• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi rahat bırakmayan sapkın arkadaşları..

Benzer icerikte iki ayri konu var bugun. kirmak istemem kusura bakmayin da sizin esleriniz cok masum da arkadaslari mi isguzarlik yapiyor? hic makyaj yapmayan birine makyaj videosu atar misiniz? demek ki esiniz de is yerinde geyik muhabbete katiliyor ki bu arkadaslari da yuz buluyor.

Eşinizin elinden telefonunu alıp eşinizin arkadaşıyla konuşup eşinizle olan iletişim seviyenizi mi ayarladınız ben mi yanlış anladım. Çok afedersiniz de eşiniz çocuk mu? Nasıl izin verebiliyor böyle bir şeye. Ortada bir yanlış varsa kendi bir birey olarak bunu çözemiyor mu? Garip . Umarım ben yanlış anlamışımdır.

O izin vermedi zaten ben aldım aradım direkt. . Evet malesef iyi birşey yapmadım.. umarım işyerinde bu dedikleriniz olmaz.. yoksa akşama eşimle yine bozuşacağız.
Bilemedim nasıl olur ama tekrar arasaniz x bey dün akşam eşimin teli bendeydi videoları gördüm ve çok sinirlendim o sinirle bir anda aradım sizi bu yaptığımdan eşimin haberi olursa çok rahatsız olur ayrıca tekrar belirtmek isterim esimde bende rahatsız oluyoruz bu tarz videolardan bu bu durumu gözardı etmezseniz sevinirim.. hem eşinizi kurtarmış olursunuz bir nebze hem rahatsızlığınızı dile getirmiş olursunuz ..

Selam kızlar bir kaç aydır rahatsız olduğum konu var..
Eşimin işyerinde birkaç arkadaşı vatsaptan sürekli eşime saçma sapan komik ama cinsel içerikli video gönderiyolar. Geçen ay bitanesini yakaldım köpekli kadınlı iğrenç bir video atmıştı arkadaşı.. tam da misafirlerimiz yemeğe gelecekken eşim tesadüf açtı videoyu bende gördüm.. o an sinirlendim ne zamandan beri aranızda böyle videolar paylaşıyosunuz dedim yeni gönderdi bende anlamadım dedi. Neyse misafirler falan geldi olay kapandı..
Yine p.tesi günü eşimle dışarı çıktık. avm de oturuyoruz pat diye yine mesaj geldi ve eşim bu defa açmadı bende işkillendim yinede günü berbat etmemek adına sustum.. eve geldik arkadaşların saçma sapan video atmıyorlar dimi dedim yalan söylemedi arada atıyorlar yapmayın atmayın desemde dinlemiyolar dedi bende izlemeden siliyorum dedi.. dün akşam eşime iki de bir mesaj geliyo noluyo dedim arkadaş vatsap grubuna dahil etmiş dedi konuşuyorlar dedi banada bildirim geliyo dedi.. bir bak dedim çok bildirim geliyo.. ofladı bu gerizekalı kafayı yedi bu videolarla dedi.. kim dedim işte o arkadaş dedi.. aldım elime telefonu aradım adamı yahu evli barklı adamsın utan biraz dedim insanları sizin gibiler yoldan çıkarıyo yeter artık kendin iğrenç bir adamsın benim eşime niye bulaşıyosun dedim şaka olsun diye yolluyorum dedi bana.. senin şaka anlayışın bu mu dedim kapattım.. sonrada pişman oldum keşke aramaydım adamı şimdi eşimin işyerine gitsem adamı da görcem napcam nasıl tepki vercem.

Eşiniz o sizin, çocuğunuz değil
Bu tepkiler çok aşırı, eşim bu şekilde bir iş arkadaşımı arasa kapının önüne koyarım onu, çok uç ve saygısız bir hareket
İş arkadaşlarıyla olan diyaloğundan söz etmiyorum bu durumda yanlış anlaşılmasın, o da hoş bir durum değil ama insanın eşinin sürekli telefonunu kontrol etmesi, sürekli ayar vermesi evlilik açısından çok hırpalayıcı bir hareket, eşiniz sakin bir adammış buna şükredin bence

Bilemedim nasıl olur ama tekrar arasaniz x bey dün akşam eşimin teli bendeydi videoları gördüm ve çok sinirlendim o sinirle bir anda aradım sizi bu yaptığımdan eşimin haberi olursa çok rahatsız olur ayrıca tekrar belirtmek isterim esimde bende rahatsız oluyoruz bu tarz videolardan bu bu durumu gözardı etmezseniz sevinirim.. hem eşinizi kurtarmış olursunuz bir nebze hem rahatsızlığınızı dile getirmiş olursunuz ..
Sizce artık geç değil mi eşimde arkadaşıda şuan işte.

Burada size hak verenlere şaşırdım. Aynı davranışları buradaki kadınlara eşleri yapsa, buraları yıkılır ve o erkeği infaz için çoktan darağaçları kurulurdu. Anlık sinirle doğrudan eşinizi hedefe koymuşsunuz ve aslında burada eşinizi çaresiz çocuk kıvamına getirerek karşı tarafa karşı savunmasız bırakmışsınız. Şu eşlerinize anne tavırlarını bırakın artık. Herkesin beyni ve iradesi var. Tavrınızı doğru bulmadım.

Gerçekten konu sahibine '' iyi yapmışsın '' mı yazdınız ??
Ay yok artık çok ayıp etmişsin koskoca adam kendi işini halledemiyor gibi nasıl aradınız yahu.
Kendinizi eşinizin yerine koyun. Benim kız arkadaşlarımla aramda olan eşimin istemediği bir durumu eşim arayıp böyle yapmayın diyecek ben kafayı yerdim herhalde. Ne demek onun haddine mi benim sorunumu halletmesi derim.
Burada haddinizi aşan bir tutum sergilemişsiniz kusura bakmayın ama çok acizce bir hareket olmuş.

Eşiniz de bir garip neden size şikayet ediyor rahatsizsa engellesin

Benzer icerikte iki ayri konu var bugun. kirmak istemem kusura bakmayin da sizin esleriniz cok masum da arkadaslari mi isguzarlik yapiyor? hic makyaj yapmayan birine makyaj videosu atar misiniz? demek ki esiniz de is yerinde geyik muhabbete katiliyor ki bu arkadaslari da yuz buluyor.
Ben eşim masum yapmaz mı dedim. Mutlaka yapmıştır bakmıştır izlemiştir. Bilemem günahınıda almıyım şimdi. Ama 6 yıldır ilk kez böyle bir olayla karşılaştım yada yakaladım diyeyim ve eşim iki kez uyardım bak hanım kıskanç olay çıkıyor evde diye anlamıyor falan dedi aynı işyerindeler mecbur numaraları oluyor birbirilerinde.. iki ay boyunca adam musallat oldu bende nefret ederim bu tarz videolardan o an düşünemedim sonrasını ve aramış bulundum.. sonrasında tabiki yaptığımdan çok pişman oldum ama nafile.

Gerçekten konu sahibine '' iyi yapmışsın '' mı yazdınız ??
Ay yok artık çok ayıp etmişsin koskoca adam kendi işini halledemiyor gibi nasıl aradınız yahu.
Kendinizi eşinizin yerine koyun. Benim kız arkadaşlarımla aramda olan eşimin istemediği bir durumu eşim arayıp böyle yapmayın diyecek ben kafayı yerdim herhalde. Ne demek onun haddine mi benim sorunumu halletmesi derim.
Burada haddinizi aşan bir tutum sergilemişsiniz kusura bakmayın ama çok acizce bir hareket olmuş.
Evet haklısınız.

Ben eşim masum yapmaz mı dedim. Mutlaka yapmıştır bakmıştır izlemiştir. Bilemem günahınıda almıyım şimdi. Ama 6 yıldır ilk kez böyle bir olayla karşılaştım yada yakaladım diyeyim ve eşim iki kez uyardım bak hanım kıskanç olay çıkıyor evde diye anlamıyor falan dedi aynı işyerindeler mecbur numaraları oluyor birbirilerinde.. iki ay boyunca adam musallat oldu bende nefret ederim bu tarz videolardan o an düşünemedim sonrasını ve aramış bulundum.. sonrasında tabiki yaptığımdan çok pişman oldum ama nafile.

Esiniz grupta bulunacak diye khk falan mi var ? Ayarlar-gruptan cik.Bu kadar basit.Rahatsiz olmaniza kadar hersey dogal zaten.Suc bu gruptan cikmayan esinizde.Baskasinin ne paylastigi size gondermedigi muddetce cunku sizi ilgilendirmez.Bence esinize hayirrdirr sen napiyorsun hala bu grupta diyeceginize is arkadasindan cikarmissiniz sinirinizi.Bana yapsaniz esinizin isyerinde cevirdigi erkek muhabbetlerini aninda soylerdim.Bana terbiyesiz diyorsun da esin de bu muhabbetleri kendi aramizda ceviriyor diye.Benim esim erkek ortaminda hic oyle seyler demez demiyorsunuz umarim.Esinizden ozur dileyin bence.Fazlasiyla rencide olmus.

Koskoca adamin velisi gibi davranmissiniz.
Esiniz kendisi tepki veremeyecek kadar caresiz mi anlamadim ben.

Esiniz grupta bulunacak diye khk falan mi var ? Ayarlar-gruptan cik.Bu kadar basit.Rahatsiz olmaniza kadar hersey dogal zaten.Suc bu gruptan cikmayan esinizde.Baskasinin ne paylastigi size gondermedigi muddetce cunku sizi ilgilendirmez.Bence esinize hayirrdirr sen napiyorsun hala bu grupta diyeceginize is arkadasindan cikarmissiniz sinirinizi.Bana yapsaniz esinizin isyerinde cevirdigi erkek muhabbetlerini aninda soylerdim.Bana terbiyesiz diyorsun da esin de bu muhabbetleri kendi aramizda ceviriyor diye.Benim esim erkek ortaminda hic oyle seyler demez demiyorsunuz umarim.Esinizden ozur dileyin bence.Fazlasiyla rencide olmus.
Yoo zaten eşim yapmaz demiyorum.. keşkede anlatsaymış eşim yaptıysa ne yaptığını ama bişey demedi.. vatsap grubu zaten yoktu birden çok bildirim gelince oda şaşırdı baktı bizimkiler grup kurmuş dedi.. keşke bana söyleyeceğine direkt gruptan çıksaymış dediğiniz gibi. özüre gelince zaten eşimden özür diledim pek işe yaramasada..

Evet geç tabiki de eşinizle konuşmanız lazım öncelikle tepki verilmiş mi yoksa hiç konu açılmamış mi diye eğer acilmadiysa konusu bu şekilde konuşma yapmanız uygun olur bence
Bidaha ararsam kesin bu defa eşim olay çıkartır.

Esiniz istemiyorsa whatsapp grubundan cikabilir, onlarin videolarina falan da cevap vermiyor, gulmuyor ve hoslanmadigini belli ediyor olsaydi bir daha atmazdi kimse. Hele kopekli falan video dediniz cinlerim tepeme geldi. Belli ki esiniz de bu igrenclikere bir sekilde ortak oluyormus. Herkes kendisi gibi olani buluyor. Elin adamini arayip haslayacaginiza esinize sorsaydiniz neden gruplarindan cikmiyormus diye.

Back
X