Esimi nasil yakalayabilirim ?

Size hemen ne yapmanız gerektiğini yazıyorum hangi klinik hangi hastane belli mi belliyse oradan bir hostes kız bulun ya tanışın ya da tanıdık birini bulun çünkü hastane kayıtlarına girip neden geldiğini öğrenebilirler bebek mi aldırdı epikrize işlenmek zorunda bulduğunuz bayana sosyal medyadan bile durumu anlatsanız o bayana asla kayıtsız kalamaz bulur vekesinlikle öğrenir hangi pc den bakarsa baksın hastanelerde sistem ortak ondan sonra eşine istediğini söylersin ya nasıl duruyorsun arkadaşın der vs illa bişey der en kesin yol bu hemen bi kaç personeli bul ordan ben böyle yap derim tabi olursa

Çünkü eğer bi durum yoksa boşa sorun yaratırsınız evde kıskançlık gibi algılanır önce sebebi öğrenin

Onu konuya yazmadi sonraki sayfalarda yazdi.
Kocasini aradi yasli bir kadin geldi hastaneye gitmissiniz faturayi istedi dedi kocasi da ben kimseyle hastaneye gitmedim kadin evdeyken beni arasaydin ya dedi oyle kaldi suan baska gelisme yok R ruhenna

Kızın ismiyle değil numarasıyla arat sosyal medyadan . Ayrıca eşinin tlfunu ele geçir numarasıni eşine yaz bakalım kayıtlı mi ? Ayrıca fatura da telefon numarası yazıyor değil mi?
Yazıyorsa whatsapp dan ekleyebilirsin kızın resmini görebilirsin. Sonra eşinde numarası yoksa operatör den fatura detay kaydından bakabilirsin vs vs

Şimdi okudum yorumları.

Kesin aldatma var deyipte , 56 yaşındaymış , ha tamam aldatma değildir diyenlere şaşırdım. Aldatmanın yaşı yok. 25 yaşındaki delikanlı 50 yaşındaki kadınla ilişki yaşayabiliyor.
Fatura varsa kesin aldatma var, him yaş 56 ise yok. .......
.....

Ve yine soruyorum , saglikci olan eşlerin evde böyle faturaları olmasının neresi tuhaf ?

ben baya merak ettim iyce karıştı aklım o fatura nerden çıkmış ya en iyisi eşinize sorunda ben bi kadın aldatılmadığı için bir kere mutlu uyuyayım nolur

Mahalle dedin mi işler değişir bak her mahallenin bi muhtardan bilgili teyzesi vardır madem eski mahallen yanıyorsundur böyle bi kaç teyze git araştır derim illaki tanıyan gösteren çıkar tipini gördükten sonra sosyal medyaya geç takip et paylaşımlarına bak takipte kal eşinle karşılaştır bla bla bla ya da direkt git faturayı önüne koy bu ne mantıklı bi açıklaması vardır heralde de sakince anlatıyorsa sıkıntı yoktur ama parlayıp carliyosa seni eşyalarını kurcalamakla bak bu çok önemli sucluyorsa üzgünüm ama suçüstü yapmış olursun malesefki

Bu yorumda güzel ablacım ya da kardeşim nolur bul bişeyler çatladım

En güzeli git soyle ya ben bunu buldum de açık acik bak soyle düşün sorarsan açık açık eğer
1) eger dogruysa yakalamış olursun
2) eğer göründüğü gibi değilse eşine her zaman takipte olduğunu biseyler bulup önüne çıkarabileceğini gösterirsin
3) hayatı boyunca bu ani hatırlar ve her zman yanlış bir sey yapmaktan çekinir neden çünkü pısırık kalmayıp güçlü kadın olmuş olacaksın
4) en önemlisi için rahatlayacak kafanda kurmayıp rahat rahat hayatına devam edeceksin

eşinizin telefon dökümanını çıkarın diğer hatları bilmiyorum ama mesela vodafonda telefondan şifre alıyorsun siteye giriş yapıyorsun kimle konuştun yazıştın cıkıyor o günün tarihinde en cok konuşulan numaraları alıp bulabilirsiniz

önce eşinize belli etmeden kızı araştırın iletişime geçin neyin ne olduğunu bence ilk ağızdan öğrenin.

ben doğalgazımı hep işyerinden arkadaşa aldırırım. kendiside erkek.
gecen gun faturaları temizliyorum cüzdanımda farklı bir fatura. bana gaz alırken arkadaş kendinede almış. para ustu ve benım faturamı bana verirken kendisininkinide vermiş, bende bakmadan cüzdana koymuşum,1 ay taşımışım o faturayı:)

inş sonuç böyle bişeydir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…