- 17 Eylül 2012
- 3.613
- 7.894
- 358
- Konu Sahibi cikolata_hastasi
-
Takipteyim.. Umarım arkadaşının çocuğu falandır onu götürmek zorunda falan kalmıştır ne bileyim ya küçük bir çocuk olsun lütfenAyy yaa hemen bir arkadasimi ariyorum simdi umarim bugun calisyordur en azindan yasini ogrensem bile fikir edinirim kizlar birazdan gelismeleri yazicam cok tsk ederm arkadasim benim beynim durmus hic dusunemedm bunu hemen donicem
Esiniz kac yasindaArkadaslar korucu dogum yeri 1961 dogum tarihi cikiyormus sistemde benim kafam daha cok karisti
Eşiniz kaç yaşında kiArkadaslar korucu dogum yeri 1961 dogum tarihi cikiyormus sistemde benim kafam daha cok karisti
30yasinda esimEsiniz kac yasinda
O zaman bugun arkadaslarin dedigi gibi bugun yasli bir kadin geldi hastane faturasi sendeymis lazim olmus bende nobette dedim ne faturasi bu acikla falan diyebilirsin30yasinda esim
Kesin yolda bi teyze rahatsızlandı iyi biri eşim diyosunuz onu aldı götürdü ya nebileyim ne olur başka artık rahatlıkla sorabilirsiniz bence yaşı var bayağı teyzenin30yasinda esim
Hastane ücreti ne kadar tutmuş ?kürtaj falan mı acaba dedim ?500-1000 arası ozellerde
Evet ariyorum simdi yarina kadar duramicam aynen boyle soylicem bakalim niyeyse icim hala rahatlamadiO zaman bugun arkadaslarin dedigi gibi bugun yasli bir kadin geldi hastane faturasi sendeymis lazim olmus bende nobette dedim ne faturasi bu acikla falan diyebilirsin
Yuzyuze sorsan daha iyi olurdu ama valla bir rahatlama geldi bana teyzeymis resmen kız diye bahsettigimiz kisiEvet ariyorum simdi yarikıza kadar duramicam aynen boyle soylicem bakalim niyeyse icim hala rahatlamadi
Arkadaslar korucu dogum yeri 1961 dogum tarihi cikiyormus sistemde benim kafam daha cok karisti
Dönüşünüzü bekliyorumEvet ariyorum simdi yarina kadar duramicam aynen boyle soylicem bakalim niyeyse icim hala rahatlamadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?