Esimi nasil yakalayabilirim ?

Dimi cok ilginc ben olsam nasil biriydi kac yaslarindaydi sormadin mi nerden tanisiyormusuz (gurbetteyiz sonucta ) gibi sorular sorardim hicbirsey sormadi

Yani aslında ilk mesajımda tam da bundan bahsetmiştim, eşinizi hemen konuya dahil etmeyin diye.
Neyse...
Tel'i kapattıktan sonra hemen birdaha arasaydınız meşgulmü diye veya whatsapp'a girseydiniz, belki aradığı ya da mesajlaştığı biri olabilir olayın akabininde.

Bilemiyorum iş biraz zorlaştı sanki.

Hakkınızda hayırlısı olsun.

Arkadaslar korucu dogum yeri 1961 dogum tarihi cikiyormus sistemde benim kafam daha cok karisti
Ya 30 yaşındaki bı adamın 56 yaşındaki kadınla düşünüldüğü gibi bı ilişkisi olamaz elbetteki bende rahatladım yaşını öğrenince eğer hâlâ için rahat etmediyse mahalleye git direk kadını bul sor yada artık eşine anlat olayı hamilesin strese sokma bence kendini bebeğine yazık belki hiçbir art niyet yoktu sana söylemeyi unuttu.

yanlış faturayı almıtır yada iş ark. filan olabilir ? hemen aldatmayı düşünemenmiz de bence cok entresan.

Bencede aldatma filan yoktur erkekler soğuk kanlilikla yalan söylüyorlar ama beni arasaydin dediğine göre ya senin dediğine inanmadı yada gerçekten masum.

Boyle konular cogaldi bu aralar. Uyeler ne onerse onu curutecek birsey de mutlaka buluyorlar. Konu uzadikca uzuyor. Bir de konuda, yorumlarda gulucuk falan gorunce Noluyor diye dusunduruyor insana artik bu konular.
Yazacam yazacam hadi dedim yazmayayim Colun sen tercuman olmussun elde isim soyisim var tc no var ev adresi var saglik personeli bise bulamiyor neyse 16 kullanici 24 ziyaretci ben kacar

Bende sirf burada onyargiyla karsilasilan konulardan dolayi bir kac gundur konuyu acmadim isin icinden cikamayinca fikir almak icin konuyu actim ama simdi pisman oldum. Arkadaslar neden hemen onyargiyla yaklasiyorsunuz niye hemen asagilayici inanmayan ya da kirici yorumlar yapiyosunuz. Isterseniz ad soyadi saklayarak fatura fotosunu buraya yukleyebilirim. Emin olun sizin bu tutumlariniz yuzunden kac kisi konu acmaktan derdini paylasmaktan vazgeciyor. Ben mantikli gelen her yorumu tek tek denedim denedikcede arkadaslara sonuclarini yazdim. Curutecek seyler olsa hicbirini denemz hepsine bir sey bulurdum. Inanin insan kendi derdini unutup sonra ekstra dert ediniyo buraya konu acinca onu farkettim. Neyse yine de yardimci olan arkadaslara tsk ederim daha da konu vs acmam buraya

Niye dert ediyorsunuz ki?
Karşıt görüş elbette olacak, ki size karşı burda benim gördüğüm veya görmediğim kadarı ile kimse fake konu diye ya da suçlayacak başka bir ima da bulunmadı.
Boşverin, siz konunuzun aydınlağa kavuşması için işinize yarayacak yorumlara odaklanın.

30 haftalik hamilesiniz.. Bu konuyu dusunmekten, kafanizda turlu turlu senaryolar kurmaktan strese girip Allah korusun erken dogumla da karsilasabilirsiniz..
Bence cok fazla uzatmayin bu konuyu direk sorun. zaten tanirsiniz esinizi mimiklerinden falan , bir terslik varsa anlarsiniz hemen..
Helak etmeyin kendinizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…