Eşimi reddetmeli miyim

Sorun annesinde bile vakit ayırıyor evi otel gibi kullanıyor olması. İşi birlikte yapacağız ayrıca bütün malzeme işleriyle ben ilgileniyorum buluyorum o sadece para ödemesi yapıyor. Bekarken 3,4 gibi girermiş eve şimdi 12 daha nolsun diyor bana. Küçüklüğünden beri alışmış

Sizde bende bu akşam arkadaşa gideceğim deyim ve eve 12 de gelin bakalım ne diyecek

Siz de gezin, gece 2’de eve gelin 1 ay. Anlasın eş evde olmayınca ne olduğunu. Ama sıkılarak gezmeyin, böyle çok eğlenin dışarda onsuz.
Küçük bir yerdeyseniz akşam günler düzenleyin kadınlarla, bekar kadın çevresi bulursanız daha rahat olur gecelemek, herkes bir çeşit pasta börek yapsın, bir kişide buluşun. Ama hep ev oturması yapmayın, içi rahat eder ev ortamındasın diye, park bahçe kafe gezin bu kadın grubuyla 1 ay, her çıkışısınızda da aşırı aşırı düğüne gider gibi en güzel halinizle gidin delirsin. 1 aya kalmadan kocanız sizin gezmelerinizi dert edip konuşmak isteyecek, o konuşma sırasında da anlaşmanızı yapın, herkes akşam ezanı okunmadan evde olacak.

Evet ama bu zamana kadar böyle büyümüş annesi babası da böyleymiş eskiden babasından annesine şiddet annesinden de çocuklara şiddet varmış. Bir süre idare ettim artık benim de sinirlerim alt üst oldu
Idare etmeniz de yanlış.

Yeniden hamile misiniz?
Konu sahibi arkadaşım cezalandırılma yaşını geçmiş gibi
Ewt isteyerek oldu öyle yanlışlıkla değil... 12 yıl 4tup bebek sonucu hamile kaldım... ama kendiliginden olması için nelwr neler yapmıştım... işin bu tarafından bakarsak ikimizde çok mutlu olduk... bebeklerim daha küçük biliyorum ama yardımcım var sağolsunlar... üçüz gibi bakarız diyoruz... rabbim isteyene versin esirgemesin inşallah...

Hicbir travma veya kötü gecen cocukluk yanindaki insana b** gibi davranmasini hakli cikarmaz, hic de kusura bakmasin. Size saygizlik yapmasina izin vermeyin. Tedavi almayi kabul etmiyorsa siz bu hayati ne kadar cekmek istiyorsunuz onu düsünün

Masallahhh sağlıkla gelsin insallahh

Memlekete gitmek hata olmuş gibi görünüyor.

Özellikle ticaret ile ilgileniyorsa sosyal çevre elbette önemlidir. Ama gelin görün ki haftanın 7 günü öyle olmaz.
Bir kaç gün çık ama burda ben de seni bekliyorum. Senin memleketin zaten. Bir anda bütün herkes müşterin olmayacak, işini yap memnuniyet reklam olur zaten dedi.
Gerekirse onun kavgasına fırsat vermeden sen cinnet geçir o sakinleştirir seni.
Ama ilişki anlamında reddetsen bile bunu cezalandırma olarak lanse etme.

Bir şey sormuyorum bir şey isteyemiyorum hemen bi sinir bi kaba tavır. Bense hiç tartışamayan hemen ağlayan biriyim artık bunu kullanıyor : nasıl olsa sesi çıkmıyor

Eşinize karşı daha çok istekli olun. Dışarıdayken canınız onu istediğini yazın onu kışkırtıcak sözler ve gotolar atın birde böyle deneyin .
Zaten bana çamaşır yemek yatak üçlüsünde geldiği için benimde isteksizliğim oluştu bana ilgi göstermeden cilve yapmak gelmiyor içimden

Nasıl davrandığının bile farkında değil şuan benim ne hissettiğimin. O herşey yolunda olduğunu düşünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…