gullumsun Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Ekim 2011 4.596 0 0 Ankara 3 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi gullumsun #81 DaisyB .!.: ayy güllümsün bu konuyu sen mı actın arkadas begenmese gormıcemmm gercekten yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hamılesın zaten sevıyorum kız senı :) Genişletmek için tıkla... saol cnm biliyosun zaten tedavi için ne kadar çaba sar ettiğimi bunlar o zamanlar hani sinirlerimi zıplatıyoda ya o ara açıştım işte
DaisyB .!.: ayy güllümsün bu konuyu sen mı actın arkadas begenmese gormıcemmm gercekten yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hamılesın zaten sevıyorum kız senı :) Genişletmek için tıkla... saol cnm biliyosun zaten tedavi için ne kadar çaba sar ettiğimi bunlar o zamanlar hani sinirlerimi zıplatıyoda ya o ara açıştım işte
DaisyB Meleğim beni bırakma Kayıtlı Üye 5 Ocak 2011 2.936 9 66 İstanbul 3 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi gullumsun #82 anladım canım kısmet hayırlı olsun tatlımmmmmmmmmmm cok ıyı oldu her sey ınsallah bu kadar guzel devam eder
anladım canım kısmet hayırlı olsun tatlımmmmmmmmmmm cok ıyı oldu her sey ınsallah bu kadar guzel devam eder