Eşimi reddetmeli miyim

ne adımı bekliyor ne yapmanızı istiyor mesela
evde mi şuan? özür dile falan mı diyor yoksa kendisinin çabası yok mu diyorsunuz?

Çaba yok konuşma isteği yok onda. Daha önceki tartışmalarımızda özür dilerdi ama hadi sende dile derdi sebebi de uzatıyormuşum. Uzatmam da şu: o tartışınca bitti gitti o an herşey eskisi gibi olsun iyi davranalım o an bitti gitti derdi bense oturup konuşalım niye böyleyiz bunu nasıl aşarız ben hangi huyumu değişeyim sen hangi huyunu değişeceksin diye sonuca varmak istemem uzatmak olur

Ben yeterince çaba sarf ettim artık ona kalmış . Bugün malzeme almaya gidecektik dükkan için keyfi yokmuş kavgalıyken gidemezmiş. Dükkanı ben istiyorum diye açıyormuş ya sözüm ona gidip benim barışmamı bekliyor ki malzeme almaya gidelim

Çiçek alip versen utanir mi acaba ya? Neyin gereksiz tribi bu böyle dükkan onun keyfine göre mi işleyecek, o ayri o ayri. Hizmetcilere sinirlenen bihterin gidip o bahaneyle çocuk aldirmasi gibi Adam da hic işine saygi falan da yok. Sen istediysen ne olmuş sonuc olarak kabul etmis tamam demis, adam olup arkasinda durmak da zor gelio.

Değil mi sonuçta inşaatta çalışmaktan benim fikrine sıcak baktı aklına yattı ve bu yolu seçti. Şimdi diyor ki bunu sen seçtin

Değil mi sonuçta inşaatta çalışmaktan benim fikrine sıcak baktı aklına yattı ve bu yolu seçti. Şimdi diyor ki bunu sen seçtin
Tembel ya. Hicbisey yapmak istemio bu adam belli ki. Senin istedigin seyi secmek kolay gelmis sadece, bi sorun oldugunda sucu da sana atacak. Oh ne guzel hayat vala. Sen aradan ciksan bu ailesiyle de papaz olur. İşi gücü de yurutemez. Görür o zaman anyayi konyayi.

bugün itip kakma sonrası arıyor mu bide
farkında mısın bana şiddet gösterdin vs demediniz mi?

Para gelsin de nasıl gelirse gelsin yeter ki gelsin o gezsin ev umrunda değil zaten eve de sıcak değil hep ailesinin yanında yaşamak istedi hep o evi özledi

bugün itip kakma sonrası arıyor mu bide
farkında mısın bana şiddet gösterdin vs demediniz mi?

Onun keyfi yokmuş gidemezmiş. Bana hep dedi ki dükkanı bir açalım düzelcem eve zaman ayırcam iyi olcam ama dükkanın içini doldurmak için çabası yok yarın öbür gün dükkan açılınca kahveye gidemeyecek ya. Orada da uyarılmış çok çıkıyorsun diye benim bunları bilmediğimi zannediyor

Çamaşır ,yemek,temizlik adamı mutlu mu ediyor ki?havalara mi uçuyor ev temiz olunca...ama cinsellik adamı mutlu eden birşey..eee konu sahibi de ben mutsuzsam sen de mutsuz ol diyorseni mutlu etmekle mi uğraşacağım

Yarın o dükkan da sizin üzerinize kalacak sanki. Ben anlamıyorum sen istedin başında da sen dur deyip yan gelip yatacak, kahve kahve gezecek. Siz hem ev hem dükkan olursa bir de çocuk paramparça olacaksınız

Geçen gün dedi ki ne o dükkan açıyoruz diye bir tiribe girmişsin hava gelmiş noluyor fln dedi küfürler yağdırdı. Bana kalacak o belli hiçbir şeyden anlamıyor ki zaten. Dedim ki git sen madem çok istiyorsun babanla çalışmak git ben idare etmesini bilirim dedim. Yediremiyor bunu aman gitme aman dur tamam dememi bekliyor

Boşa kürek çekiyorsun. Bir kurtulsan lendine gelsen keşke daha önce yapsaymışım diyecelsin. Kızım anan baban evladın değil. Hayatı paylaşmak için yasal sözleşme imzalamışsın adam seninle hayatı paylaşmıyor. Sözleşme fesih sebebi bu. Böyle bak buna. Artık gelinlikle girdiğimiz evden kefenle çıkmak, elin büyütemediğine analık yapmak zorunda değiliz. Devir değişti. Adam sana kocalık hayat arkadaşlığı yapmıyor, cariye niyetine kullanıyor. Bütğn işlerini görüyorsun beklentini söylediğinde iki hakaret sallıyor kuyruğunu kıstırıp oturuyorsun onun gözünde. Çocuğun yok hayatına senin kıymetini bilecek insanlar mutlaka çıkar. Yazık etme kendine.

Çok haklısınız başıma gelene kadar bilememişim. Çekinme var şuan bende o zorlu çekişmeli sürece girmekten korkuyorum sanırım olacaklara dayanabilir miyim tepkilerim nolur bunları sorguluyorum bir yanım bekleme 5 dk daha diyor bir yanım herşeye sen emek verdin bırakıp gitme o gitsin diyor

Evet sacede üstünü değiştiği çamaşırını topluyor gerisi kadın işiymiş kadın kadınlığını bilecekmiş. O bana erkek İşeri gösteriyor muymuş
Erkek işi göstermiyorsa ne diye sizi dükkan işine koşturuyor o zaman
?
Hadi oradan sizin tazminattan yiyor, eve yardımcı olmuyor, doğru düzgün çalışmıyor eve gece yarıları geliyor.
Güler yüzü yok, gezdirme yok, yataktan yatağa aklına gelme var.
Birde senin kucağına bebek vermeye çalışıyorlar
Bunlar senin elini kolunu bağlamak için çocuk istiyorlar ailece o olmasa bir yerde illallah deyip gideceğini biliyorlar.
Şiddetçi kaynana işe yaramaz oğul evin dükkanın bütün sorumluluğunu sana kitleyecekler.
Sinir hastası olursun ellerinde çekme bunları

Boşanma sürecinin zorluğu ve sonrası beni korkutuyor elbetteki böyle koca olmasa da olur ama maddi manevi gireceğim süreci atlata bilir miyim

Asla gitmez, onu rahatsız eden bir şey yok ki, karnı tok, üstü pak, ç.kü sıcak yerde, arkafaşları kahvede. Yıpranan sensin

Boşanma sürecinin zorluğu ve sonrası beni korkutuyor elbetteki böyle koca olmasa da olur ama maddi manevi gireceğim süreci atlata bilir miyim
Atlatırsın, aynı evde olmadıktan sonra sinek vızıltısı gelir söyledikleri. Bir süre sonra yaptıkları iğrençliklere kahkaha atarsın. Watsap yazışması biriktir elinde delil olsun, sana yaptıklarını kalem kalem yazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…