (bi etkide bulunacaksa mesela mutfakta yemek hazırlıyorum ve onun için yani sevdiği bi şey, gelir arkamdan omzuma sanki bi erkek arkadaşıymisim gibi iki kere hafifçe vurur, hani masallah, helal der gibi. Yapabildiği bu ) İşte bu yüzden ben dikkat ediyorum. İlişkiyi sıcak tutan seyler bunlar.

Belki de yuvayı dişi kuş yapar dedikleri budur. :)

Son düzenleme:
Sevgisini hissediyorum da bunun eksikligini ayri bi hissediyorum elimde değil ben önem verdiğim icin takıyorum
Ben bi gün soylemıstım eşime. Benı sevgıye ılgıye ac bırakıyorsun dedim. Artık daha ilgili falan çiçek böcek alıp gelıyo

Çözüm ü nasıl buldunuz

Çok teşekkür ediyorum uzun uzun yardımcı oldugunuz icin. Ben her daim bakimliyimdir evde. Her gün duş almaya çalışırım. Dediklerinizi deneyeceğim.

Kas yapayım derken göz çıkardım
Yahu yastık atmak nedır
Her buldugun kosede bır sıksıtır, bır op dudagından sonra kac
Sonra o da beni öpecek mi ?

Tv aşkı ne ben de bilmiyorum. Çocuk dusunmeme yıllar var. Küçük bi yerde yaşıyoruz gezecek bir yer yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…