• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimi sevemiyorum

5 yıl olucak bu sene esimin başka bi face adresini yakaladiktan sonra bi kaç aylık bi mevzu yani. Severek isteyerek evlendik hatta 8 9 sene de sevgili kaldık sonra evlendik ama artık soğudum.
Cok merak ettim. Fake hesabi desifre olunca esiniz ne aciklama yapti? Neden acmis. Ne yapmak icin acmis?

Haziranda esimden sogudum bosanmak istiyorum diye konu acmissin, aralikta aldatildigini ogrenmissin. Yani aldatilmadan once de sevgin bitikmis.

Ikinizin de evliligi kurtarmaya niyeti yok gibi. Mutsuzsunuz belli. Adam aldatarak mutlu olmaya calisiyo baska kadinlarla. Sen de onu umursamayarak. Iyisi mi ayrilin da keyfinize bakin, ortada zaten bi evlilik yok gibi
O sırada hissettigimin şımarıklık olduğunu sonradan anladım fakat suanki başka gibi o soğukluk başkaymış o sadece monotonluktu.

Cok merak ettim. Fake hesabi desifre olunca esiniz ne aciklama yapti? Neden acmis. Ne yapmak icin acmis?
Yurt dışında çok bulunuyor ve eklemek isteyenler oluyormuş ben bunlara kizarmisim diyeymis aslında yaptığı kötü bişey değilmiş sadece arkadaslikmis.

O sırada hissettigimin şımarıklık olduğunu sonradan anladım fakat suanki başka gibi o soğukluk başkaymış o sadece monotonluktu.
Su anda da cok saglikli davrandigini dusunmuyorum. Oyle olsa evi terk ediyosun, eve geri donuyosun sonra da tekrar terk etmek istiyosun vs

Su anda da cok saglikli davrandigini dusunmuyorum. Oyle olsa evi terk ediyosun, eve geri donuyosun sonra da tekrar terk etmek istiyosun vs
Sağlıklı davrandığımı ne yazıkki bende düşünmüyorum karar bile veremiyorum kalmalimi gitmelimi tekrar sevmeye mi calismali bilmiyorum zaten oyuzden açtım konuyu farklı düşünceler daha iyi yonlendirebilir belki.

Öncelikle biraz içinize çekilerek, kendinize dürüst davranarak bir sorgulama yapmanızı öneririm. Hayatınızda mutsuz olduğunuz birşeyler var belli ki ve bu mutsuzluğun tüm nedenini evliliğinize yüklemeyin. Mesela evliliğiniz düzelseydi sizce hayatınız çok mu iyi olacaktı? Tüm mutluluğumuzu ya da mutsuzluğumuzu ilişkiler üzerinden açıklamak hiçbir şeyi çözmez. Çünkü kişinin kendisi değişmedikçe, ilişkiler dışında başka bir motivasyon kaynağımız olmadıkça, kendi başımıza mutlu bir birey olamamışsak başka bir ilişkide de yine aynı şeyler yaşanacaktır. Daha önceden de soğumuş ve ayrılmayı düşünmüşsünüz, bunu her nekadar şımarıklık olarak nitelendirseniz de bence öyle değil. Kendinizi biraz sorgulayın, hayatınızda istediğiniz değişiklik nedir bunu tespit edin..

Yurt dışında çok bulunuyor ve eklemek isteyenler oluyormuş ben bunlara kizarmisim diyeymis aslında yaptığı kötü bişey değilmiş sadece arkadaslikmis.

Peki bunu kabullendinizi mi? Kendi hesabına eklese kızar mıydınız? Bir mesajınızda kızan kısıtlayan bir insan olmadığınızı yazmışsınız. Bu durumda üzgünüm ama gizli kapaklı yapılan şeyler hoş değil. Aldatma olmayabilir ama flört amaçlı yapılmış bir şeyler.
Aldatma olsa bile bir şeyleri kabullenmeye karar verirse dönmeli insan. Eğer döndüyseniz en azından kabullenmek için çabalamak istiyor musunuz? Aile terapisine gidip bunu görebilirsiniz. Bazı şeyleri geride bırakıp bırakamayacağınızı, bırakmak için neler yapmanız gerektiğini öğrenebilirsiniz.

Çocuk yok olmadı zaten yalanlarını yakalayana kadar sevgimden şüphem yoktu. Fakat hala acaba mı yalan mı söylüyor düşünceleri bitmiyor. Yüzüne soylemesemde şüphe kalıyor. Pişman olurmuyum ondan bile emin değilim.
malesef hayatta herkesin bir şansı var. sadece bir...........güven bağlılık sadakat hoşgörü anlayış akıla gelebilecek her duyguya sahip baslarız ilişkilerimize. b bu bireylerin o şansı nasıl değerlendirdiğiile alakalı bir süreç aslında.güzel değerlendirilirse artarak kötü değerlendirilirse azalarak ilerliyor ve bitmeye mahkum oluyor. sonrası ahlar vahlar...acaba,yine sorularını sorduran şüphe muazzam huzursuz eden birşeydir insanı. sizi anlayabiliyorum. eskisi gibi olurmusunuz bilemem kişiden kişiye istisnai değişim gösterebilir bazen olaylar.fakat bir insanın doğrusunun içinde bile yanlış arar duruma kendinizi getiriyorsanız mutsuzlaşmak kaçınılmazdır.eskisi gibi kavramı o tek atışlık şansın kötü değerlendirilmesiyle atmosferde buhar olup gider.hakkınızda hayırlısı olsun

aldatma yok diyosun da adamı aldatamadan yakalamışsın. yakalamasan ne olurdu?

Normal değil mi hissettiğiniz? Güveniniz kırılmış yerine gelmesi çok zor. İnsan güvendiği insanı sever.

Peki bunu kabullendinizi mi? Kendi hesabına eklese kızar mıydınız? Bir mesajınızda kızan kısıtlayan bir insan olmadığınızı yazmışsınız. Bu durumda üzgünüm ama gizli kapaklı yapılan şeyler hoş değil. Aldatma olmayabilir ama flört amaçlı yapılmış bir şeyler.
Aldatma olsa bile bir şeyleri kabullenmeye karar verirse dönmeli insan. Eğer döndüyseniz en azından kabullenmek için çabalamak istiyor musunuz? Aile terapisine gidip bunu görebilirsiniz. Bazı şeyleri geride bırakıp bırakamayacağınızı, bırakmak için neler yapmanız gerektiğini öğrenebilirsiniz.
Aynen bende bunu anlamadım zaten ama aileme bile yaptığı açıklama buydu beni çok sıkıyor oldu kendimden şüphe etmedim değil. Yalnız şöyle bir baktığımda ben onun telefonuna bile bakmazken nasıl sıkıştırıyor olabilirim bilemiyorum. Belki sonrası için planları vardı ondan bile emin değilim. Gün geçtikçe azalmaktadır yerine şüphe artıyor sadece.

Offf şu erkekler. Madem kizacaginizi biliyor ne diye yiyor o haltı

siz kocanızı aldatma eğilimindesiniz ? ben yazdıklarınızdan bunu anladım. durup dururken böyle şeyler hissetmek normal değil. çok mu yaşanmışlığınız var ? bilemiyorum bu kızgınlık soğumak gibi değil de sanki vicdan azabı çekiyorsunuz.

siz kocanızı aldatma eğilimindesiniz ? ben yazdıklarınızdan bunu anladım. durup dururken böyle şeyler hissetmek normal değil. çok mu yaşanmışlığınız var ? bilemiyorum bu kızgınlık soğumak gibi değil de sanki vicdan azabı çekiyorsunuz.
pardon?
konu sahibi mi aldatma eğiliminde kocası mı?
bi yanlışlık oldu galiba cümlede :KK53:

pardon?
konu sahibi mi aldatma eğiliminde kocası mı?
bi yanlışlık oldu galiba cümlede :KK53:

böyle hissetmeye devam ederse kadın başka bir adama aşık olabilir diyorum. vicdan yaptığı için kocasından ayrılmak istemiyor. bana hiç sağlıklı gelmedi bu ilişki.

böyle hissetmeye devam ederse kadın başka bir adama aşık olabilir diyorum. vicdan yaptığı için kocasından ayrılmak istemiyor. bana hiç sağlıklı gelmedi bu ilişki.
siz ilerisi için olası bi sonuçtan bahsediyorsunuz şu anda.
ama biraz önce kadını aldatma eğiliminde olmakla suçladınız resmen.
oysaki burda kocasının yaptığı bi hata neticesinde güven probleminden bahsediyor kendisi.

Bence seviyorsunuz yoksa geri dönmezdiniz.Aldatma yok diyorsunuz da bunu tesadüfen öğrendiniz.Öğrenmedikleriniz de olabilir.Şimdi devam etmeniz biraz da çocuk sahibi olabilmek için gibi geliyor bana yaş geçmemesi adına.Vicdan azabı duyması gereken kişi de eşiniz malesef.Anlattıgınız şeyler pek normal degildi çünkü yazışmalarında.

Back
X