- 13 Ocak 2020
- 46.328
- En iyi cevaplar
- 2
- 179.138
- 598
- 33
- Konu Sahibi Mutluhayatlaristiyoruz
-
Sorun annesinde bile vakit ayırıyor evi otel gibi kullanıyor olması. İşi birlikte yapacağız ayrıca bütün malzeme işleriyle ben ilgileniyorum buluyorum o sadece para ödemesi yapıyor. Bekarken 3,4 gibi girermiş eve şimdi 12 daha nolsun diyor bana. Küçüklüğünden beri alışmışNe işi kuruyor ?
Belki de gerçekten sosyal çevre isteyen bir iştir.
Sırf iş için derneklere üye olan sosyal ortamlarda daha çok görünen kişiler tanıyorum.
Annesine gitmesini neden bu kadar mesele yaptınız ki
Şu ara boş vakti varsa gidiyordur.
İşler yoğun hale gelince zaten gidemez.
Sizde bende bu akşam arkadaşa gideceğim deyim ve eve 12 de gelin bakalım ne diyecekSorun annesinde bile vakit ayırıyor evi otel gibi kullanıyor olması. İşi birlikte yapacağız ayrıca bütün malzeme işleriyle ben ilgileniyorum buluyorum o sadece para ödemesi yapıyor. Bekarken 3,4 gibi girermiş eve şimdi 12 daha nolsun diyor bana. Küçüklüğünden beri alışmış
Yeri gelmişken de aşırı pintidir. ışık bile açmaz en kısığa alır. Yok olduğu için değil var ama harcamayı sevmiyor.Alacak kocam olsa her şeyin en güzelini alırım demek var da neyse ben fişteklemeyeyim sizikızmayın ama eşiniz dayaklık
O bağırdığı andan sonra hiçbir şey olmamış gibi devam ediyor yaşamına benden de bunu bekliyor ama artık sıkıldımSize bağırıyor mu? Siz de sonra sevişiyor musunuz?
Bağırmak kabul edilebilir bir şey değil. Psikolojik şiddet bunu biliyorsunuz değil mi?O bağırdığı andan sonra hiçbir şey olmamış gibi devam ediyor yaşamına benden de bunu bekliyor ama artık sıkıldım
Evet ama bu zamana kadar böyle büyümüş annesi babası da böyleymiş eskiden babasından annesine şiddet annesinden de çocuklara şiddet varmış. Bir süre idare ettim artık benim de sinirlerim alt üst olduBağırmak kabul edilebilir bir şey değil. Psikolojik şiddet bunu biliyorsunuz değil mi?
Idare etmeniz de yanlış.Evet ama bu zamana kadar böyle büyümüş annesi babası da böyleymiş eskiden babasından annesine şiddet annesinden de çocuklara şiddet varmış. Bir süre idare ettim artık benim de sinirlerim alt üst oldu
Ewt isteyerek oldu öyle yanlışlıkla değil... 12 yıl 4tup bebek sonucu hamile kaldım... ama kendiliginden olması için nelwr neler yapmıştım... işin bu tarafından bakarsak ikimizde çok mutlu olduk... bebeklerim daha küçük biliyorum ama yardımcım var sağolsunlar... üçüz gibi bakarız diyoruz... rabbim isteyene versin esirgemesin inşallah...Yeniden hamile misiniz?
Konu sahibi arkadaşım cezalandırılma yaşını geçmiş gibi
Hiçbir konuda konuşamıyoruz aslında hep bağırıyor sonra pişman olup özür diliyor ama hadi sende özür diye büyüttün olayı diyor. Bu yıl herşeyi yoluna koyduğumuzda hâlâ aynı olursa psikolojik tedavi alacağına sözü vardı. Ama bunu yerine getirmeyeceğini çok iyi biliyorum psikologlar deli saçmasıymış
Masallahhh sağlıkla gelsin insallahhEwt isteyerek oldu öyle yanlışlıkla değil... 12 yıl 4tup bebek sonucu hamile kaldım... ama kendiliginden olması için nelwr neler yapmıştım... işin bu tarafından bakarsak ikimizde çok mutlu olduk... bebeklerim daha küçük biliyorum ama yardımcım var sağolsunlar... üçüz gibi bakarız diyoruz... rabbim isteyene versin esirgemesin inşallah...
Memlekete gitmek hata olmuş gibi görünüyor.Sorun annesinde bile vakit ayırıyor evi otel gibi kullanıyor olması. İşi birlikte yapacağız ayrıca bütün malzeme işleriyle ben ilgileniyorum buluyorum o sadece para ödemesi yapıyor. Bekarken 3,4 gibi girermiş eve şimdi 12 daha nolsun diyor bana. Küçüklüğünden beri alışmış
MaalesefMemlekete gitmek hata olmuş gibi görünüyor.
Bir şey sormuyorum bir şey isteyemiyorum hemen bi sinir bi kaba tavır. Bense hiç tartışamayan hemen ağlayan biriyim artık bunu kullanıyor : nasıl olsa sesi çıkmıyorÖzellikle ticaret ile ilgileniyorsa sosyal çevre elbette önemlidir. Ama gelin görün ki haftanın 7 günü öyle olmaz.
Bir kaç gün çık ama burda ben de seni bekliyorum. Senin memleketin zaten. Bir anda bütün herkes müşterin olmayacak, işini yap memnuniyet reklam olur zaten dedi.
Gerekirse onun kavgasına fırsat vermeden sen cinnet geçiro sakinleştirir seni.
Ama ilişki anlamında reddetsen bile bunu cezalandırma olarak lanse etme.
Zaten bana çamaşır yemek yatak üçlüsünde geldiği için benimde isteksizliğim oluştu bana ilgi göstermeden cilve yapmak gelmiyor içimdenEşinize karşı daha çok istekli olun. Dışarıdayken canınız onu istediğini yazın onu kışkırtıcak sözler ve gotolar atın birde böyle deneyin .
Nasıl davrandığının bile farkında değil şuan benim ne hissettiğimin. O herşey yolunda olduğunu düşünüyorHicbir travma veya kötü gecen cocukluk yanindaki insana b** gibi davranmasini hakli cikarmaz, hic de kusura bakmasin. Size saygizlik yapmasina izin vermeyin. Tedavi almayi kabul etmiyorsa siz bu hayati ne kadar cekmek istiyorsunuz onu düsünün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?