• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi nasıl düzeltebilirim?

Merhabalar arkadaşlar benim çok büyük bir derdim var Tabiki de her evli kadın gibi eşimm. Konuya şöyle başlim biz eşimle çok severek evlendik 8 yıllık evliyim 3yıldan beri evliliğimiz biraz kötüleşti sürekli ben ayakta tutmaya çalıştım o sürekli ergenler gibi tavır yapardı. Ben 26 o 30 yaşnda şimdiyse işi iacabı uzakta ve 1ay gelemicek gideli 2 hafta oldu ve doğru düzgün hiç aramıyor beni benden bunalmış kafasını dinlicekmiş Bi süre sesimi duymak istemiyormuş çocukların var onları da mı merak etmiyorsun diyorum senle güvendeler niye merak ediyim diyo zaten evdeyken de hiç ilgilenmiyor çocuklarıyla ne sıkıntın var niye böylesin diyorum psikolojim bozuk diyo babasının kanser olduğunu öğrendiğinde bile böyle olmamıştı o bana karşı soğuk davranıyor ama ben onun için 8 senedir ailesine bakıyorum ama daha fazla dayanamıyorum beni istemiyorsan başkası vardır demekki hayatında diyorum çünkü whatsapta gece 3 e kadar aktif biriyle msjlaşıyor bna gelince yorgunum falan diyo boşanalım deyince saçmalama salak salak konuşma işine bak falan diyo ben napıcam şimdi çok bunaldım hiçbişi gelmiyor aklıma boşansam çocuklarım öksüz boşanmasam ilgisiz azarlayan bir adamla ömür geçer mi bilemiyorum Bi çare bulun kızlar derdime lütfenn şimdiden teşekkür ederim canlarım 🥰🥰
Üzgünüm başkası var 😞 insan karısını çocuğunu aramadan nasıl durur o kadar zaman?

Boşanmayı düşündüm dedim ona ama o yok bırakmıyor nafakasını istemem zaten babası kanser hastası tedavi görüyor benim ailem zengin babamın sanayide dikkanları var 3 tane babam herhalükarda arkamda da olur ama ben çocuklarım için babalarını kötü bilmesinler diye uğraşıyorum ama aramayınca çocuğum bile diyor ki anne babam bizi sevmiyor sevse arardı diyo bu ne kadar acı Bi durum anlatamam
Böyle olmasının sebebi sürekli olunun iyiliğini düşünmeniz aşırı fedakar olmanız her yaptığını affetmeniz. Annesi olmuşsunuz maalesef. Babanız arkanızdayken boşanın. Hayata yeniden başlayın

• Beğen
Reactions: hlz
Teşekkürler fikriniz için babamda öyle dedi çocukları almak istiyorsan o kozu eline geçir ben arkandayım senin dedi şimdilik bişey farkettirme dedi ama babam demişti bana o adamdan sana koca olmaz diye birkez daha anladım büyük her zaman doğrusunu bilir saol arkadaşım
Babanız dağ gibi arkanızda helal olsun 🥰öyle babaya can kurban aklın yolu birdir 😊

Evet ben köye gelince öyle oluyor merkezde evim var annesi babası Bi abisi benle kalıyor
Ohhhhh ben olsam hayatta bırakmam tabi. Çocuklari senden alamaz da. Boşanmamak için herşeyi yapacak. Zina kanıtın olursa daha kolay ilerler.

Evet ben köye gelince öyle oluyor merkezde evim var annesi babası Bi abisi benle kalıyor
Bu bile başlı başına sorun, abisi anne babası niye sizinle kalsın, kalıyor?
Buna bile razı olmuşsunuz, yazık cidden.
Delili falan bosverip, babamın evine gitmiştim ben çoktan.
Delil diyerek zaman kaybedeceksiniz sadece.

Ben asistanlık okudum hukuk bölümünden çalışsam çalışırım ama çocuğum küçük olduğu için işi bıraktım
Bnce bazı şeyler bahane.ben 2 aylik çocuğu bırakıp işe gittim.guclenmelisin.o seni evde bekleyen ise yaramaz bakıcı gbi görüyor belliki.guclen süslen puslen çalış paran olsun oda nasil değişir fkt sen guclenince kocanı yine begenir misin bilmem

Babası tedavi için merkezden hastaneye dahaa rahat gidiyor kaynımda onu götürüp getiriyor o yüzden yanımdalar haftada 4 gün falan sonra köye geliyorlar

Bu adam, ailesi bulmuş köleyi bırakır mı? Daha hızlı boşanmak için kanıt toplasın bence. Tazminatla gözlerini korkutup hızlıca bosanin derim. Tabi bir avukatla görüşmeniz en sağlıklısı.

• Beğen
Reactions: hlz
Merhabalar arkadaşlar benim çok büyük bir derdim var Tabiki de her evli kadın gibi eşimm. Konuya şöyle başlim biz eşimle çok severek evlendik 8 yıllık evliyim 3yıldan beri evliliğimiz biraz kötüleşti sürekli ben ayakta tutmaya çalıştım o sürekli ergenler gibi tavır yapardı. Ben 26 o 30 yaşnda şimdiyse işi iacabı uzakta ve 1ay gelemicek gideli 2 hafta oldu ve doğru düzgün hiç aramıyor beni benden bunalmış kafasını dinlicekmiş Bi süre sesimi duymak istemiyormuş çocukların var onları da mı merak etmiyorsun diyorum senle güvendeler niye merak ediyim diyo zaten evdeyken de hiç ilgilenmiyor çocuklarıyla ne sıkıntın var niye böylesin diyorum psikolojim bozuk diyo babasının kanser olduğunu öğrendiğinde bile böyle olmamıştı o bana karşı soğuk davranıyor ama ben onun için 8 senedir ailesine bakıyorum ama daha fazla dayanamıyorum beni istemiyorsan başkası vardır demekki hayatında diyorum çünkü whatsapta gece 3 e kadar aktif biriyle msjlaşıyor bna gelince yorgunum falan diyo boşanalım deyince saçmalama salak salak konuşma işine bak falan diyo ben napıcam şimdi çok bunaldım hiçbişi gelmiyor aklıma boşansam çocuklarım öksüz boşanmasam ilgisiz azarlayan bir adamla ömür geçer mi bilemiyorum Bi çare bulun kızlar derdime lütfenn şimdiden teşekkür ederim canlarım 🥰🥰
Yüksek ihtimal görüştüğü biri var gibi.
Çok erken evlenmişsiniz😔. Eşiniz daha yeni yeni kendini ve duygulafını tanıyor. Siz de öyle.

Boşanmayı düşündüm dedim ona ama o yok bırakmıyor nafakasını istemem zaten babası kanser hastası tedavi görüyor benim ailem zengin babamın sanayide dikkanları var 3 tane babam herhalükarda arkamda da olur ama ben çocuklarım için babalarını kötü bilmesinler diye uğraşıyorum ama aramayınca çocuğum bile diyor ki anne babam bizi sevmiyor sevse arardı diyo bu ne kadar acı Bi durum anlatamam
Yapmayın ya şunu işte yapmayın. Kocasız duramam deyin, kocasız kendimi çıplak hissederim deyin, sinek kadar da olsa başımda dursun deyin. Daha çok saygıya layık olur sonuçta dürüstlük. Babalarını kötü bilmesinlermiş. Hay maşallah herkes şöyle pis pis kocalara gelince iyilik abidesi oluyor, bişey deyince biz kötü oluyoruz. İyi adamın kıymeti bilinmiyor bu kadar, ben düşünüyorum bazen adamlar bilerek mi yapıyor?

Back
X