Esimi nasil yakalayabilirim ?

Evet ariyorum simdi yarina kadar duramicam aynen boyle soylicem bakalim niyeyse icim hala rahatlamadi
Valla ne diyeyim ben bu kadin sevgilisi veya baska bir kadin varsa onun annesi yada akrabasi olabilir diye dusundum. Bu kk beni ne kadarda supheci yapti. Ben hic masum yaklasmiyorym bu olaya

Kizlar aradim kapiya orta yasli bi teyze geldi x evde mi diye sordu bende taniyamadim sizi kimsiniz deyince x beni hastaneye goturmustu onda faturam vardi istemek icin geldim dedi bende nobette olduguni soyledim oyleyse yarin gelirim deyip gitti dedim. Gittiginiz hastanenin adinida verdi dedim. Direk kimmis o ya ben hic kimseyi hastaneye goturmedim yanlis eve gelmistir dedi bende adini nerden bilecek oyle olsa kadin direk kapiya geldi dedim dusundu biraz yok hayir eminim ben kimseyi goturmedim arasaydinya o varken dedi kadin evde olmadigini duyunca gemen gitti firsat kalmadi dedim yarin aksam faturayi gostericem tesaduf bunu buldm dunku gelen teyzede adinin bu oldugunu soylemisti hani goturmemistin kim bu diye ustune gidicem

İnkar etmesi degisik olmus... ya benim aklima soyle birsey geliyor ama, esiniz degil de kayinvalideniz filan dusurmus olabilir mi ne bileyim. Yani esinizin cebinden mi cikti fatura?

Ay bence aldatma gibi bir durum yok canim arasaydin beni falan demezdi cunku

Telaş falan yaptım nasıl karşıladı yazmıştım size google maps dan bakın eski mahallenizmis tanırsınız az çok sokak görünümünden sizin oturduğunuz yere yakınmi falan ama yinede takılmayın arkadaşının annesi falandır o geliyor aklıma bununla geçmiş olsun diyelim

Telas yapmadi sakince hic sasirmadan cwp verdi. Evet baya yakin bize bakmistim. Ins korktugum gibi bisey degildir

Faturamda yazmamislardi benim zorunlu küretaj di . ayrı bir form doldurmustuk orada yazıyordu sebepleri ve kullanılan ilaçlar falan anne baba oradaysa zannetmiyorum yasal olmayan kürtaj olsun nikah olmasi şart Mi? babadan da izin alınıyor evlilik cüzdanı istenmiyor bildigim.
İnş. Konu Sahibi böyle bir şey olmamistir

O zaman evet birini götürmüş yoksa üzerine düşerdi olayın kimmiş aklıma takıldı vs diye ama teyze oluşu rahatlattı bana arkadaş annesi falan gibi geliyor bebeginiz etkilenmesin en azından varsa bi aksi durum bildiğinizi biliyor düşüncesi kemirir endişe içine girer biraz hal hareket takibinde kalın bırakın o düşünsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…