Eşimi reddetmeli miyim

Ay bu açıdan bakınca çok üzücü değil mi? Çamaşır bulaşık bile ihtiyaç ama seks görev.
Adam yeni evli ve kahvehanedeki Muhittin abiyi karısına tercih ediyor. Seks ne kadar umrundadır zaten, yokluğu ile cezalandırmak neye yarasın? Çamaşır bulaşık yıkamasa daha caydırıcı bir ceza bence.

Sinir oldum eşinize. Siz de dışarı çıkın o zaman, bir şey derse ortam yapmam lazım hayat müşterek senin işin benim işim deyin.

Sana iş buluyor, çocukla uğraşsın da yakamdan düşsün diye düşünmüş.

Adam yeni evli ve kahvehanedeki Muhittin abiyi karısına tercih ediyor. Seks ne kadar umrundadır zaten, yokluğu ile cezalandırmak neye yarasın? Çamaşır bulaşık yıkamasa daha caydırıcı bir ceza bence.
Seks iki tarafın da pek umurundaymış gibi görünmüyor burdan. İkinci çocuktan sonra jübile yaparlar bence

Evet seksle cezalandırmak doğru bir yöntrm değil. Ancak eşinizin ilgisizliğinden rahatsız oluyorsanız kendinizi sevilmiyor hissediyorsanız sa evli bile olsanız seks yapmak zorunda değilsiniz. Evlisiniz diye sizi elinin altında görmemeli halen sizi sevdiğini söz ve davranışlarıyla tutarlı ve sürekli olarak göstermek zorunda. Ha bunu söyleseniz anlar mı? Anlamaz üstüne daha çok sinirlenir bence eşiniz böyle bu problem çözülmez.

Merkezde olsam yapacağım ilk şey olurdu ama küçük yerdeyim kadınlar için bazı şeyler kısıtlı

Bu sefer diyor ki bana ben görevimi yerine getiriyorum (eve para getirmek) sen temizlik bile yapmıyorsun

Bunun seksle cezalandirmakla alakasi yok, bütün gün aklina bile gelmedigim adamin sadece yatakta aklina geliyosam, gitsin gece de Muhittinciini öpsün o zaman, sinirimi bozup, kavgayla üste cikan, bi de bagiran adamla zaten birlikte olmam, ceza olsun diye degil, adami gözüm görsün istemem

Konuşmalısın bence anlamıyorsa bırdaha.Bazılarıda duvar oluyor .Bılmıyorum

O sanıyor ki birbirimize çok ağır hatalar yaparsak ayrılırım küçük şeylerle küser barışırız diyor aslında evet beni elinin altında görüyor

Ve sana hizmetçi muamelesini yapan birini özlüyorsun öyle mi?

Yaşlariniz ka

Evet aslında artık gözüm görsün istemiyorum gibi.

Parayi da postayla göndersin isterse
Bir akrabamızın eşi de aynı şekilde laf ediyordu, para getiriyorum vs diye. Akrabamız da senin getirdiğin paraya anca bu kadar kadınlık demiş ve eşi kalakalmış. Sanki holdingleri var villalara hanım yaptı da şöyle giyin böyle yemek yap diyor demişti.
Ha elbette böyle olmamalı bence. Eşim samimi olsun, yanımda olsun da bir lokma bir hırkaya da razı olur insan, her şeyiyle eşine ait olur, her şeyi severek yapar, ama bunlar içten ve karşılıklı olmalı.

Benimki de aynı o hırka yakışmamış o kazak iyi değil. Ben ise onu herşeyiyle seviyordum ama artık onun da bazı şeyleri benim gözüme batmaya başladı

Yeniden hamile misiniz?
Konu sahibi arkadaşım cezalandırılma yaşını geçmiş gibi

Ne işi kuruyor ?
Belki de gerçekten sosyal çevre isteyen bir iştir.
Sırf iş için derneklere üye olan sosyal ortamlarda daha çok görünen kişiler tanıyorum.
Annesine gitmesini neden bu kadar mesele yaptınız ki
Şu ara boş vakti varsa gidiyordur.
İşler yoğun hale gelince zaten gidemez.

Benimki de aynı o hırka yakışmamış o kazak iyi değil. Ben ise onu herşeyiyle seviyordum ama artık onun da bazı şeyleri benim gözüme batmaya başladı
Alacak kocam olsa her şeyin en güzelini alırım demek var da neyse ben fişteklemeyeyim sizi kızmayın ama eşiniz dayaklık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…