Kızdı ben zaten siliyorum izlememiştim dedi.. ben uyarmıştım onları sen niye karışıyorsun dedi.. özür diledim ama bikaç gün bozuktuk.Senin aramana esin ne dedi?
Gönderseydi adamı aradğmda derdi ama eşinde bana atıyo diye.. onlar yüzünden kaç gündür bozuğuz eşimle..Keşke siz dahil olmasaydınız belki eşinizde gönderiyordu durup durup kimse video göndermez die düşünüyorum.
Eşim pısırık falan değil onu nerden çıkardın.. kaç gündür kızgın bana zaten bi gülmedi yüzü.. burda hatalı olan benim zaten kabul ediyorum..Anammm ben sevgilimin arkadaşını arasam adam bir daha suratıma bakmaz herhalde .
Sizin eşiniz baya pısırık , siz arayacağınıza kendi arkadaşını arayıp uyarsaydı , ya da engelleseydi .
Bence hiç doğru yapmamışsınız.
Empati kuruyorum, böyle bir durumda kendimi çok pasif ve iğrenç hissederdim .
Eşimi o gün gruba dahil etmişlerdi zaten pek vatsabada girmez telefonu akşama kadar ortalıkta.. ben braz fevri davrandım.O senin çocuğun mu arkadaşını arayıp azarlıyosun. Eşin istemese gruptan çıkardı bana çok tuhaf geldi davranışınız.
Videolar berbattı öyle böyle değil bitanesini yarım izleyebildim sadece .. birde bitanesinin karısı hamile diğerinin iki çocuğu var birazda bu sinirlendirdi beni sanki bekar adamlar 35 yaşına gelmişsin be adam şaka anlayışın bu mu. Dedim dedim ama demez olaydım birdaha tövbe yaa eşime ayıp oldu en çok.. artık işyerinede çok gerekmedikçe gitmem yüzlerini görmek dahi istemiyorum samimiyet kalsın.Yani ben arkadaşlarımla cinsel içerikli şakalaşırım. Öyle muhabbetlerimiz vardır. Evli değilim ama evlenince de böyle şakalaşmaya devam ederim sanırım. Videonun ne kadar aşırıya kaçtığını bilemicem ama ben abartılı olmadıkça bir şey demezdim. Eşiniz rahatsızsa gruptan çıkabilirdi. Sizin müdahale etmeniz pek iyi olmamış. Bundan sonra da eşinizin iş yerine giderseniz hiç bir şey yokmuş gibi davranın bence. Samimi de olmayın, küs gibi de davranmayın
Ya birde eşim uyarmasına rağmen bak eşim gördü kıskanç olay oldu evde falan demesine rağmen atmaya devam etmiş.. küçükte değiller ki 35-36 yaşlarında evli barklı insanlarErkekler aslında,şeytanlık yapıyor,eşinin göreceğini bildiği halde atıyor;
bunlarda sapıklık eşine paylaşıyor aslında
Bence evli erkeklerin çok fazla arkadaslari olması biraz saçma geliyor onlarla geçireceği vakti ailesiyle gecirmek varkenSelam kızlar bir kaç aydır rahatsız olduğum konu var..
Eşimin işyerinde birkaç arkadaşı vatsaptan sürekli eşime saçma sapan komik ama cinsel içerikli video gönderiyolar. Geçen ay bitanesini yakaldım köpekli kadınlı iğrenç bir video atmıştı arkadaşı.. tam da misafirlerimiz yemeğe gelecekken eşim tesadüf açtı videoyu bende gördüm.. o an sinirlendim ne zamandan beri aranızda böyle videolar paylaşıyosunuz dedim yeni gönderdi bende anlamadım dedi. Neyse misafirler falan geldi olay kapandı..
Yine p.tesi günü eşimle dışarı çıktık. avm de oturuyoruz pat diye yine mesaj geldi ve eşim bu defa açmadı bende işkillendim yinede günü berbat etmemek adına sustum.. eve geldik arkadaşların saçma sapan video atmıyorlar dimi dedim yalan söylemedi arada atıyorlar yapmayın atmayın desemde dinlemiyolar dedi bende izlemeden siliyorum dedi.. dün akşam eşime iki de bir mesaj geliyo noluyo dedim arkadaş vatsap grubuna dahil etmiş dedi konuşuyorlar dedi banada bildirim geliyo dedi.. bir bak dedim çok bildirim geliyo.. ofladı bu gerizekalı kafayı yedi bu videolarla dedi.. kim dedim işte o arkadaş dedi.. aldım elime telefonu aradım adamı yahu evli barklı adamsın utan biraz dedim insanları sizin gibiler yoldan çıkarıyo yeter artık kendin iğrenç bir adamsın benim eşime niye bulaşıyosun dedim şaka olsun diye yolluyorum dedi bana.. senin şaka anlayışın bu mu dedim kapattım.. sonrada pişman oldum keşke aramaydım adamı şimdi eşimin işyerine gitsem adamı da görcem napcam nasıl tepki vercem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?