- Konu Sahibi cikolata_hastasi
-
Size hemen ne yapmanız gerektiğini yazıyorum hangi klinik hangi hastane belli mi belliyse oradan bir hostes kız bulun ya tanışın ya da tanıdık birini bulun çünkü hastane kayıtlarına girip neden geldiğini öğrenebilirler bebek mi aldırdı epikrize işlenmek zorunda bulduğunuz bayana sosyal medyadan bile durumu anlatsanız o bayana asla kayıtsız kalamaz bulur vekesinlikle öğrenir hangi pc den bakarsa baksın hastanelerde sistem ortak ondan sonra eşine istediğini söylersin ya nasıl duruyorsun arkadaşın der vs illa bişey der en kesin yol bu hemen bi kaç personeli bul ordan ben böyle yap derim tabi olursaArkadaslar 2yili geckin evliyim 30haftalikda hamileyim. Daha once esimle alakali en ufak bi sikintim, guvensizligim olmadi. Ekstra cok ilgili alakali ustume dusen dunya iyisi bi insandir. Gecen gun ev temizligi yaparken eski faturalari cope atayim diye ayiriyordum. Bi tane fatura dikkatimi cekti. Yasadigimiz ildeki ozel bi hastanede tanimadigim bir kiz adi ve soyadi yaziyo muayene ucreti vs. Muayene tarihi benim hamile kaldigimi ogrenmemizden tam bir ay sonra ve benim nobetci oldugum gun gidilmis muayeneye. Esime hic bisey sormadim aldim faturayi sakladim saskinim karman corman oldum( bunu sorarsam sacma sapan bir cwp alacagimdan adim gibi eminim ama icimede bir kurt dustu arastirmak istiyorum ama napabilirim hic bi fikrim yok lutfen yardimci olun gunlerdir uyuyamadim
Çünkü eğer bi durum yoksa boşa sorun yaratırsınız evde kıskançlık gibi algılanır önce sebebi öğreninSize hemen ne yapmanız gerektiğini yazıyorum hangi klinik hangi hastane belli mi belliyse oradan bir hostes kız bulun ya tanışın ya da tanıdık birini bulun çünkü hastane kayıtlarına girip neden geldiğini öğrenebilirler bebek mi aldırdı epikrize işlenmek zorunda bulduğunuz bayana sosyal medyadan bile durumu anlatsanız o bayana asla kayıtsız kalamaz bulur vekesinlikle öğrenir hangi pc den bakarsa baksın hastanelerde sistem ortak ondan sonra eşine istediğini söylersin ya nasıl duruyorsun arkadaşın der vs illa bişey der en kesin yol bu hemen bi kaç personeli bul ordan ben böyle yap derim tabi olursa
Kadin 56 yasindaymis onu ogrendi hastanedenÇünkü eğer bi durum yoksa boşa sorun yaratırsınız evde kıskançlık gibi algılanır önce sebebi öğrenin
Ne kötü çıktım ben birden bu aralar bi kötüyüm zaten hemen hazırım kötülük düşünmeye ofÇünkü eğer bi durum yoksa boşa sorun yaratırsınız evde kıskançlık gibi algılanır önce sebebi öğrenin
Kadin 56 yasindaymis onu ogrendi hastaneden[aa o nasıl iş ya ben eksik okudum herhalde ay ben anlamadım bi sorun yokmu şimdi
Bu baya iyiymiş valla benim bile aklıma gelmedi siz var ya harikasınız yemin ederim süpersiniz işte kadın ların zekiliği hemcinsim senle gurur duydumoooo iyi taktikkk
ben baya merak ettim iyce karıştı aklım o fatura nerden çıkmış ya en iyisi eşinize sorunda ben bi kadın aldatılmadığı için bir kere mutlu uyuyayım nolurŞimdi okudum yorumları.
Kesin aldatma var deyipte , 56 yaşındaymış , ha tamam aldatma değildir diyenlere şaşırdım. Aldatmanın yaşı yok. 25 yaşındaki delikanlı 50 yaşındaki kadınla ilişki yaşayabiliyor.
Fatura varsa kesin aldatma var, him yaş 56 ise yok. .......
.....
Ve yine soruyorum , saglikci olan eşlerin evde böyle faturaları olmasının neresi tuhaf ?
Bu yorumda güzel ablacım ya da kardeşim nolur bul bişeyler çatladımMahalle dedin mi işler değişir bak her mahallenin bi muhtardan bilgili teyzesi vardır madem eski mahallen yanıyorsundur böyle bi kaç teyze git araştır derim illaki tanıyan gösteren çıkar tipini gördükten sonra sosyal medyaya geç takip et paylaşımlarına bak takipte kal eşinle karşılaştır bla bla bla ya da direkt git faturayı önüne koy bu ne mantıklı bi açıklaması vardır heralde de sakince anlatıyorsa sıkıntı yoktur ama parlayıp carliyosa seni eşyalarını kurcalamakla bak bu çok önemli sucluyorsa üzgünüm ama suçüstü yapmış olursun malesefki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?