- 14 Nisan 2014
- 3.182
- 3.067
- 448
Evt arkadaşım insanlar bir şansı hak ediyor.ama her hata da değil.evlilik en önemli unsur üzerine kuruluyor.sadakat.bitti.malesef hayatta herkesin bir şansı var. sadece bir...........güven bağlılık sadakat hoşgörü anlayış akıla gelebilecek her duyguya sahip baslarız ilişkilerimize. b bu bireylerin o şansı nasıl değerlendirdiğiile alakalı bir süreç aslında.güzel değerlendirilirse artarak kötü değerlendirilirse azalarak ilerliyor ve bitmeye mahkum oluyor. sonrası ahlar vahlar...acaba,yine sorularını sorduran şüphe muazzam huzursuz eden birşeydir insanı. sizi anlayabiliyorum. eskisi gibi olurmusunuz bilemem kişiden kişiye istisnai değişim gösterebilir bazen olaylar.fakat bir insanın doğrusunun içinde bile yanlış arar duruma kendinizi getiriyorsanız mutsuzlaşmak kaçınılmazdır.eskisi gibi kavramı o tek atışlık şansın kötü değerlendirilmesiyle atmosferde buhar olup gider.hakkınızda hayırlısı olsun
Eşim 2 buçuk yil arabada ,otelde,kadınla yatmış kalkmış.beni boşayacağını onu alacağını söylemiş.cocuklarini ona gösterip sohbet etmiş.beni güzel giyindirip onu kıskandırmaya çalışmış.benim telefonumu dahi telefonundan silmis.o kdr vefadan sonra bizi yok saymış.bu kişiye hangi şansı vereyim.hadi verdim nasıl davranayım.hadi verdim nasıl güveneyim.hadi verdim o gözlere nasıl bakayım.hadi verdim nasıl o kollarda güven içind e uyuyayım.bizi satan birine,bizimle oyun oynayan birine nasıl sırtımı dayiyayim.
Ama biz öğrenince de kendini oldururmekle tehdit eden, O oro.. ...puya mi gidicem,sizsiz yapamam olurum diyen bir kişiyi evin hangi köşesine; kalbinin hangi yerine koyabilirsin ki.
Anlam ve mana değişti.