- 5 Mayıs 2023
- 8.606
- 10.136
- 178
- Konu Sahibi Anneler melektir
Aldatilma mesajlarını ss alıp kendinize atın miss gibi tazminat ve direkt boşanma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hasta babasını bile çirkin emelleri için kullanmaltan çekinmeyecek kadar aşağılık biri.eee ben doğru durayım demiuor, babayı suistimal ediyor.yorumlarınızı okudan.tam anlamıyla şerefsiz ve iğrenç biriyle birliktesiniz.kusura bakmayın.inanın kocanıza laf atmak değil amacım ama durum bu.hrm sapık hem şerefsiz ve ikiyüzlü hem istismarcı hem sömürücü.ne ararsan var.bu herifle yaşamaya devam edebilecek misin gerçekten.klasik muhafazakâ görünen erkek ikiyüzlülüğü.eve al kapalı bir tame oturt.millete bakın me dini bütünüm de.sonra istediğin haltı ye.3.ye hamileyim o zamn 2 sene önce şifresini saklar zaten sürekli Bi akşam gizlice dikkat ettim öğrenince o uyuyunca baktım telefona haydar diye kaydetmiş karıyı açık saçık bişi benim gibi kapalı değil ayıp ayıp konuşmaları gördüm sonra telefonu aldım bunlar ne diye hesap sordum ağladı sızladı dalga geçtim falan dedi zaten benim sancım tuttu o sırada hastanede aldık erken doğum ondan sonra benim gözümde bitti ama babası beni çok sever dedim ona oğlun böyle böyle yaptı diye o da kanser hastası olduğu için sen benim için Bi şans ver dedi onun hatırına kalıyorum bilmiyorum valla kafam çok bulanık
Haklısınız benim herkes nasıl namuslu olduğumu bilir ben sabah 7 kalkar akşama kadar her işe koştururum şimdi iş nedeniyle köyüne geldim köyde uğraşıyorum ama onun umrunda değilim yinede beni aydınlattığınız için çok teşekkür ederim saolunÇocukları nasil göstermeyecek? Nasıl bakacak onlara, onun iftirasına kim inanır, daha önce sizi aldatan o.
Bunlar hep bahane kusura bakmayın.
O an aklıma gelmedi o şok etkisiyle bide sancım olunca ameliyatta açtım gözümü ama elime inşallah o koz tekrar geçerse dediğinizi yapıcamAldatilma mesajlarını ss alıp kendinize atın miss gibi tazminat ve direkt boşanma
Hayır dediğiniz gibi daha fazla kendimi kullandırmicam babamı arıcam şimdi onunla da konuşup bir karar almam gerekiyor teşekkürler desteğiniz ve fikriniz içinHasta babasını bile çirkin emelleri için kullanmaltan çekinmeyecek kadar aşağılık biri.eee ben doğru durayım demiuor, babayı suistimal ediyor.yorumlarınızı okudan.tam anlamıyla şerefsiz ve iğrenç biriyle birliktesiniz.kusura bakmayın.inanın kocanıza laf atmak değil amacım ama durum bu.hrm sapık hem şerefsiz ve ikiyüzlü hem istismarcı hem sömürücü.ne ararsan var.bu herifle yaşamaya devam edebilecek misin gerçekten.klasik muhafazakâ görünen erkek ikiyüzlülüğü.eve al kapalı bir tame oturt.millete bakın me dini bütünüm de.sonra istediğin haltı ye.
Ay yapmayın yahu 3 çocukla sizi aldatan kocanın ailesi için kendinizi de heder ediyorsunuz. Eşiniz için sizin yaptığınız her şey değersiz. Daha aydınlanacaksaniz arkanızdan enayi bile diyordur. O orada çocuklara yetmeyip aileme baksın ben burada günümü gün edeyim diye.Haklısınız benim herkes nasıl namuslu olduğumu bilir ben sabah 7 kalkar akşama kadar her işe koştururum şimdi iş nedeniyle köyüne geldim köyde uğraşıyorum ama onun umrunda değilim yinede beni aydınlattığınız için çok teşekkür ederim saolun
Dediğim şekilde pusuya yatın elinize koz geçince de evi terk edin.. Gitme sinyalleri vermeyin nasıl dayanırsiniz bilmiyorum ama yapmayacaktı biriyle mesajlaşmak evliyken birde o kadar sinir bozucu ki sabah sabah sinirlerim bozuldu yaO an aklıma gelmedi o şok etkisiyle bide sancım olunca ameliyatta açtım gözümü ama elime inşallah o koz tekrar geçerse dediğinizi yapıcam
Evde kavga gürültü le büyüyen, evde annesini üzgün gören, annesine şiddet uygulayan babayı çocuklar kötü görür zaten, yaşadığı travmalar da cabası. Uzakta olsun iyi sansınlar, evde mutlu ve kendilerini seven bir anne ile büyüsünler daha iyi derim ben her zaman.Boşanmayı düşündüm dedim ona ama o yok bırakmıyor nafakasını istemem zaten babası kanser hastası tedavi görüyor benim ailem zengin babamın sanayide dikkanları var 3 tane babam herhalükarda arkamda da olur ama ben çocuklarım için babalarını kötü bilmesinler diye uğraşıyorum ama aramayınca çocuğum bile diyor ki anne babam bizi sevmiyor sevse arardı diyo bu ne kadar acı Bi durum anlatamam
Teşekkürler fikriniz için babamda öyle dedi çocukları almak istiyorsan o kozu eline geçir ben arkandayım senin dedi şimdilik bişey farkettirme dedi ama babam demişti bana o adamdan sana koca olmaz diye birkez daha anladım büyük her zaman doğrusunu bilir saol arkadaşımDediğim şekilde pusuya yatın elinize koz geçince de evi terk edin.. Gitme sinyalleri vermeyin nasıl dayanırsiniz bilmiyorum ama yapmayacaktı biriyle mesajlaşmak evliyken birde o kadar sinir bozucu ki sabah sabah sinirlerim bozuldu ya
Çocukları almama ihtimaliniz yok ki. Hepsi küçük daha 8 yıllık evlisiniz. Boşanmak için koza ihtiyacınız yok çocukların hepsi size verilir zaten ki isteseniz de almaz kocanız bakmayın tehdit ettiğine, alıp ne yapacak çocukları nasıl bakacak? Ailesinde hasta vae onlara bile birakamaz.Teşekkürler fikriniz için babamda öyle dedi çocukları almak istiyorsan o kozu eline geçir ben arkandayım senin dedi şimdilik bişey farkettirme dedi ama babam demişti bana o adamdan sana koca olmaz diye birkez daha anladım büyük her zaman doğrusunu bilir saol arkadaşım
İşim olmadığı için vermezler belki diye maddi durum konusunda sıkıntım yok ama bilmiyorum işteÇocukları almama ihtimaliniz yok ki. Hepsi küçük daha 8 yıllık evlisiniz. Boşanmak için koza ihtiyacınız yok çocukların hepsi size verilir zaten ki isteseniz de almaz kocanız bakmayın tehdit ettiğine, alıp ne yapacak çocukları nasıl bakacak? Ailesinde hasta vae onlara bile birakamaz.
Niye çocuklar konusunda gereksiz bir endişe taşıyorsunuz?
Haklı çıkmanızı istemezdim. Keşke çocuk olmasaydı. Mesleğiniz, işiniz var mı?Teşekkürler fikriniz için bende öyle düşünüyordum sadece başka bir kadın olsa benle aynı düşümürmüydü diye merak etmiştim yine haklı çıktım saolun
İşim yok hukuk büro yönetimive asistanlık mezunuyum diyanette te işe girebiliyorum imam hatip mezunu olduğum için ama iş yok ne yazıkkiHaklı çıkmanızı istemezdim. Keşke çocuk olmasaydı. Mesleğiniz, işiniz var mı?
Yahu sizden niye ayrılsın. Ailesine ve kendisine bedava bakan kadın var. Sizden ayrılınca tüm sorumluluk ona kalacak. Hiç bırakır mı sizi? Öyle babanın başlarında olmaması daha iyi. Ve evet, sizden bunaldığını söyleyerek demek istiyor ki, beni rahat bırak da seni bol bol aldatayım. Ayak bağı olma diyor işteMerhabalar arkadaşlar benim çok büyük bir derdim var Tabiki de her evli kadın gibi eşimm. Konuya şöyle başlim biz eşimle çok severek evlendik 8 yıllık evliyim 3yıldan beri evliliğimiz biraz kötüleşti sürekli ben ayakta tutmaya çalıştım o sürekli ergenler gibi tavır yapardı. Ben 26 o 30 yaşnda şimdiyse işi iacabı uzakta ve 1ay gelemicek gideli 2 hafta oldu ve doğru düzgün hiç aramıyor beni benden bunalmış kafasını dinlicekmiş Bi süre sesimi duymak istemiyormuş çocukların var onları da mı merak etmiyorsun diyorum senle güvendeler niye merak ediyim diyo zaten evdeyken de hiç ilgilenmiyor çocuklarıyla ne sıkıntın var niye böylesin diyorum psikolojim bozuk diyo babasının kanser olduğunu öğrendiğinde bile böyle olmamıştı o bana karşı soğuk davranıyor ama ben onun için 8 senedir ailesine bakıyorum ama daha fazla dayanamıyorum beni istemiyorsan başkası vardır demekki hayatında diyorum çünkü whatsapta gece 3 e kadar aktif biriyle msjlaşıyor bna gelince yorgunum falan diyo boşanalım deyince saçmalama salak salak konuşma işine bak falan diyo ben napıcam şimdi çok bunaldım hiçbişi gelmiyor aklıma boşansam çocuklarım öksüz boşanmasam ilgisiz azarlayan bir adamla ömür geçer mi bilemiyorum Bi çare bulun kızlar derdime lütfenn şimdiden teşekkür ederim canlarım![]()
Daha ne kadar isteyeceksiniz?3 ondan sonra daha ondan çocuk istemedim
Niye her evli kadın gibi dediniz benım esimin sucu ne ben nıye dahilim simdiMerhabalar arkadaşlar benim çok büyük bir derdim var Tabiki de her evli kadın gibi eşimm. Konuya şöyle başlim biz eşimle çok severek evlendik 8 yıllık evliyim 3yıldan beri evliliğimiz biraz kötüleşti sürekli ben ayakta tutmaya çalıştım o sürekli ergenler gibi tavır yapardı. Ben 26 o 30 yaşnda şimdiyse işi iacabı uzakta ve 1ay gelemicek gideli 2 hafta oldu ve doğru düzgün hiç aramıyor beni benden bunalmış kafasını dinlicekmiş Bi süre sesimi duymak istemiyormuş çocukların var onları da mı merak etmiyorsun diyorum senle güvendeler niye merak ediyim diyo zaten evdeyken de hiç ilgilenmiyor çocuklarıyla ne sıkıntın var niye böylesin diyorum psikolojim bozuk diyo babasının kanser olduğunu öğrendiğinde bile böyle olmamıştı o bana karşı soğuk davranıyor ama ben onun için 8 senedir ailesine bakıyorum ama daha fazla dayanamıyorum beni istemiyorsan başkası vardır demekki hayatında diyorum çünkü whatsapta gece 3 e kadar aktif biriyle msjlaşıyor bna gelince yorgunum falan diyo boşanalım deyince saçmalama salak salak konuşma işine bak falan diyo ben napıcam şimdi çok bunaldım hiçbişi gelmiyor aklıma boşansam çocuklarım öksüz boşanmasam ilgisiz azarlayan bir adamla ömür geçer mi bilemiyorum Bi çare bulun kızlar derdime lütfenn şimdiden teşekkür ederim canlarım![]()
Keşke sadece o kadarr olsa 3 tanede bekar abisi var 5 kişiler yaniDaha ne kadar isteyeceksiniz?evde üç çocuk, kaynana, kayınbaba zor olmuyor mu?
Kapalı olsa sorun yok muydu? Yalnız şu anda akıl aldiginiz kadınların icinde de açıklar var. Dikkatli yazın.baktım telefona haydar diye kaydetmiş karıyı açık saçık bişi benim gibi kapalı değil
Lafın gelişi canımNiye her evli kadın gibi dediniz benım esimin sucu ne ben nıye dahilim simdi![]()