• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi rahat bırakmayan sapkın arkadaşları..

Ben yanlış yaptım evet aramamalıydım kabul ediyorum ama eşimde arkadaşını iki kez uyarmış yapma bak hanım kıskanç evde olay oluyo diye bile bile atmış hatta son gün eşimde dedi bu gerizekalı yine video atmış anlamıyo herif dedi.. öyle oluncada ben aldım telefonu aradım direkt. Bide küçük değiller 35 - 36 yaşlarında çoluk çocuklu adamlar..
Evet benide şaşırtan zaten artık olgunluk yaşına gelip böyle davranış sergiliyor olmaları

Yahu ne münasebet adamı arayıp azarlamışsınız onu anlamadım? Nesiniz siz kocanızın velisi misiniz? O adamın mı velisisiniz? Çocuk mu var karşınızda? Ay sizin ve eşinizin yerine ben utandım:KK12:

Eşiniz tepki vermeliydi siz değil. Sanki velisi kızan öğrenci gibi olmuş eşiniz.

Bu tarz konularda kadının müdahil olmaması gerektiğini düşünüyorum yapmışsınız artık ama tavrınızı koruyun o tarz insanlar yüzünden nice yuva yıkılıyor

Çok güzel yapmışsınız, bir şeyin b.kunu çıkarana kadar uğraşıyorlar ya.
Herkes sapık olmuş, burada bu tarz konular çoğalmaya başladı.

Yahu ne münasebet adamı arayıp azarlamışsınız onu anlamadım? Nesiniz siz kocanızın velisi misiniz? O adamın mı velisisiniz? Çocuk mu var karşınızda? Ay sizin ve eşinizin yerine ben utandım:KK12:
Sizin utanmanıza gerek yok. Ben yeterince utancımı ve pişmanlığımı dile getirmiş bulunuyorum..

kulağınıda çekseydiniz , çok ayıp etmişsiniz

hem ne var bunda bizde aramızda gönderiyoruz öyle videolardan gülüp geçiyoruz ,

o videolara bakınca kocan seni aldatmışmı oluyor gerçekten anlıyamıyorum sizi

kulağınıda çekseydiniz , çok ayıp etmişsiniz

hem ne var bunda bizde aramızda gönderiyoruz öyle videolardan gülüp geçiyoruz ,

o videolara bakınca kocan seni aldatmışmı oluyor gerçekten anlıyamıyorum sizi
Size göre normal gelebilir ben bu tarz videolu şeyleri izlemesini istemem aldatmak gibi bişey tabiki... evet yaptığım yanlış birşeydi aramamalıydım ama her gün bu tarz video resim yollayan bir arkadaşta çok rahatsız ediyordu beni eşimin uyarmasına rağmen.. birde aynı yerde çalışıyorlar kii Allah bilir orda neler oluyor.. dayanamadım işte.

Aslında bu eşinizin gerizkali arkadaşınin telefonuna bi program yukleticen yada virüs mesaj ile yüklenecek diyelim.sonra. senin kocana ne video mesaj atiyorsa. Aynısı karısına gelsin karısı açsın baksın bakalim nasıl oluyor

Aslında bu eşinizin gerizkali arkadaşınin telefonuna bi program yukleticen yada virüs mesaj ile yüklenecek diyelim.sonra. senin kocana ne video mesaj atiyorsa. Aynısı karısına gelsin karısı açsın baksın bakalim nasıl oluyor
Karısı öğrense kocasının böyle millete saçma şeyler yolladığını oyar onu.. iki de çocuğu var birde.

Karısı degil velisi gibi arayip azarlamissiniz.Tamamen kucuk dusurmussunuz esinizi.Bir dahaki sefere once esinize boyle videolar gonderirseniz ben cikarim arkadas deme gücünü toplattirin sonra 3. Kisileri arayip azarlarsiniz.Bu ayni cocugunun elini tutup senin oglan benim cocuga vurmus deyip komsu evini basmak olmus.Tam bir rezalet.

Esiniz nasıl izin verdi arkadaşını aramasına ben buna şaşırdım bence yakışı kalmamış iş ortamında fena halde muhabbetini yaparlar bu modeller böyle çünkü ha adam haketmiş mi sonuna kadar ama yolu doğru seçememişsiniz..telafisi olsa keşke çünkü eşiniz adına üzüldüm kendimi onun yerine koydumda

Hayir birde evde kendi whatsup tan bakmaz ise gidince muhabbet esnasinda bakar,ogle yemegi esnasinda bakar,bakar da bakar.
Buna nasil bir care bulacak acaba konu sahibi ?

Esiniz nasıl izin verdi arkadaşını aramasına ben buna şaşırdım bence yakışı kalmamış iş ortamında fena halde muhabbetini yaparlar bu modeller böyle çünkü ha adam haketmiş mi sonuna kadar ama yolu doğru seçememişsiniz..telafisi olsa keşke çünkü eşiniz adına üzüldüm kendimi onun yerine koydumda
O izin vermedi zaten ben aldım aradım direkt. . Evet malesef iyi birşey yapmadım.. umarım işyerinde bu dedikleriniz olmaz.. yoksa akşama eşimle yine bozuşacağız.

Back
X