Eşimi polise versem mi?

chicek çok geçmiş olsun yeni okudum olanları,adına çok sevindim,dilerim bundan sonraki hayatın gönlünce olur..

başından geçenler gerçekten çok zor ve de acı..
inşallah bundan sonra huzurlu, mutlu bir hayat idame ettirirsin..
hayırlısı olsun canım...
hayat bu, herkesin başına gelebilecek bir durum..

insallah canim bundan sonra mutlu olursun sana inanmayanlari bosver

ohhhh sonunda ya :sm_cool:dizinin gununu beklemek gibi heyecanla bekledik allahima sukur arkadasimiz bulamadigi huzuru mutlulugu bulacak insallahsositososito adamin boyle sessiz kalmasi garip:uhm: insallah hic citi bile cikmaz:Saruboceq: canim seni tebrik ediyorum :içelim:kadinlarin boyle cesur olmasi lazim aferin sana:enbuyukkk::enbuyukkk:

:dance::dance: duygularıma tercüman olmuşsun vala..
adamın tepkisizliği korkutuyor beni açıkcası..
sonradan bi pislik çıkarmasın ?CADIARZU

fırtına öncesi sessizlik..öyle bir mektup yazdım ki o yazılardan sonra tekrar istemez herhalde ama oğlu için mutlaka harekete geçer..

amin insallah canim kotuyu dusunmeyelim ki olmasin bir an once bosanirlarda biter insallah' kokunden :enbuyukkk: ben cok uzuluyorum bu durumdakilere her zaman aile destegi olmuyo yada uzmemek icin aileyi soylemiyolar mutlu gorunuyorlar hep (bu biraz ben gibi)neyse allah yolunu acik etsin chicekcim bebisinle annemle saglikli huzurlu gunler diliyorum:Saruboceq::enbuyukkk:

fırtına öncesi sessizlik..öyle bir mektup yazdım ki o yazılardan sonra tekrar istemez herhalde ama oğlu için mutlaka harekete geçer..

ooo mutlaka oğlunu istiycektir! ama sen güçlü olmalısın , sakın yumuşak tarafını gösterme ona..
mahkeme zaten çocuğu anneye verir genelde..sonrası içinde yine nabza göre şerbet ver..

senin neyin varki bebişim :teselli::teselli::çok üzgünüm:

bence polise ver canım sonucta almanya gibibir yerdesin kadın hakları türkiyedeki gibi degil orda haklar daha fazla neden bunca eziyet cekesinki yinede karar senin şimdi ailenin yanındaymışsın braz kafanı dinle burda

Yok canim oyle cok onemli bisi ama herzamanki kavganin ileri seviyesi bu gecen hafta sonum cok kotuydu kizginlik aninda neredeyse bosanacaktim vallaha:roflol: bide bu konuyu okuyunca halime sukrettim:Saruboceq: tatlim benimkisi hic kalirdi chicekin cektiklerinin yaninda canim benim oda iyi sabretmis cennetlik kiz vallaha:enbuyukkk:

ay evet !! cenetlik kesinlikle..
ama sende..neden böyle ki..
çok üzülüyorum ben ya , ne hayallerle evleniyo insanlar ne umutlarla..heleki kadınlar , ne büyük mutluluk !!
yakmak lazım bu erkekleri :enbuyukkk:

acizligimizi yanlizligimizi kullaniyorlar askimi katmiyorum kadinlarin sesi oluyorum kaydirigubbakcemile3bende yurtdisindayim burada kimsemiz yok esiminde benimde rahatiz simdilik ama tr ye donecegiz 3 yila kalmaz napacam o zaman :bbo:

acizligimizi yanlizligimizi kullaniyorlar askimi katmiyorum kadinlarin sesi oluyorum kaydirigubbakcemile3bende yurtdisindayim burada kimsemiz yok esiminde benimde rahatiz simdilik ama tr ye donecegiz 3 yila kalmaz napacam o zaman :bbo:

topik sahibininde kımsesı yoktu yanında ama bak kaynana telefonla bile yetmiş :enbuyukkk:
sen yinede boş bırakma eşini ..
tr yede dn,önme mümkünse :dance::dance:
anacım ne gerek var şincik :teselli:

ohh çok şükür...hihoyyyt
çok sevindim canım sorunsuz bir şekilde ailene kavuşmana...
inşallah bundan sonra hayat sana ve bebeğine güzel sürprizler sunar..:teselli:

ayy inanamıyorum yaaa şoktayım hem aldatıyo hem 5 kurus getirmiyo eve hemde dayak boyu posu devrilsin cok sinirlendim yaaaa bu ne biçim iştir :mymeka:klava:

chıcek hosgeldn canım gercekten cok merak etmıstım senı. kendı adıma. hergun gırıp bakıyordum topıge. ıkıncı hayatına hosgeldın dıyebılırmıyız acaba senın ıcın... oglunla aılenle mutluluklar...ınsallah kurtulursun bu dertten...

chicek yeni hayatina Tr ye herseye hos geldin canim. Canavar adam, insallah ettigi bin kat burnundan fitil fitil gelir. terbiyesiz. keske polise de verseydin de kaydi, sabikasi da olsaydi poliste kadin dovmekten.

neyse gecmis olsun. oglu icin yapsin yapacagini. sen asil keske dayak yediginde rapoir vs alsan cocugunu bile gostermeyebilirlerdi, tehlikeli diye.

neyse canim gelismeleri yazarsin.

konuyu baştan sona okudum..neye yarar bılmıyorum ama yanındayız gercekten ...yeni dünyaya hoşgeldin

Esinin zorbaliklarindan kurtulduguna ve anneciginin kollarinda olduguna cok sevindim..
Ve bu yazilari okurken birtanecik esimi, allah bana nasip ettigi icin kackere sükrettim bilemiyorum..Benim esim birak bana el kaldirmayi birkere agzindan kötü bir laf cikmaz asla...Yok be anacim 40 yilda görsen,ben bunu tanidim desen evlenene kadar kimse kimseyi taniyamiyor..Allah baksin artik esinin yüzüne..Benim annem isvicrede,bense Köln,deyim:çok üzgünüm:..Cok özledim annecigimi,benim yerimede söyle annecigine saril ve kokusunu icine cek iyice..
Canini hic SIKMA hayatimne demisler Su Akar Yatagini Bulur...

hoşgeldin :) bende sevindim geldiğine en azından şiddetten kurtulmuşsun ve çocuğunu yanında en güzelide annenin şevkatli kollarındasın. :) bundan sonra inş. çocuğunla mutlu bir hayat yaşarsın :) ii günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…