- 28 Aralık 2020
- 132
- 38
- 28
- Konu Sahibi Mutluhayatlaristiyoruz
-
Seksle cezalandırmak doğru bir yöntem değil. Konuşmayı denediniz mi?Tekrar merhaba herkese. Memlekete taşındık eşimle. Eşimin ailesi ve benim ailem aynı yerdeyiz. Yeni iş kuruyoruz. Eşim geldiğimizden beri hergün dışarıda kahvehaneye arkadaşlarına gidiyor, çoğunluk bekar. İşi olmadığı için kahvaltı yapıyoruz dışarıya çıkıyor, akşam yemeğe geliyor sonra tekrar dışarı birde yatmaya geliyor. Her gün bir saat annesine uğruyor bana söylemiyor. Her gün bir bahane buluyor: yeni işin şu parçasını yapacağım , bu işini yapacağım diye halbuki dediği işler 1,2 saatlik iş. Bana öyle deyip gidiyor saatlerce bizim işimiz dışarıda diyor arkadaş çevresi yapması gerekiyormuş ama bu sürede hiç vakit ayırıyor bana. Annesine dahi ayırıyor bana ayırmıyor. Sorum şu artık tavrını koymak istiyorum, gece geldiğinde onu reddetmesi miyim? Tamam çamaşır bulaşık kendim için de yaptığım şeyler ama bazı konularda kendimi çekmeli miyim tavrını nasıl koyayım. Bu arada güzelce anlat demeyin güzel de anlattım kavga ederek de hep dışarıda.
Denedim hep bağırarak beni bastırmaya kendi inandığı şeyi (dışarıda ortam kurması lazımmış, burada doğdu burada büyüdü küçük yer herkes akraba zaten birbiriyle yeterince çevremiz var) inandırmaya çalışıyor 12 den önce evdeyim işte nolsun daha diyorSeksle cezalandırmak doğru bir yöntem değil. Konuşmayı denediniz mi?
Oldu paşam diyeydiniz.Denedim hep bağırarak beni bastırmaya kendi inandığı şeyi (dışarıda ortam kurması lazımmış, burada doğdu burada büyüdü küçük yer herkes akraba zaten birbiriyle yeterince çevremiz var) inandırmaya çalışıyor 12 den önce evdeyim işte nolsun daha diyor
Kahvehanede okey atarak nasıl ortam kuracakmış?Denedim hep bağırarak beni bastırmaya kendi inandığı şeyi (dışarıda ortam kurması lazımmış, burada doğdu burada büyüdü küçük yer herkes akraba zaten birbiriyle yeterince çevremiz var) inandırmaya çalışıyor 12 den önce evdeyim işte nolsun daha diyor
Evli adam akşam 8den sonra evinde olur, gezecekse karısıyla gezer seni uyku arkadaşı diye almadım ben deyinDenedim hep bağırarak beni bastırmaya kendi inandığı şeyi (dışarıda ortam kurması lazımmış, burada doğdu burada büyüdü küçük yer herkes akraba zaten birbiriyle yeterince çevremiz var) inandırmaya çalışıyor 12 den önce evdeyim işte nolsun daha diyor
Okey taşı pazarlayacaktır belkiKahvehanede okey atarak nasıl ortam kuracakmış?
Kuracağı iş ne ile alakalı?
Çamaşır bulaşık kadar bile kendiniz için de yaptığınız bir şey değil mi seks? Neden cezalandırma yöntemi olarak seksi seçtiniz?Tekrar merhaba herkese. Memlekete taşındık eşimle. Eşimin ailesi ve benim ailem aynı yerdeyiz. Yeni iş kuruyoruz. Eşim geldiğimizden beri hergün dışarıda kahvehaneye arkadaşlarına gidiyor, çoğunluk bekar. İşi olmadığı için kahvaltı yapıyoruz dışarıya çıkıyor, akşam yemeğe geliyor sonra tekrar dışarı birde yatmaya geliyor. Her gün bir saat annesine uğruyor bana söylemiyor. Her gün bir bahane buluyor: yeni işin şu parçasını yapacağım , bu işini yapacağım diye halbuki dediği işler 1,2 saatlik iş. Bana öyle deyip gidiyor saatlerce bizim işimiz dışarıda diyor arkadaş çevresi yapması gerekiyormuş ama bu sürede hiç vakit ayırıyor bana. Annesine dahi ayırıyor bana ayırmıyor. Sorum şu artık tavrını koymak istiyorum, gece geldiğinde onu reddetmesi miyim? Tamam çamaşır bulaşık kendim için de yaptığım şeyler ama bazı konularda kendimi çekmeli miyim tavrını nasıl koyayım. Bu arada güzelce anlat demeyin güzel de anlattım kavga ederek de hep dışarıda.
Hiçbir konuda konuşamıyoruz aslında hep bağırıyor sonra pişman olup özür diliyor ama hadi sende özür diye büyüttün olayı diyor. Bu yıl herşeyi yoluna koyduğumuzda hâlâ aynı olursa psikolojik tedavi alacağına sözü vardı. Ama bunu yerine getirmeyeceğini çok iyi biliyorum psikologlar deli saçmasıymışSeksle cezalandirmak yerine önce bir haddini bildirmeniz lazim. Karsisinda babasinin usagi yok. Ne demek size bagriyor?!
O böyle yaptıkça bir süre sonra bende de istek kalmıyor amaOldu paşam diyeydiniz.
Oh ne güzel 12'den evvel evdeyim diyor bir de.
Önemsiz hissetmeniz normal. Ama seksle cezalandırırsanız aranız daha beter bozulmaz mı?
Ay bu açıdan bakınca çok üzücü değil mi? Çamaşır bulaşık bile ihtiyaç ama seks görev.Çamaşır bulaşık kadar bile kendiniz için de yaptığınız bir şey değil mi seks? Neden cezalandırma yöntemi olarak seksi seçtiniz?
Küçük yerdeyim ama yeterince kendimle uğraşıyorum kitap okuyorum yakınlarımla vakit geçiriyorum. Boş olduğumu düşünerek de çocuk istiyor birde onunla uğraşabilir mişim zamanla o da düzelirmişBöyle bir durumda benim zaten içimden gelmez sanırım seks. Sizde de böyleyse o da bunu görsün, hissetsin, kendinizi zorlamayın hiç.
Siz de aynı şeyi yapın, onunla değil kendinizle daha çok ilgilenin
Başka bana ayırdığı zaman yok kiÇamaşır bulaşık kadar bile kendiniz için de yaptığınız bir şey değil mi seks? Neden cezalandırma yöntemi olarak seksi seçtiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?