Eşimi rahat bırakmayan sapkın arkadaşları..

Keşke siz dahil olmasaydınız belki eşinizde gönderiyordu durup durup kimse video göndermez die düşünüyorum.

O senin çocuğun mu arkadaşını arayıp azarlıyosun. Eşin istemese gruptan çıkardı bana çok tuhaf geldi davranışınız.

Eşim pısırık falan değil onu nerden çıkardın.. kaç gündür kızgın bana zaten bi gülmedi yüzü.. burda hatalı olan benim zaten kabul ediyorum..

Videolar berbattı öyle böyle değil bitanesini yarım izleyebildim sadece .. birde bitanesinin karısı hamile diğerinin iki çocuğu var birazda bu sinirlendirdi beni sanki bekar adamlar 35 yaşına gelmişsin be adam şaka anlayışın bu mu. Dedim dedim ama demez olaydım birdaha tövbe yaa eşime ayıp oldu en çok.. artık işyerinede çok gerekmedikçe gitmem yüzlerini görmek dahi istemiyorum samimiyet kalsın.

Erkekler aslında,şeytanlık yapıyor,eşinin göreceğini bildiği halde atıyor;
bunlarda sapıklık eşine paylaşıyor aslında
Ya birde eşim uyarmasına rağmen bak eşim gördü kıskanç olay oldu evde falan demesine rağmen atmaya devam etmiş.. küçükte değiller ki 35-36 yaşlarında evli barklı insanlar

Evet eşiniz için ayıp olmuş....ama bence aramakla en iyisini yapmışsınız çünkü o adamı eşinizin yağacağı ikazdan çok daha fazla utandırmışsınızdır tabii adamda ar kalmışsa orası ayrı..ben yinede sizi tebrik ediyorum,helal olsun

Eşini rezil etmissin bence.. Hatta kendini de kotu duruma düşürmüşsün, esin surat yapmakta haklı.. Onun dışında, diger yorumumda da belirttiğim gibi, gruptan ayrilmak ve videolari indirmeden silmek zor şeyler değil..

Eşinizin eşi değil de annesi gibi tavır takınmışsınız. . Hani çocukken arkadaşımız bir yanlış yaptığında anne devreye girerfi ya.. Eşinizin ağzı yokmu? Bu işim hatır gönülümü olur o videolar gerçekten eşinizi rahatsız ediyor olsa grububsiler gruptan çıkar. O kişiyi engeller yada gayet üslupla uyarırdı diye düşünüyorum . Kızmanız gereken esas kişi eşiniz. Şimdi cevresinde pısırık biri izlenimi olmuş.

Bence evli erkeklerin çok fazla arkadaslari olması biraz saçma geliyor onlarla geçireceği vakti ailesiyle gecirmek varken

Arayıp da agzinin payıni vermek iyi olmuş. Ağzınıza sağlık!!! Evli barkli adam utanmiyor mu? Şakası bile kötüdür ne şakası? Ben de olsam aynısını yapardim hatta daha beter derdim inanin. Ahlaki bozuk bir de baskalarinin ahlakini da bozma peşinde bunlar.

Cok yakin arkadaslarim kuzenlerim evlendi daha bir kez aksam mesaaj bile atmadim bu ne terbiyesizlik esin cocuk mu ?
Sert bi dille tepki vermeliydi esini cok masum görmedim demekki boyle videolari izliyolar birlikte sonra adam benzer bisey bulunca atiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…