Eşimi polise versem mi?

selam arkadasım butun mesajları tek tek okudum, sankı evın, yasadıgın hersey, esının o hallerı hep canlandı ınan gozumde. senın adına cook sevındım ınsallah cok guzel bır hayat senı beklıyor. kurtul o adamdan. guzel oglunla mutlu yasa. pekı merak ettıgım bırsey var. ya o adam senı sıkayet falan ederse, oglumu turkıye ye kacırdı falan dıye.. ne bıleyım korktum bır an..olabılır mı boyle bırsey acaba..ınsallah sorunsuz sıkıntısız atlatırsın cok merak edıyorum sımdı senı...bıze yaz olur mu..merakta bırakma.. ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN ARKADASIM..

ayy canım benim ya inşallah sen ve bebeğin bundan sonra hiç ama hiç üzülmezsiniz..

yarın geliyorsun yanii.. çok sevindim... :)

inşallah bir sorun çıkmadan rahata erersin ...

bizi habersiz bırakma sakın olur mu?

ayy okudum da allah yardımcın olsun, ıyı yapmıssın en dogru karar gıbı gorunuyor. yolun acık olsun.

buraya dönecek olmana kurtulacak olmana çok sevindim.. sen ve bebişin bundan sonra çok güzel şeyler yaşarsınız inşallah..

kalman için bir sebeb yok zaten.sen derhal polisi arıyorsun,yurt dısında boyle seylere daha cok onem verırler.ve kurtuldugun zaman keske daha once arasaymısım dıyeceksın.kendıne nıye boyle ezıyet cektırıyorsun??

Simdi bu arkadas bugun Turkiyeyemi uctu yaaani??????pek inandirici gelmedi ama Allah hakkinda hayirlisini versin....

kizlar bana hic inandirici gelmedi,böyle bir psikopatin elinde, kendi basina yurtdisinda kalan birisi kagitti,biletti bilmem neydi cok zor yani.geleli zaten iki sene olmus,dil bilmez yol bilmez,üzerine kapi kilitlenen biri bunun altindan nasil kalkmis pes yani.

insanin basina geldimi öyle bir yaparki
öyle birisini tanimistim cok iyi arkadas olmustuk henüz yeni tr den gelmis zavallai kocasinin yapmadigi zülüm kalmadi
sonunda gizlice biletini alip kacti
sonradan esi ve ailesi cok üzerime geldiler nereye gitti sen biliyorsun falan diye
bende oh iyi yapmis nereye gittigini bilsem bile size söylemem diyip kovmustum onlari

zaza cim bekleyip görecegiz sonucu bakalim.ama yinede senin hakli ccikmani isterim.insallah yazdigi gibi bugün kurtulmustur o adamdan.allah yardimcisi olsun,ne diyim.

insallah kurtulmustur.. olan cocuga oluyor daha cok icim ona yaniyor zavallilarin ne sucu var yaa..

chıcek hala bırseyler yazmadın yaa senı merak edıyoruz. ne yaptın gelebıldın mı turkıye ye...

kizlar chicek en son siteye ayin 6 sinda girmis 13.31 napti acaba nerakla bekliyorum bende

Son düzenleme:
ben bugün okudum bu başlığı ve bende merak ettim açıkcası ne oldu acaba??

merhaba..ilginize teşekkürler arkadaşlar..merak ettiğinizi biliyordum..evet geldim..şimdi annemlerdeyim..uzunca bir mektup yazdım ona bıraktım..o günden beri ses yok henüz..biraz karışığım..toparlanmaya çalışıyorum ama rahatım annem yanımda yalnız değilim en azından..hayat bana neler getirir bilmiyorum şimdiden kestiremiyorum bunu..

Simdi bu arkadas bugun Turkiyeyemi uctu yaaani??????pek inandirici gelmedi ama Allah hakkinda hayirlisini versin....

arkadaşım neden böyle bir yorum yazdın anlamak güç gerçektenfisfisfis beni yalancılıkla itham ettiğini farkındasın umarım..niye yalan söyleyeyim-tatlicadiarzu-

ben bu tip durumlarda kişi karşıdakini kendi gibi görürmüş diye düşünüp takmıyorum kafaya istediğini düşünebilirsin

beni biraz fazla küçük görmüşsün gibi geldi canım:bbo: dikkat edersen eğitim durumum lisans ve 2 yılda bir ülkenin yollarına ve az çok diline alışabilecek kadar zekaya sahibim..hem dil yetmedi iyi derecede ingilizcem var..hiçbiri olmadı bir arkadaşım vardı ondan yardım isterdim..yani insan yapmak isterse herşeyi yapabilirsüprizzzzz ki yaptım da..yine de sağol ilgilendiğin için..

kurtulmana çok sevindim çok..
bu kadar zaman o adamı çekmiş olman bile büyük meziyet!!
ne kadar zor kadın olmak ya:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…