Merhabalar konunun üzerinden 4 sene geçmiş ama bende hemen hemen aynı durumdayım.siz ne yaptınız. Benimde güvenim sarsıldı. Faks hesapları sosyal medyada hemen hepsinde açtı. Farklı sebeplerden dolayı açtığını bana söylemişti. Bunlardan bir tanesinden tanımadığı bir bayanla yaziştigini gördüm. Film müzik tavsiyesi vermişti. Bunu msn den gördüğümde şüphelenip telefonuna baktım. Bir sitede en sevilen kadın isimleri önerisine eski bir sevgilisinin adını yazdığını gördüm. Bunu ona sorduğumda ise o eski sevgilisini unuttuğunu onu aman aman sevmediğini ona olan sevgisinin sıfıra yaklaştığını söyledi. Bu konu hakkında konuştukça bunla yatıp kalktığını duydum. Sonra bir başka arkadaşıyla da yattığını söyledi. Halbuki o kız için sadece arkadaşız demişti. Hatta biz evlendikten sonra beni eski bir meslektaşım aramıştı. Ona sinirlenmişti. Ben de sadece arkadaşım o benim diyince bende arkadaşımı arayayım hadi bakalım diyip onu aramış uzunca konuşmuştu. Ben arkadaşı sanıyordum. Aradan 10 yıl sonra onunla yatmıştım demişti. Olayları uzunca anlatmam gerekir ama kısaca durumun bu. Bu konu hakkında konuşmamızın üstünden 7 ay geçti. Ama ben hala üzülüyorum. Unutamıyorum. Ona karşı güvenim azaldı. Kendimi sevilmemiş kandırılmış hissediyorum. Ben onu çok seviyordum hatta 14-15 yıllık evliyim bu yıla kadar ona aşıktım. Şimdi kendimi ona aşık hissetmiyorum. Bu yaptıkları aklıma geldikçe ondan iğreniyorum. Onu sevemiyorum. Ne yapayım bana yardımcı olabilir misiniz?