Eşimi reddetmeli miyim

Mutluhayatlaristiyoruz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2020
132
38
28
Tekrar merhaba herkese. Memlekete taşındık eşimle. Eşimin ailesi ve benim ailem aynı yerdeyiz. Yeni iş kuruyoruz. Eşim geldiğimizden beri hergün dışarıda kahvehaneye arkadaşlarına gidiyor, çoğunluk bekar. İşi olmadığı için kahvaltı yapıyoruz dışarıya çıkıyor, akşam yemeğe geliyor sonra tekrar dışarı birde yatmaya geliyor. Her gün bir saat annesine uğruyor bana söylemiyor. Her gün bir bahane buluyor: yeni işin şu parçasını yapacağım , bu işini yapacağım diye halbuki dediği işler 1,2 saatlik iş. Bana öyle deyip gidiyor saatlerce bizim işimiz dışarıda diyor arkadaş çevresi yapması gerekiyormuş ama bu sürede hiç vakit ayırıyor bana. Annesine dahi ayırıyor bana ayırmıyor. Sorum şu artık tavrını koymak istiyorum, gece geldiğinde onu reddetmesi miyim? Tamam çamaşır bulaşık kendim için de yaptığım şeyler ama bazı konularda kendimi çekmeli miyim tavrını nasıl koyayım. Bu arada güzelce anlat demeyin güzel de anlattım kavga ederek de hep dışarıda.

Seksle cezalandırmak doğru bir yöntem değil. Konuşmayı denediniz mi?

Seksle cezalandırmak doğru bir yöntem değil. Konuşmayı denediniz mi?
Denedim hep bağırarak beni bastırmaya kendi inandığı şeyi (dışarıda ortam kurması lazımmış, burada doğdu burada büyüdü küçük yer herkes akraba zaten birbiriyle yeterince çevremiz var) inandırmaya çalışıyor 12 den önce evdeyim işte nolsun daha diyor

Oldu paşam diyeydiniz.
Oh ne güzel 12'den evvel evdeyim diyor bir de.
Önemsiz hissetmeniz normal. Ama seksle cezalandırırsanız aranız daha beter bozulmaz mı?

Kahvehanede okey atarak nasıl ortam kuracakmış?
Kuracağı iş ne ile alakalı?

Evli adam akşam 8den sonra evinde olur, gezecekse karısıyla gezer seni uyku arkadaşı diye almadım ben deyin

Çamaşır bulaşık kadar bile kendiniz için de yaptığınız bir şey değil mi seks? Neden cezalandırma yöntemi olarak seksi seçtiniz?

Seksle cezalandirmak yerine önce bir haddini bildirmeniz lazim. Karsisinda babasinin usagi yok. Ne demek size bagriyor?!
Hiçbir konuda konuşamıyoruz aslında hep bağırıyor sonra pişman olup özür diliyor ama hadi sende özür diye büyüttün olayı diyor. Bu yıl herşeyi yoluna koyduğumuzda hâlâ aynı olursa psikolojik tedavi alacağına sözü vardı. Ama bunu yerine getirmeyeceğini çok iyi biliyorum psikologlar deli saçmasıymış

Böyle bir durumda benim zaten içimden gelmez sanırım seks. Sizde de böyleyse o da bunu görsün, hissetsin, kendinizi zorlamayın hiç.

Siz de aynı şeyi yapın, onunla değil kendinizle daha çok ilgilenin
Küçük yerdeyim ama yeterince kendimle uğraşıyorum kitap okuyorum yakınlarımla vakit geçiriyorum. Boş olduğumu düşünerek de çocuk istiyor birde onunla uğraşabilir mişim zamanla o da düzelirmiş

9 aylık ikizlerim var kış olunca merkezdeki evime gideyim dedim... baktım aynı sizin gibi ev otel gibi kullanmaya başladı... düzenli bi sekilde.. akıllı adam anlatmaya da gerek yok..bir kavga çıkardım... ama kac gün oldu ev otel mi diye lafa başladım... arkadaşlarımı aradım iki bebeği yedirdim değiştim ona bıraktım aldm ceketimi çıktım.. Artık düzenli olarak buluşma ayarladık benimde çevrem var sosyalleşmek benimde hakkım tek istediğim şey çıkarken kredi karti oldu... eyvallah..

Seksten önce ne bilim, hizmeti azaltsan? Evi mesela mok götürsün? Kiyafetleri kirli kalsin, kendisi yikadiği ütülenmesin, yemek 1 kişilik olsun gibi gibi,..

Önce cidden kirildiğini belli et. Oda sadece bir iki tartişma ile olmaz. Yani tartişip ertesi gün ivet paşam, nasil istersen paşam diye takilirsan, tabiki adam değişmez. Ilk önce evi otel gibi kullanmasina müsade etme. Yukarda anlattiğim gibi.

Ve sende gez toz. Eski arkadaşlarin yokmu? Hatta evi mok götürmesine güzel sebeb olur. Sende dersin "eee saat 12den önce evdeyim ya, daha ne!"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…