- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.113
- 1.123
- Konu Sahibi Mutluhayatlaristiyoruz
-
Yavaş yavaş çıtlatsan iyi olur. Onları üzerim diye düşünme 3 gün üzülürler ama sen onları 3 gün üzmemek için bir ömür üzülürsün. Ama gözünü kararttıysan çıtlat.Kimse bişey bilmiyor ki
Ben olsam anlatırdım yavaş yavaş hiç Br şey bilmezlerse sen ayrılmaya çalışırsan durdurmaya barıştırmaya çalışırlarKimse bişey bilmiyor ki
O zamam sen de kendine çevre yap. Once kocalik yapsin sonra kadinlik talep etsin bi zahmet. O gidince sen de annenlere git. Durum nasil bilmiyorum ama aynisini yaşatmalisin benceTekrar merhaba herkese. Memlekete taşındık eşimle. Eşimin ailesi ve benim ailem aynı yerdeyiz. Yeni iş kuruyoruz. Eşim geldiğimizden beri hergün dışarıda kahvehaneye arkadaşlarına gidiyor, çoğunluk bekar. İşi olmadığı için kahvaltı yapıyoruz dışarıya çıkıyor, akşam yemeğe geliyor sonra tekrar dışarı birde yatmaya geliyor. Her gün bir saat annesine uğruyor bana söylemiyor. Her gün bir bahane buluyor: yeni işin şu parçasını yapacağım , bu işini yapacağım diye halbuki dediği işler 1,2 saatlik iş. Bana öyle deyip gidiyor saatlerce bizim işimiz dışarıda diyor arkadaş çevresi yapması gerekiyormuş ama bu sürede hiç vakit ayırıyor bana. Annesine dahi ayırıyor bana ayırmıyor. Sorum şu artık tavrını koymak istiyorum, gece geldiğinde onu reddetmesi miyim? Tamam çamaşır bulaşık kendim için de yaptığım şeyler ama bazı konularda kendimi çekmeli miyim tavrını nasıl koyayım. Bu arada güzelce anlat demeyin güzel de anlattım kavga ederek de hep dışarıda.
Belki de siz de bir sosyal çevre yapmalısınızTekrar merhaba herkese. Memlekete taşındık eşimle. Eşimin ailesi ve benim ailem aynı yerdeyiz. Yeni iş kuruyoruz. Eşim geldiğimizden beri hergün dışarıda kahvehaneye arkadaşlarına gidiyor, çoğunluk bekar. İşi olmadığı için kahvaltı yapıyoruz dışarıya çıkıyor, akşam yemeğe geliyor sonra tekrar dışarı birde yatmaya geliyor. Her gün bir saat annesine uğruyor bana söylemiyor. Her gün bir bahane buluyor: yeni işin şu parçasını yapacağım , bu işini yapacağım diye halbuki dediği işler 1,2 saatlik iş. Bana öyle deyip gidiyor saatlerce bizim işimiz dışarıda diyor arkadaş çevresi yapması gerekiyormuş ama bu sürede hiç vakit ayırıyor bana. Annesine dahi ayırıyor bana ayırmıyor. Sorum şu artık tavrını koymak istiyorum, gece geldiğinde onu reddetmesi miyim? Tamam çamaşır bulaşık kendim için de yaptığım şeyler ama bazı konularda kendimi çekmeli miyim tavrını nasıl koyayım. Bu arada güzelce anlat demeyin güzel de anlattım kavga ederek de hep dışarıda.
Her şeyi geçiyorum bu adam o dükkanı açıp çalışmaz asla, şimdiden bunu bahane eden adam.Ben yeterince çaba sarf ettim artık ona kalmış . Bugün malzeme almaya gidecektik dükkan için keyfi yokmuş kavgalıyken gidemezmiş. Dükkanı ben istiyorum diye açıyormuş ya sözüm ona gidip benim barışmamı bekliyor ki malzeme almaya gidelim
Onun dediklerini dinlemeyi bırakıp siz bir şeyler yapmayacak mısınız?Değil mi sonuçta inşaatta çalışmaktan benim fikrine sıcak baktı aklına yattı ve bu yolu seçti. Şimdi diyor ki bunu sen seçtin
Onun dediklerini dinlemeyi bırakıp siz bir şeyler yapmayacak mısınız?
O zaman ortak bir dükkan açma fikrinden hemen dönün. Zor olacak ama eşinize altınları vermiyorum vazgeçtim diyeceksiniz. Büyük ihtimal o hafta eve erken gelecek. Ama bu numaraya kanmanız kendi bacağınıza sıkmak olur. Eski işine dön deyin. Madem siz istediniz yaptı, şimdi de siz vazgeçince geri dönsün. Burada dirayetli olmanız gerek. Sorunlarınızı yazmak değil çözmeniz gerek artık. İlerde boşanırım diye öteliyorsunuz ama o zamana kadar öyle bir şey getirirki bu adam ah aklım dersiniz. Çünkü eşiniz sorumluluk alabilecek veya bir iş peşinde koşabilecek yapıda değil veya şu an o kafada değil. Aslında kendine izin vermiş o. Sizi v3 herkesi iş kururyorum diye geçiştiriryor. Ya da çoktan başına başka bir iş açtı bile. Ki bir dükkan açsanız dahi sizesöz hakkı vereceğini sanmıyorum. Yani hayaller bu adamla gerçekleşmeyecek, gerçeği kabul edin.Herhalde ne yaparsanız yapın ama çocuk yapmayın. Yazık olur ona da.Ben hayalini kurduğum ve emek verdiğim dükkanı açmak istiyorum muhtemelen zamanla da boşanmaya doğru gideriz
Lütfen bu mesajımı okuyun lütfen! Sizinle çok empati yaptım çünkü.
Eşiniz gibi bir babanın evladıyım. Babam için öncelik hep arkadaşlarıydı. Ne hikmetse arkadaşları da hep bekardı! Sorumluluğu olmayan insanlarla takılabilmek için kendisinden 15 20 yaş küçük gençlerle arkadaş olur akşam yemeklerini restoranlarda yerdi!
Babamla aramda duvarlar var. Hasbelkader o akşam yemeği evde yiyorsa bizde bir gerginlik olurdu. Evde yabancı biri var gibi hissederdim. Çünkü adam gece 11 12den sonra eve gelirdi.
Sonra başına bir musibet geldi eve bağlandı ama 60ından sonra.
Eşinizin eve bağlanması için musibet mi bekleyeceksiniz ya da 60 yaşına gelmesini mi?
Gelelim ticaret kısmına. Babamın da aynı sizin herif gibi çalışmada asla gözü yoktu. Babam borç içindeydi hep.
Kalıbımı basarım dükkan açarsanız o adam dükkanda durmaz. Mal almaya gidiyorum, muhasebeye gidiyorum, bankaya gidiyorum ayağına dükkandan kaçıp arkadaşlarıyla takılacak. Siz hem dükkan sorumluluğu hem ev sorumluluğu hem de çocuk sorumluluğu alacakısınız!
Ticarete yatkınsanız(araştırmayı siz yapıyorsunuz) bu herife tekmeyi basın ve kendi dükkanınızı açın.
Evliliğinizin aynısını 30 yıl yaşamış biri olarak lütfen bu mesajı ciddiye alın. Doğmamış çocuklarınızın hatrı için........
İyi düşünün ve sakın içinize atmayın, aileniz geri kafalı değilse lütfen onlarla paylaşın yaşadıklarınızı.
Yalnız başına kahve köşelerinde sürünsün pis bencil herif.
Kendi değerinizin farkına varın artık. Bu tipler kendinden güçlü kadınları eş olarak seçiyor ki arkalarını toplasın. Başarısız bir durum olursa da işin içinden sıyrılıp sen yapamadın sen hesap edemedin diyecek.Çok üzüldüm gerçekten bir çocuğun görüşü böyle olmamalı size bunu yaşattığı için utanmalı. Bende öyleyim akşam oturuyorsa gerginim sanki misafir var gibi sanki bir anda kavga çıkacak gibi. Küfürler hakaretler başladı. Beni kabul ediyorsan böyle kabul et dedi etmiyorum dedim çektim çıktım şimdi eminim çabası da olmayacak. Yaşadıklarımın üstüne mesajınızı gördüm şükür ediyorum bu süreçte ondan bir çocuğum olmadığı için o na bunu yaşatmaya hakkım yok hakkı yok
Kendi değerinizin farkına varın artık. Bu tipler kendinden güçlü kadınları eş olarak seçiyor ki arkalarını toplasın. Başarısız bir durum olursa da işin içinden sıyrılıp sen yapamadın sen hesap edemedin diyecek.
Siz sadece kendi doğurduğunuz çocuğa annelik etmelisiniz. Elalemin büyütemediği, sorumluluk öğretemediği adamlara değil.
Yolunuz bahtınız açık olsun, lütfen prangalardan kurtulun.
Ne işi yapıyor enişte acaba yeni yeni işler hep:LjksdfghTekrar merhaba herkese. Memlekete taşındık eşimle. Eşimin ailesi ve benim ailem aynı yerdeyiz. Yeni iş kuruyoruz. Eşim geldiğimizden beri hergün dışarıda kahvehaneye arkadaşlarına gidiyor, çoğunluk bekar. İşi olmadığı için kahvaltı yapıyoruz dışarıya çıkıyor, akşam yemeğe geliyor sonra tekrar dışarı birde yatmaya geliyor. Her gün bir saat annesine uğruyor bana söylemiyor. Her gün bir bahane buluyor: yeni işin şu parçasını yapacağım , bu işini yapacağım diye halbuki dediği işler 1,2 saatlik iş. Bana öyle deyip gidiyor saatlerce bizim işimiz dışarıda diyor arkadaş çevresi yapması gerekiyormuş ama bu sürede hiç vakit ayırıyor bana. Annesine dahi ayırıyor bana ayırmıyor. Sorum şu artık tavrını koymak istiyorum, gece geldiğinde onu reddetmesi miyim? Tamam çamaşır bulaşık kendim için de yaptığım şeyler ama bazı konularda kendimi çekmeli miyim tavrını nasıl koyayım. Bu arada güzelce anlat demeyin güzel de anlattım kavga ederek de hep dışarıda.
A ben konunun sonlarını okumamılım.siz suan evden gittiniz mi nerdesiniz? Aradı mı bişey dedi mi? Bi cabası vr mı yani.kendniizn farkına varmanız iyi olmuş .keske en bastan bu konularda tavrunızı koysaydınız böyle cıkıp cıkıp gezmeler bekar hayatı yaşamalar evlilik bilincinde olmaması vs bunları yapamazdı.gec olmus ama ciddiyetinizin farkına varsın lütfen iki söze geri döneyim düzelir falan demeyin. Nasılsa hemen döndu diyip aynı sahnelere dönebilirsinizKendinden güçlü olanı eş olarak seçmeyi geçtim evlenmek için evlenmiş. Beni bastırıp onun istediği herşeyi yapmamı köle gibi kullanmayı sesim hiç çıkmasın o bunu istiyor.
Çok teşekkürler desteğiniz için
Çok üzüldüm gerçekten bir çocuğun görüşü böyle olmamalı size bunu yaşattığı için utanmalı. Bende öyleyim akşam oturuyorsa gerginim sanki misafir var gibi sanki bir anda kavga çıkacak gibi. Küfürler hakaretler başladı. Beni kabul ediyorsan böyle kabul et dedi etmiyorum dedim çektim çıktım şimdi eminim çabası da olmayacak. Yaşadıklarımın üstüne mesajınızı gördüm şükür ediyorum bu süreçte ondan bir çocuğum olmadığı için o na bunu yaşatmaya hakkım yok hakkı yok
Ciddi ciddi çıktınız mı o evden, inşallah kararlı bir duruşla kurtarırsınız kendinizi. Bütün maddi haklarınızı alın lütfen, kurtulayım da ne olursa olsun demeyin.Kendinden güçlü olanı eş olarak seçmeyi geçtim evlenmek için evlenmiş. Beni bastırıp onun istediği herşeyi yapmamı köle gibi kullanmayı sesim hiç çıkmasın o bunu istiyor.
Çok teşekkürler desteğiniz için
A ben konunun sonlarını okumamılım.siz suan evden gittiniz mi nerdesiniz? Aradı mı bişey dedi mi? Bi cabası vr mı yani.kendniizn farkına varmanız iyi olmuş .keske en bastan bu konularda tavrunızı koysaydınız böyle cıkıp cıkıp gezmeler bekar hayatı yaşamalar evlilik bilincinde olmaması vs bunları yapamazdı.gec olmus ama ciddiyetinizin farkına varsın lütfen iki söze geri döneyim düzelir falan demeyin. Nasılsa hemen döndu diyip aynı sahnelere dönebilirsiniz
Ciddi ciddi çıktınız mı o evden, inşallah kararlı bir duruşla kurtarırsınız kendinizi. Bütün maddi haklarınızı alın lütfen, kurtulayım da ne olursa olsun demeyin.
Gelişmeleri de yazın, aklımız sizde. Şayet eve geri dönecek olursanız da öncelikle kendinizi maddi açıdan sağlama alacak bir anlaşmayla dönün lütfen bu adamın sizi. Kullanmasına sırtınızda parazit olarak yaşamasına izin vermeyin
Çabası yok gidelim mahkemeye verelim dilekçe diye mesaj atıyor bide. Ben onu öyle kabul edecekmişim yada boşanacakmışız. Üstüme yürümenin özrü bile yok hem suçlu hem güçlü psikolojik olarak normal değil
Üzülerek söylüyorum ama gözündeki değerinizi görmüş oldunuz. Hiç uzatmayın derim. Sizin kıymetinizi bilmeyen, değerli olduğunuzu göstermeyen adamla yol ayırmak sizin için en doğru karar. Hakkınızda hayırlısı olsun. İhtiyacınız olduğunda buradayız.Oturmuş bide hesap yapmış sen alırsın şunu da alırsın. Dedim zaten onlar benim. Bana göz dağı vermeye çalışıyor aklınca ben yola geleceğim çıkıp gitmemi beklemiyordu
Üzülerek söylüyorum ama gözündeki değerinizi görmüş oldunuz. Hiç uzatmayın derim. Sizin kıymetinizi bilmeyen, değerli olduğunuzu göstermeyen adamla yol ayırmak sizin için en doğru karar. Hakkınızda hayırlısı olsun. İhtiyacınız olduğunda buradayız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?