- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 158
- 35
- Konu Sahibi cikolata_hastasi
-
Yahu gidip sor' diyenler hiç mi şu KK'dan ders almazsınız?
Şu KK'dan birşey öğrendiysem o da: aldatılma şüphen mi var? Kesinlikle AMA kesinlikle eşinle konuşmayacaksın!
Gidip hesap sorulan her konu ne hikmetse hep tatlıya bağlanıyor, hep bir yanlış anlaşılma hep bir mantıklı savunma.
Bencede birsey yok daha uzerine gidip adamin ortligi karistirma . Zaten birsey varsa mutlaka cikar ama bnce yok oyle bisi karisiklik olmus cok netCanim ama insan hic sasirmazmi kapiya biri geliyo biseyler soruyo.gayet siradan cvpladi gecti.bida gelirse acma kapiyi ben yarin bakarim gelirse dedi.
Kizin adini soyadini yazinca o kadar cok profil cikiyoki anlatamam. Denedim ama hangisi oldugunu kestiremedim malesef
Çok ilginç tavsiyeler var. Gülsem mı ağlasam mi bilemedim..
Yalnız kk nun hayatımıza ve psikolojimize tesiri bu. Olmadık şeylerden şüphelenip senaryo yazmaya başladık. Nice olaylar okuyoruz burada. İster istemez bi şüpheci bakiyoruz herşeye.. Bizim gidişimiz, gidis değil
Haklisiniz tesekkur ederim. Oyle yapicam bendeNiye dert ediyorsunuz ki?
Karşıt görüş elbette olacak, ki size karşı burda benim gördüğüm veya görmediğim kadarı ile kimse fake konu diye ya da suçlayacak başka bir ima da bulunmadı.
Boşverin, siz konunuzun aydınlağa kavuşması için işinize yarayacak yorumlara odaklanın.
Gittigi bolum gorunmuyo sadece muaysne ucreti varhangi bölüme gitmiş ? branş olarak soruyorum dahiliye kadın doğum ?
Dogru soyluyosunuz boyle takintili biride degilim normalde uzatmamda konulari hormonlardan sanirim buyuttumde buyuttum30 haftalik hamilesiniz.. Bu konuyu dusunmekten, kafanizda turlu turlu senaryolar kurmaktan strese girip Allah korusun erken dogumla da karsilasabilirsiniz..
Bence cok fazla uzatmayin bu konuyu direk sorun. zaten tanirsiniz esinizi mimiklerinden falan , bir terslik varsa anlarsiniz hemen..
Helak etmeyin kendinizi...
Siz boyle yazinca bi kotu hissetim cok dogru soylediklwrinizHafiyecilik oyununa dönüyor bu tarz konularda iyice. Bi kağıt parçasıyla insan nasıl böyle bi şeyden şüphe duyar? Kaldı ki adamın hiç bir yanlışı olmamış bu güne kadar. Düşündüğünüz gibi bi kağıt olsa ortada bırakır mı? Hiç marketde filan başkasının fişini de alıp geldiğiniz olmado mı? Belli ki yanlışlıkla bi yerlerden elime geçti. Direk sorun. Ne bu aksiyon çabası. Bi de hamilesiniz niye kendinizi üzüyorsunuz. Yalan filan söylemeye ne gerek vardı. Eşinizin yerinde olsam size çok kırılırdım. Bi kağıt parçasına dayanarak o size böyle bi ima da bulunsa, kesin aldattın gözüyle bakıp ortaya çıkarmak için tuzaklar kursa ne hissedersiniz?
Yanlız faturanın üzerinde kart sahibinin ismi yazar.Başkasının faturası ile nasıl karışacak ki mümkün değil.Bu çok ciddi bir olay.Ben hiç hafiyelik yapmam. Alır faturayı suratına çarparım kim o kız öğrenirim ondan, işin iç yüzünü çıkarırım meydana.Kapanmış bir hastahaneden ne öğrenebilirsiniz ki.Hiç beklemediği bir anda direk girişin konuya bence, o kız kimse bulup getirsin size.Çok ciddi bir olay bu.
Hadeee peki kimmiş?Kadin 56yasinda cikti
Konu sahibi kocasini aradi dediki[QUOTE="MissFrezya, post: 50710177, member: 671468" gadeee peki kimmiş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?