Merhabalar arkadaşlar benim çok büyük bir derdim var Tabiki de her evli kadın gibi eşimm. Konuya şöyle başlim biz eşimle çok severek evlendik 8 yıllık evliyim 3yıldan beri evliliğimiz biraz kötüleşti sürekli ben ayakta tutmaya çalıştım o sürekli ergenler gibi tavır yapardı. Ben 26 o 30 yaşnda şimdiyse işi iacabı uzakta ve 1ay gelemicek gideli 2 hafta oldu ve doğru düzgün hiç aramıyor beni benden bunalmış kafasını dinlicekmiş Bi süre sesimi duymak istemiyormuş çocukların var onları da mı merak etmiyorsun diyorum senle güvendeler niye merak ediyim diyo zaten evdeyken de hiç ilgilenmiyor çocuklarıyla ne sıkıntın var niye böylesin diyorum psikolojim bozuk diyo babasının kanser olduğunu öğrendiğinde bile böyle olmamıştı o bana karşı soğuk davranıyor ama ben onun için 8 senedir ailesine bakıyorum ama daha fazla dayanamıyorum beni istemiyorsan başkası vardır demekki hayatında diyorum çünkü whatsapta gece 3 e kadar aktif biriyle msjlaşıyor bna gelince yorgunum falan diyo boşanalım deyince saçmalama salak salak konuşma işine bak falan diyo ben napıcam şimdi çok bunaldım hiçbişi gelmiyor aklıma boşansam çocuklarım öksüz boşanmasam ilgisiz azarlayan bir adamla ömür geçer mi bilemiyorum Bi çare bulun kızlar derdime lütfenn şimdiden teşekkür ederim canlarım