Eşim söylemiş bizim hanım kıskanç yapma etme evliliğimde problem oluyo diye hala atıyodu çok sinirlendim artık.Bence iyi yapmışsınız aramakla! Başka türlü anlamıyor böyleleri.
Arkadaş çevresi değil 2 arkadaşı sadece ve bunlarda iş arkadaşları mecbur hergün aynı ortamdalar.Eşinizin tepki koyması daha doğru olurdu.
Yapmayın etmeyinden ziyade, evli barklı insanım eşim var benim, düşüncesizce bu tarz şeyler göndermeyin diyerek ikaz etmeliydi.
Sizin yüz göz olmanız hoş olmamış ancak eşinizin de arkadaş çevresi enteresanmış doğrusu.
Bunun kiskanclikla alakasi yok. Ahlaksizlik ve saygisizlik bence.Eşim söylemiş bizim hanım kıskanç yapma etme evliliğimde problem oluyo diye hala atıyodu çok sinirlendim artık.
Öyle mi dersinBence iyi yapmissin. Agzina saglik. Bir daha bole mesjlar atmamasi gerektigini bilsin
Vatsap grubuna dün dahil etmişler tarih öyleydi.. görüncede bana anlattı zaten.Eşin neden engelllememis ?
Gruba dahil ettiklerinde ciksaymis madem.
Ama esinde tepki koysun gruptan ciksin. Silsin numaralariniÖyle mi dersin
Numara silse nolcakki aynı işyerinde yan yanalar.Ama esinde tepki koysun gruptan ciksin. Silsin numaralarini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?