- 10 Mayıs 2014
- 4.885
- 5.509
- 358
- 32
Yok canım ya çokta doğru değildi eşimi zorda bıraktım.Böyle durumlarda yapmak istediğim ama yapamadığım bi şeyi yapmışsın. Tebrikler. Bırak o utansın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım ya çokta doğru değildi eşimi zorda bıraktım.Böyle durumlarda yapmak istediğim ama yapamadığım bi şeyi yapmışsın. Tebrikler. Bırak o utansın.
Evet benide şaşırtan zaten artık olgunluk yaşına gelip böyle davranış sergiliyor olmalarıBen yanlış yaptım evet aramamalıydım kabul ediyorum ama eşimde arkadaşını iki kez uyarmış yapma bak hanım kıskanç evde olay oluyo diye bile bile atmış hatta son gün eşimde dedi bu gerizekalı yine video atmış anlamıyo herif dedi.. öyle oluncada ben aldım telefonu aradım direkt. Bide küçük değiller 35 - 36 yaşlarında çoluk çocuklu adamlar..
Sizin utanmanıza gerek yok. Ben yeterince utancımı ve pişmanlığımı dile getirmiş bulunuyorum..Yahu ne münasebet adamı arayıp azarlamışsınız onu anlamadım? Nesiniz siz kocanızın velisi misiniz? O adamın mı velisisiniz? Çocuk mu var karşınızda? Ay sizin ve eşinizin yerine ben utandım![]()
6 yıllık evliyim hiç karşılaşmadım bu tarz bişeyle ne güzel derdim iki aydır bu çıktı başıma.Çok güzel yapmışsınız, bir şeyin b.kunu çıkarana kadar uğraşıyorlar ya.
Herkes sapık olmuş, burada bu tarz konular çoğalmaya başladı.
6 yıllık evliyim hiç karşılaşmadım bu tarz bişeyle ne güzel derdim iki aydır bu çıktı başıma.
Size göre normal gelebilir ben bu tarz videolu şeyleri izlemesini istemem aldatmak gibi bişey tabiki... evet yaptığım yanlış birşeydi aramamalıydım ama her gün bu tarz video resim yollayan bir arkadaşta çok rahatsız ediyordu beni eşimin uyarmasına rağmen.. birde aynı yerde çalışıyorlar kii Allah bilir orda neler oluyor.. dayanamadım işte.kulağınıda çekseydiniz , çok ayıp etmişsiniz
hem ne var bunda bizde aramızda gönderiyoruz öyle videolardan gülüp geçiyoruz ,
o videolara bakınca kocan seni aldatmışmı oluyor gerçekten anlıyamıyorum sizi
Yok canım ikiside evli bitanesinin karısı hamileEşinizin bu tuhaf arkadaşları bekar mı ?
Karısı öğrense kocasının böyle millete saçma şeyler yolladığını oyar onu.. iki de çocuğu var birde.Aslında bu eşinizin gerizkali arkadaşınin telefonuna bi program yukleticen yada virüs mesaj ile yüklenecek diyelim.sonra. senin kocana ne video mesaj atiyorsa. Aynısı karısına gelsin karısı açsın baksın bakalim nasıl oluyor
O izin vermedi zaten ben aldım aradım direkt. . Evet malesef iyi birşey yapmadım.. umarım işyerinde bu dedikleriniz olmaz.. yoksa akşama eşimle yine bozuşacağız.Esiniz nasıl izin verdi arkadaşını aramasına ben buna şaşırdım bence yakışı kalmamış iş ortamında fena halde muhabbetini yaparlar bu modeller böyle çünkü ha adam haketmiş mi sonuna kadar ama yolu doğru seçememişsiniz..telafisi olsa keşke çünkü eşiniz adına üzüldüm kendimi onun yerine koydumda