Esimi nasil yakalayabilirim ?

peki fatura nasıl ödenmiş? kredi kartı ile mi? bazı durumlarda nasıl ödendiği bilgisi de yazıyor. belki ordan bir şey çıkar. ve aynı gün telefon görüşmelerinin listesini çıkarın
Nasil odeme yapildigi yazmiyor ama online islemlerden o gunku konusmalara bakip yabanci no varsa whatsup dan ekleyip fotolara bakarak ogrenmeye calisabilirim tsk kizlar ya zehir gibisiniz :))

hemen eşe sormak iyi fikir değil. bu durumda uyanıyorlar ve aksine zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyolar. bağırıp çağırıyorlar. konu sahibi hamile olmasa beklesin isterdim. zamana yayarak araştırsın ama bebeğe bir şey olur diye korkuyorum.
lanet gitsin şu erkeklere

Evet bu da cok mantikli esim bugun nobette yarin ben gidiyorum yarin aksama kadar birsey bulamazsam bunu yapabilirim
Bu gün siz evdeymissiniz uygulama şansıniz var bence yapın eşiniz eve geldiğinde hergun olduğu gibi normal davranın gününün nasıl geçtiğini sorun o da size soracaktır mutlaka normal gününüzü anlatın ona sonra unutuyordum az daha yorgunluktan bugün bir kız geldi seni sordu bende işte olduğunu söyledim deyin o an okadar rahat gününüzden bahsederken bı an da tedirgin olur da kim olduğunu bilmiyorum derse yada bir yalan uydurduğunu anlarsınız konunun üzerine gidin ve faturayı önüne koyun

Ayy yaa hemen bir arkadasimi ariyorum simdi umarim bugun calisyordur en azindan yasini ogrensem bile fikir edinirim kizlar birazdan gelismeleri yazicam cok tsk ederm arkadasim benim beynim durmus hic dusunemedm bunu hemen donicem

Canım faturanın fotokopisini çek aslını sakla.. ne olur ne olmaz Allah korusun altından bişi çıksa mahkemede delil olarak kullanırsın. Eşin falan yırtmasın. Bence de eczaneye git. Daha önce kullandığı ilaçları öpren. O tarihte bak bakalım ne ilacı kullanmış. Ama ne doktoru olursa olsun bişi var bu işte. Adrese git bi bak bence.. yani ne bilim. .

Sağlık personeliyim diyorsun mutlaka tanıdın insanlar vardır hastanelerde tcye sorgulatma yaptığında o hastane girişi varsa çıkıyor diye biliyorum en azından yaşını ordan öğrenebilrsin ve belki dahada fazlasını

Insallah kotu bisey yoktur diyerek baslamak istiyorum...Adrese google haritadan bak yerini tespit edebilirdim artık cadde sokak görüntüsüne ulaşabiliyorsunuz isim belliymis şimdi artık herşeye internetten ulaşılabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…