• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi nasıl düzeltebilirim?

Cocuklari bahane etmeyin. Adam ilgilenmiyor ve ortadan kayboluyor. Cocuklariniz babalarini ne kadar iyi biliyor sanki!? Siz aldatilmayi sindirmissiniz daha önce simdi yine öyle yaparsiniz. Oda istedigi gibi istedigi kisilerle geziyor. Babaniz varlikli arkanizda durur diyorsunuz. Kendi korkulariniz yüzünden böyle bir hayata mahkum ediyorsunuz hem cocuklarinizi hem kendinizi. Cocuk bile artik sevilmediginin farkinda..sizde ne zaman dank edecek? Gözünüzle aldatildiginizi görseniz mi tekrar? Benim de cocuklarim var. Onlara asla böyle bir hayati rol modeli olarak yasamazdim

Yahu sizden niye ayrılsın. Ailesine ve kendisine bedava bakan kadın var. Sizden ayrılınca tüm sorumluluk ona kalacak. Hiç bırakır mı sizi? Öyle babanın başlarında olmaması daha iyi. Ve evet, sizden bunaldığını söyleyerek demek istiyor ki, beni rahat bırak da seni bol bol aldatayım. Ayak bağı olma diyor işte
Di mi? Yosmalarını getirebilir mi küflü köyüne, kabul ettirebilir mi o hayatı? Ama onlar yine de tatlı boşver.

Ben asistanlık okudum hukuk bölümünden çalışsam çalışırım ama çocuğum küçük olduğu için işi bıraktım
Çocuk yüzünden ayrılamadım boşanamadım, çocuk için işi bıraktım. Babanızın durumu iyi, malı mülkü size de 3 çocuğunuza da yeter ama çocukların arkasına sığınmak daha kolay. Yine bir kocam olmadan asla vakası. 18 ve 20 yaşında evlenip arka arkaya da 3 çocuk. Aldatılıp affedince bir daha yapmayacak sanıyorsunuz. Her fırsatta yine aldatacak ama daha dikkatli davranacak. Açık saçık dediğiniz kadın sizin gibi kapalı değil mi yani? Adam kapalıyla evlenmiş ama açıklarla fingirdiyor. Çocuklar falan umurunda değil. Senin yanında güvendeler demek ben artık yokum alış demek. Yapışmayın da adam boşanmayı kabul etsin. Çocuklarınız bile babam bizi sevmiyor diyecek kadar ilgisiz sevgisiz kalmışlar. Hakkınız var mı onlara bunu yaşatmaya?

Bu bile başlı başına sorun, abisi anne babası niye sizinle kalsın, kalıyor?
Buna bile razı olmuşsunuz, yazık cidden.
Delili falan bosverip, babamın evine gitmiştim ben çoktan.
Delil diyerek zaman kaybedeceksiniz sadece.
Delili de koca korkutmak için kullanacak, adam edecek aklınca bak elimde neler var diye. Adam bir gün iki gün korkacak sonra salacak yine aynen devam. Akıl veresim gelmiyor böyle konularda o yüzden.

Bahanelere sığınmayın.Çocuklarınızı da alamaz,onlara bakamaz zaten.Kendinize bu kötülüğü yapmayın.Sizi sevmiyor,saymıyor,eşi olarak görmüyor.Bırakın ,ayrılın,yeni bir hayat kurun.

İşim olmadığı için vermezler belki diye maddi durum konusunda sıkıntım yok ama bilmiyorum işte
Ev hanımları boşanırken velayeti alabilmek için işe mi giriyor? Çoğunun sizinki gibi varlıklı babaları bile yok. Biri bebek 3 çocuğu sırtlayıp adatan adamın köyüne kadar gidip bir de işlerini yapmak niye? Aferin mi bekliyorsunuz eşinizden? Bir kadın kendine acımaz etmez kendi bilir dersin de çocuklarını da mı düşünmez hiç? Çocuklarımı tatile götüreyim denize girsinler kumda oynasınlar diyeceğinize kocanızın köydeki evine gidip hizmet etmek nasıl bir annelik?

Ev hanımları boşanırken velayeti alabilmek için işe mi giriyor? Çoğunun sizinki gibi varlıklı babaları bile yok. Biri bebek 3 çocuğu sırtlayıp adatan adamın köyüne kadar gidip bir de işlerini yapmak niye? Aferin mi bekliyorsunuz eşinizden? Bir kadın kendine acımaz etmez kendi bilir dersin de çocuklarını da mı düşünmez hiç? Çocuklarımı tatile götüreyim denize girsinler kumda oynasınlar diyeceğinize kocanızın köydeki evine gidip hizmet etmek nasıl bir annelik?
Anneliğime laf etmezseniz sevinirim ben sadece kayınababmın hatırı için Bi şans verdim onun için köye geldim ama değmezmiş sadece yıprandığım ile kaldım bende bıktım artık

Merhabalar arkadaşlar benim çok büyük bir derdim var Tabiki de her evli kadın gibi eşimm. Konuya şöyle başlim biz eşimle çok severek evlendik 8 yıllık evliyim 3yıldan beri evliliğimiz biraz kötüleşti sürekli ben ayakta tutmaya çalıştım o sürekli ergenler gibi tavır yapardı. Ben 26 o 30 yaşnda şimdiyse işi iacabı uzakta ve 1ay gelemicek gideli 2 hafta oldu ve doğru düzgün hiç aramıyor beni benden bunalmış kafasını dinlicekmiş Bi süre sesimi duymak istemiyormuş çocukların var onları da mı merak etmiyorsun diyorum senle güvendeler niye merak ediyim diyo zaten evdeyken de hiç ilgilenmiyor çocuklarıyla ne sıkıntın var niye böylesin diyorum psikolojim bozuk diyo babasının kanser olduğunu öğrendiğinde bile böyle olmamıştı o bana karşı soğuk davranıyor ama ben onun için 8 senedir ailesine bakıyorum ama daha fazla dayanamıyorum beni istemiyorsan başkası vardır demekki hayatında diyorum çünkü whatsapta gece 3 e kadar aktif biriyle msjlaşıyor bna gelince yorgunum falan diyo boşanalım deyince saçmalama salak salak konuşma işine bak falan diyo ben napıcam şimdi çok bunaldım hiçbişi gelmiyor aklıma boşansam çocuklarım öksüz boşanmasam ilgisiz azarlayan bir adamla ömür geçer mi bilemiyorum Bi çare bulun kızlar derdime lütfenn şimdiden teşekkür ederim canlarım 🥰🥰
Büyük ihtimalle suphelerinde haklısın. O yüzden delil toplamaya bak.

Delili de koca korkutmak için kullanacak, adam edecek aklınca bak elimde neler var diye. Adam bir gün iki gün korkacak sonra salacak yine aynen devam. Akıl veresim gelmiyor böyle konularda o yüzden.
Birde kocanın çocukları alabileceğini, gerçekten almak isteyeceğine inanmış. Çocuklar adamin umurunda değil.
Hep bir bekleme, oyalanma cabasi.

Birde kocanın çocukları alabileceğini, gerçekten almak isteyeceğine inanmış. Çocuklar adamin umurunda değil.
Hep bir bekleme, oyalanma cabasi.
Ana yaşlı baba hasta, alıp napacak, oynaşına mı baktıracak 3 çocuğu? Önce kendi aç karnını doyursun.

Bence sizde kendinizi geri çekip kendi kabugunuza çocuklarınıza çekilin derim benim .
Aramayın sormayın kendisi merak etsin kim olursa olsun bu sekilde tepki veren kesinlikle aramam yazmam sadece çocukların ihtiyacı yada çok önemli durumlarda arayın sonucundada ne oluyorsa olsun.
Benim degerimi bana sorgulatıyorsa bir insan eger kendi bilir bende kendi degerimi kendim bulmus olurum ozaman da gözüm kimseyi görmez zaten dayanamasanızda kendinizi geri çekin gereken soruları konusmayı yapmıssınız zaten cevapları bu kadar basit üstelik boşanma konusuna gelince orada kimsenin birşey demeye hakkı olamaz kimsenin yuvası bozulmasın inşallah ama bunun yükümlülügü size ait birşey .
Kendi degerinizi harcatmayın sadece derim ben o degeri kendinize ve çocuklarınıza kalsın .
Kendinizi çektiginiz durumdada bu hal hareketler devam ediyorsa karar sizin.

Ben şuan 26 yaşındayım evliliğe hiç hazır hissetmiyorum kendimi hatta ne biliyim biraz daha çocuk gbiyim sanki. siz nasıl 18 yaşında evlenip üç çocuk yapıyorsunuz neye dayanarak ya.
Allah yardımcınız olsun üstüne gitmeyin okudunuz mu? Acilen okuyun cocuklar kaç yasinda kreşe verip hayatınızı sinsi sinsi kurmaya calisin ikinizde çok kucukmussunuz

Ben şuan 26 yaşındayım evliliğe hiç hazır hissetmiyorum kendimi hatta ne biliyim biraz daha çocuk gbiyim sanki. siz nasıl 18 yaşında evlenip üç çocuk yapıyorsunuz neye dayanarak ya.
Allah yardımcınız olsun üstüne gitmeyin okudunuz mu? Acilen okuyun cocuklar kaç yasinda kreşe verip hayatınızı sinsi sinsi kurmaya calisin ikinizde çok kucukmussunuz
Bugun şartlarında 3 çocugu kreşe vermek biraz zorlar ev durumu belli degil allah herkesin yardımcısı olsun .

Çok erken evlenmişsiniz ikiniz de. Sorunların temelinde bu yatıyor aslında. Erken yaşta evlenen çoğu insan yaşıyor bu durumu. Gençliğini yaşamadan koştur koştur evlenip çocuk sorumluluğuna giren çoğu insan yaşı ilerlediğinde ben ne yaptım aydınlanması yaşayarak bu hayattan boğuluyor. Boşansanız çocuklarınız niye öksüz kalsın anlamadım? Annesi veya annesi-babası ölene öksüz denir. Yetim yazmak istediniz sanırım ama o da doğru değil. Siz boşanınca eşiniz ölüyor mu? Adamın şu an bile hayrı yok çocuklarınıza hadi ilgili bir baba olsa neyse.

Anneliğime laf etmezseniz sevinirim ben sadece kayınababmın hatırı için Bi şans verdim onun için köye geldim ama değmezmiş sadece yıprandığım ile kaldım bende bıktım artık
Babam bizi sevmiyor noktasına nasıl geldi o küçücük çocuk? Sevgisiz saygısız ilgisiz adamın ne işi var evde? Çocuk kocadan hem de aldatan kocadan çok önce gelir.

Hem sizi aldatacak, hem hasta babasına baktıracak, hem köyünde iş gördürecek hem de çoluk çocuğa sevgi ilgi göstermeyecek. Bu adamdan boşanmamak için bahaneler bulduğunuz için eleştirdim sizi. Hala bir yaranma çabasında olduğunuz için eleştirdim. Kayınbabanız oğlunu korumuş sizin aldatılmanızı umursamamış, canının derdine düşmüş bir de sizlerle mi uğraşacak? Siz aldatsaydınız kayınpeder oğlundan şans falan istemezdi değil mi?

Back
X