ohhhh sonunda ya :sm_cool:dizinin gununu beklemek gibi heyecanla bekledik allahima sukur arkadasimiz bulamadigi huzuru mutlulugu bulacak insallahsositososito adamin boyle sessiz kalmasi garip:uhm: insallah hic citi bile cikmaz:Saruboceq: canim seni tebrik ediyorum :içelim:kadinlarin boyle cesur olmasi lazim aferin sana:enbuyukkk::enbuyukkk:
:dance::dance: duygularıma tercüman olmuşsun vala..
adamın tepkisizliği korkutuyor beni açıkcası..
sonradan bi pislik çıkarmasın ?CADIARZU
:dance::dance: duygularıma tercüman olmuşsun vala..
adamın tepkisizliği korkutuyor beni açıkcası..
sonradan bi pislik çıkarmasın ?CADIARZU
fırtına öncesi sessizlik..öyle bir mektup yazdım ki o yazılardan sonra tekrar istemez herhalde ama oğlu için mutlaka harekete geçer..
amin insallah canim kotuyu dusunmeyelim ki olmasin bir an once bosanirlarda biter insallah' kokunden :enbuyukkk: ben cok uzuluyorum bu durumdakilere her zaman aile destegi olmuyo yada uzmemek icin aileyi soylemiyolar mutlu gorunuyorlar hep (bu biraz ben gibi)neyse allah yolunu acik etsin chicekcim bebisinle annemle saglikli huzurlu gunler diliyorum:Saruboceq::enbuyukkk:
ooo mutlaka oğlunu istiycektir! ama sen güçlü olmalısın , sakın yumuşak tarafını gösterme ona..
mahkeme zaten çocuğu anneye verir genelde..sonrası içinde yine nabza göre şerbet ver..
senin neyin varki bebişim :teselli::teselli::çok üzgünüm:
Yok canim oyle cok onemli bisi ama herzamanki kavganin ileri seviyesi bu gecen hafta sonum cok kotuydu kizginlik aninda neredeyse bosanacaktim vallaha:roflol: bide bu konuyu okuyunca halime sukrettim:Saruboceq: tatlim benimkisi hic kalirdi chicekin cektiklerinin yaninda canim benim oda iyi sabretmis cennetlik kiz vallaha:enbuyukkk:
acizligimizi yanlizligimizi kullaniyorlar askimi katmiyorum kadinlarin sesi oluyorum kaydirigubbakcemile3bende yurtdisindayim burada kimsemiz yok esiminde benimde rahatiz simdilik ama tr ye donecegiz 3 yila kalmaz napacam o zaman :bbo:
merhaba..ilginize teşekkürler arkadaşlar..merak ettiğinizi biliyordum..evet geldim..şimdi annemlerdeyim..uzunca bir mektup yazdım ona bıraktım..o günden beri ses yok henüz..biraz karışığım..toparlanmaya çalışıyorum ama rahatım annem yanımda yalnız değilim en azından..hayat bana neler getirir bilmiyorum şimdiden kestiremiyorum bunu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?