- 16 Ocak 2016
- 3.030
- 2.546
- 133
- 33
- Konu Sahibi cikolata_hastasi
-
Dimi cok ilginc ben olsam nasil biriydi kac yaslarindaydi sormadin mi nerden tanisiyormusuz (gurbetteyiz sonucta ) gibi sorular sorardim hicbirsey sormadiO zaman evet birini götürmüş yoksa üzerine düşerdi olayın kimmiş aklıma takıldı vs diye ama teyze oluşu rahatlattı bana arkadaş annesi falan gibi geliyor bebeginiz etkilenmesin en azından varsa bi aksi durum bildiğinizi biliyor düşüncesi kemirir endişe içine girer biraz hal hareket takibinde kalın bırakın o düşünsün
Evet korucu dogum yeri. Kadinmis
Ona da bakayimYa evet konu sahibi birde esinin rehberine kadinin soyadini yazip bak belki arkadasinin annesi falan olabilir
Aklimdasin takip edicem burayi insallah kotu bir sey cikmazOna da bakayim
Cok tsk ederim ins cikmaz ..Aklimdasin takip edicem burayi insallah kotu bir sey cikmaz
Ne bilim teyze cikinca tc numarasi oyle soyledim ama yinde goturmedim diyo icim rahat degilNeden teyze dediniz bir kız geldi deseydiniz ya?
Ya 30 yaşındaki bı adamın 56 yaşındaki kadınla düşünüldüğü gibi bı ilişkisi olamaz elbetteki bende rahatladım yaşını öğrenince eğer hâlâ için rahat etmediyse mahalleye git direk kadını bul sor yada artık eşine anlat olayı hamilesin strese sokma bence kendini bebeğine yazık belki hiçbir art niyet yoktu sana söylemeyi unuttu.Arkadaslar korucu dogum yeri 1961 dogum tarihi cikiyormus sistemde benim kafam daha cok karisti
yanlış faturayı almıtır yada iş ark. filan olabilir ? hemen aldatmayı düşünemenmiz de bence cok entresan.Arkadaslar 2yili geckin evliyim 30haftalikda hamileyim. Daha once esimle alakali en ufak bi sikintim, guvensizligim olmadi. Ekstra cok ilgili alakali ustume dusen dunya iyisi bi insandir. Gecen gun ev temizligi yaparken eski faturalari cope atayim diye ayiriyordum. Bi tane fatura dikkatimi cekti. Yasadigimiz ildeki ozel bi hastanede tanimadigim bir kiz adi ve soyadi yaziyo muayene ucreti vs. Muayene tarihi benim hamile kaldigimi ogrenmemizden tam bir ay sonra ve benim nobetci oldugum gun gidilmis muayeneye. Esime hic bisey sormadim aldim faturayi sakladim saskinim karman corman oldum( bunu sorarsam sacma sapan bir cwp alacagimdan adim gibi eminim ama icimede bir kurt dustu arastirmak istiyorum ama napabilirim hic bi fikrim yok lutfen yardimci olun gunlerdir uyuyamadim
Bencede aldatma filan yoktur erkekler soğuk kanlilikla yalan söylüyorlar ama beni arasaydin dediğine göre ya senin dediğine inanmadı yada gerçekten masum.Kizlar aradim kapiya orta yasli bi teyze geldi x evde mi diye sordu bende taniyamadim sizi kimsiniz deyince x beni hastaneye goturmustu onda faturam vardi istemek icin geldim dedi bende nobette olduguni soyledim oyleyse yarin gelirim deyip gitti dedim. Gittiginiz hastanenin adinida verdi dedim. Direk kimmis o ya ben hic kimseyi hastaneye goturmedim yanlis eve gelmistir dedi bende adini nerden bilecek oyle olsa kadin direk kapiya geldi dedim dusundu biraz yok hayir eminim ben kimseyi goturmedim arasaydinya o varken dedi kadin evde olmadigini duyunca gemen gitti firsat kalmadi dedim yarin aksam faturayi gostericem tesaduf bunu buldm dunku gelen teyzede adinin bu oldugunu soylemisti hani goturmemistin kim bu diye ustune gidicem
Yazacam yazacam hadi dedim yazmayayim Colun sen tercuman olmussun elde isim soyisim var tc no var ev adresi var saglik personeli bise bulamiyor neyse 16 kullanici 24 ziyaretci ben kacarBoyle konular cogaldi bu aralar. Uyeler ne onerse onu curutecek birsey de mutlaka buluyorlar. Konu uzadikca uzuyor. Bir de konuda, yorumlarda gulucuk falan gorunceNoluyor diye dusunduruyor insana artik bu konular.
Yok canım daha nelerKimlik numarasını kafadan atmış olabilirler mi acaba?
Bende sirf burada onyargiyla karsilasilan konulardan dolayi bir kac gundur konuyu acmadim isin icinden cikamayinca fikir almak icin konuyu actim ama simdi pisman oldum. Arkadaslar neden hemen onyargiyla yaklasiyorsunuz niye hemen asagilayici inanmayan ya da kirici yorumlar yapiyosunuz. Isterseniz ad soyadi saklayarak fatura fotosunu buraya yukleyebilirim. Emin olun sizin bu tutumlariniz yuzunden kac kisi konu acmaktan derdini paylasmaktan vazgeciyor. Ben mantikli gelen her yorumu tek tek denedim denedikcede arkadaslara sonuclarini yazdim. Curutecek seyler olsa hicbirini denemz hepsine bir sey bulurdum. Inanin insan kendi derdini unutup sonra ekstra dert ediniyo buraya konu acinca onu farkettim. Neyse yine de yardimci olan arkadaslara tsk ederim daha da konu vs acmam buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?